Piatra Neamt, Perla Moldovei (89)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaa!!!
Mama, da' ce matinale sunteti! Multumesc pentru cafele, eu le servesc pe amandoua!
Alexa, "La multi ani" mamei tale! Imi pare rau de ceea ce i s-a intamplat. Sper ca azi sa fie mai bine la cresa si sa manance Stefanut, eu te astept cu interes cu vesti!

Mai cumatra...ti-ai luat cort?
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Nu am luat cort pt ca nu a corespuns standardelor de calitate pe care le are al meu barbat. Cica ala nu e cort de munte, e cort de fundul curtii. Nici cel de la Petrodava nu i-a fost pe plac. Azi cauta la magazinul cu articole sportive de pe la Ozana (este unul acolo, langa magazinul DIVA).
Daca stiti vreun magazin de articole sportive unde se vand si corturi, dati-mi si mie de veste va rog!!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata.
Laura merci de . Acum o beau si mai fac si eu pentru cine intra mai tarziu.
Allexa imi pare tare rau sa aud asa vesti. Am vrut sa te intreb ce s-a intamplat la intalnire dar mi-a fost jena . Au venit pompierii? Stefan cum a reactionat azi? Se va acomoda repede ai sa vezi.

La noi astazi este ultima zi de cresa. Din septembrie vom pasi intr-o alta etapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neatza!
marilen, ma bucur ca ai rezolvat cu medicamentul. sa-i fie bine prietenei tale!
fetelor, sa stiti ca-i super ca l-am nascut pe Denis de ziua mea. desi a fost cezariana, n-a fost programata, ci amanata. eram la termen (dpn 28 iulie), el nu mai avea lichid, s-a incercat declansarea nasterii naturale fara folos si ar fi trebuit sa-l nasc vineri, pe 27. dar a aparut un caz foarte urgent, cu o infectie serioasa si pentru ca asta micu' nu dadea nici un semn, doctorita m-a amanat pe luni, cand era fix 30 iulie. si iaca-asa mi-am facut eu cel mai frumos cadou, si desi n-am avut nici intr-un an regretul ca "mai imbatranesc un an", acum nici atat, ca doar imi sarbatoresc sufletelul.

indata incerc sa pun niste poze.

alexa, La multi ani mamei tale, cu sanatate! eu imi amintesc ce stresata am fost cand l-am dat pe Denis la cresa. si el plangea, mititelul in fiecare zi cand il lasam, dar apoi se linistea, manca si dormea ok. eu il laudam intr-una ca-i baietel mare care merge la gradinita, ca e curajos si ca-s foarte mandra de el. e bine ca aveti perioada asta scurta de acomodare, dar in septembrie va fi un pic greu, din nou.

multumim de cafeluta... mmmm ce buna e! hai ca ma duc sa caut niste poze.

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Buna dimineata, mamici dragi!
Va pupacesc cu drag, azi e o zi mai racoroasa, si biroul e gooool, asa ca am conditii numai bune de lucru, acum astept sa-mi vina si cheful, cred ca s-a ratacit...
Alexa, sa fie intr-un ceas bun intrarea la cresa la lui praslea! O sa fie bine, tu esti mamica cu experienta si ai mai trecut prin asta, stii ca o sa se adapteze si-o sa-i placa pana la urma. Al meu inca mai plange si se smiorcaie dimineata cand il las, dar ii trece f repede si ii e bine acolo. Acum trebuie sa te gandesti ce faci cu timpul liber . Poti sa pictezi, sa faci ce vrei tu!
Imi pare rau de ce-au patit ai tai, ce bine ca n-a patit nimeni nimic, ati avut ce sarbatori de ziua mamei tale!

Gata, ma apuc de munci, am sorbit cafeaua, va pupacesc cu drag!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Multumesc fetelor pt urari.
Criss - da, au venit si pompierii, caci incendiul a fost destul de serios...adica...a ars toata camera in care s-a declansat incendiul, dar din cauza fumul e stricat tot apartamentul,mobila etc.Din tot apartamentul nu a ramas decat un pat, doua fotolii si bucataria,in rest totul au aruncat, nu se mai putea/merita reconditionat.

Am dus baiatul la cresa , a fost ok,a intrat singur in holul in care l-am schimbat,apoi de manuta frumos in clasa, a mers singur jumatate din clasa, dupa care l-a luat o doamna, ei , atunci cred ca si-a dat el seama ca eu trebuie sa plec si dadea sa inceapa scartiala, si se uita spre mine si intindea manutele sa-l iau.Dar una din doamne " mi-a facut vant" Am mai ramas un pic pe sala sa vad daca mai plange...dupa ce am iesit s-a linistit, nu se mai auzea nimic.Acum sa vad daca va vrea sa manance ceva. Dar zic eu, ca a fost destul de bine.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

gata, am pus niste poze de la mare de anul asta.
eu saptamana viitoare sunt in concediu si nu mai am net acasa, deci nu mai pot scrie/citi. va doresc wkd frumos si vreme buna daca mergeti in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Cristina - am vazut pozele, sunt supeeer.Ai un baietel mare si frumoooos, sa va traiasca.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, multumi de poze! Foarte frumoase!

Fetele, intrebare intrebatoare: aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164112&whichpage=4 Adriana mica zice ca vine in Piatra de marti seara si sta pana sambata. I-ar placea sa ne intanim intr-o zi, in functie de programul si preferintele noastre. I-am dat nr. meu de telefon. Si Pisigri ar veni daca i-am spune din timp. Deci, cine se inscrie pe lista la intalnire ? Cand? Unde?

Din partea mea e ok si joi si vineri, dupa ora 17.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

multumesc tare mult pentru aprecieri . toate avem niste copilasi scumpi, foc!

cum spuneam, saptamana viitoare n-am acces la internet, dar o rog pe Magda sa-mi dea si mie un apel daca se stabileste ceva (are Vali numarul meu). insa de data asta vin cu Denis, ca pentru asta imi iau concediu, sa stau cu el, sa mai diversificam vacanta, nu doar la tara, ca se plictiseste.

Mergi la inceput