Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 15
Cornelia spune:
Roxana, bine ai revenit! Foarte frumoase pozele! Abia astept sa plec si eu la munte!
Camelia, ha-ha, nu stiu cat de hotarata e Maria privitor la viitor, dar e celebra la noi in familie, pentru replica data la vreo trei ani, cand a fost pusa sa stranga jucariile: "Mami pe mine m-a nascut pentru plimbare, nu pentru strans!"
Simona, si eu am intrat in fibrilatii cu inceputul scolii/gradinitei/cresei. De fapt, am realizat ca Vladimir va incepe pe 5 septembrie . Ce sa va mai spun, ca deja plang. Nu stiu ce ne va astepta, cum se va adapta, plus ca nu imi vine sa cred ca nu mai e bebelus!
Dodo, voi ce mai faceti? Va pregatiti pentru scoala? Dar ceilalti bobocei?
Leditia, cum mai sunteti? Am citit printre randuri la alt subiect si nu pareai ok.
georgipuia spune:
Neata doamnelor... mised you!
Eu sunt pe baricade, dar sunt atat de obosita, suparici, aglomerata incat va citesc, zambesc si ma retrag... abia astept we-ul prelungit
Va pupacesc!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
mneatza,
Cornelia, incet dar sigur incep sa fuga puii din cuib
Unde mergeti la munte?
si noi plekam week-end-ul viitor pe langa Brasov 6 zile.
geo, ce ai patit?
abia astept sa se termine ziua de azi, si sa vina week-end-ul prelungit.
georgipuia spune:
Lulu... nimik nou... din pacate nimic care sa ma uimeasca/mire... sa dea DD sa ne tina nervii si sanatatea! Multumesc pentru intrebare!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
'neata!
georgi,capul sus!o sa treceti si peste asta!
Alina,si noi pe 21 plecam la Moeciu de Sus...si pe urma inca vreo 3 zile in Parang!si eu de abia astept cateva zile de concediu si relax,departe de tot ce inseamna terapie,lectii,autism!!!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
Ct,
Rox bine ati revenit.Am admirat pozici...si mi-am bucurat ochii si sufletul
Citat: |
Dodo, voi ce mai faceti? Va pregatiti pentru scoala? |
Cornelia multam' de intrebare.Noi facem ce-am invatat+ sedinte cu doamna invatatoare...nu au reusit inca sa se hotarasca culoarea uniformei(mai exact vestutele,fustele si culoare cravatei) si mai e o luna pana incepe scoala.Am luat aproximativ toate rechizitele.Am dat primii 200 lei pt parchet,perdea,jaluzele,...mai avem de dat pentru caietele speciale(~100)si de cumparat echipamanetul sportiv,pantofi de sport,pantofii,costumul negru,camasile albe si ghiozdanul..deci mai am inca de luat.
In rest dupa un episod super "dragut" in care au vomat ambii,alternativ urmat de febra si pazit la ei ca la sfintele moaste... nik nou
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
lulu77 spune:
mneatza,
n-am somn si pandesc soarele, iese ori ba
Rox sau cine stie, trebuie sa facem INFARIX-ul de 4 ani. am sunat la dr si mi-a zis sa nu il cumpar ca este gratuit anul acesta.....asa ceva s-a intamplat in RO?
ca eu ultima oara cand l-am cumparat am dat o caruta de bani pe el, si marti ne-am programat la vaccin...il cumpar sau nu?
mery_anna spune:
Buna dimineata!Ma bucur sa va pot saluta,
Nu ne merge deloc bine in ultima vreme,Ionut a facut de toate,febra,afte bucale,diaree,balonari,somn agitat,o zi e bine,3-4 rau...Nici nu mananca ,cred ca s-a saturat de atat regim,nu mai stiu ce sa zic...Medicul spune ca a luat un virus si ca antibioticul nu l-ar ajuta cu nimic.Ma ingrijoreza starea lui...trebuia sa mergem la Cluj pentru control,dar nu ma incumet.Astazi am venit in Constanta pentru sedinta de logopedie si asa am reusit sa si intru pe forum,ca acasa nu am internet de mai mult de o saptamana.
Va dorim sa aveti zile minunate de vacanta si sa fiti sanatosi!Toate cele bune!
Ontica Camelia spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de azi! In lista sunt 4, dar parca stiu ca sunt mai multi, ii asteptam cu drag la prezenta.
Gabi (Dodo) sa-ti dea DD sanatate, putere, rabdare si multe satisfactii fiindca le meriti.
Mery sanatate puiului mic.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
simonapro spune:
LA MULTI ANI GABI
LA MULTI ANI CRISTINA (Pisoi)
Sa aveti parte in viata, de tot ce-i mai bun si mai frumos
Mery: sa va ajute Dumnezeu sa treceti repede de perioada asta
Eu mai o ora de munca, sa inceapa si la mine weekend-ul prelungit
sa aveti weekend-ul asa cum vi-l doriti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)