Mamici inimoase de Constanta (154)
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
Ct
las cafa
La noi e o zi minunata ....dar se pare ca de luni incepe canicula,,,,
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
vladis spune:
La multi ani fericiti Alexandru-Nicolas (pui de fiquelle) si Bianca (pui de jone)! Mamicilor, sa va traiasca copilasii, sa va aduca numai bucurii! poate mai treceti si pe la noi sa ne povestiti una-alta
io-s pro canicula cand ma gandesc ca e deja august si mai e putina vara, deja ma apuca depresia...plus ca vom pleca in concediu la sfarsitul lunii si vreau vreme buna, nu ca anul trecut cand erau 5 grade la predeal pe 30 august
lulu, bine ca stim ca-i fain acolo, il tinem in stand-by pt mai la toamna incolo.
o zi buna
mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
georgipuia spune:
Ola si bine v-am gasit (cu sampanie in pahare si tortulet in farfurioare )!
Sa ne traiasca ambii sarbatoriti si noi pe langa ei! Jone maine te asteptam la munca? Imi inchipui ce chef ai...
Eu abia astept concediul... ma simt obosita tare... va pup si revin mai tarziu, in limita posibilitatilor...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
La multi ani BIANCA
La multi ani ALEXANDRU NICOLAS
Mamicilor: multe
Eu m-am reintors in campul muncii, cu aceleasi probleme Incerc sa nu le mai pun la suflet, sa vad cat o sa reusesc.
Lucian a facut ieri febra in continuu, nu a cedat nici la novocalmin si impachetari. Azi era mai bine, a mai facut de dimineata febra, dar a cedat repede la Ibalgin, am inceput si tratament cu antibiotic, am fost asa necajita, ca nu a mai luat niciodata pana acum si am tot stat pe ganduri, ca nu-mi venea sa-i dau.
Astept weekend-ul sa ne mai distram si relaxam
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Simo, chiar ma gandeam la voi, si la Lucian, am vb cu Dan acum maxim 1 ora si imi spunea ca Lucian a tot facut febra.Sanatate.
Si nu te mai stresa, ca pana la urma nu e asa bau bau antibioticul asta dat atat de rar, e prima oara in 2 ani si ceva, deci stati fff bine.Si Luca a luat de 3 ori in 4 ani, deci tot e bine.altii il beau lunar asa ca...nu te stresa atat de tare
unde fac torturi bune, eventual din martipan, figurine?
Fara Crizantema
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Alexandru Nicolas!
La multi ani fericiti Bianca!
Simona, sanatate lui Lucian!
Alina, eu le-am facut torturile (frumoase si foarte gustoase ) https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IunieIulie?authkey=Gv1sRgCIrr-Jz6mOivHA#5625054645119311634
https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IunieIulie?authkey=Gv1sRgCIrr-Jz6mOivHA#5625056902322895810
la cofetaria Collage, pe str. Rachitas (perpendiculara pe B-dul Mamaia, inainte de intersectia cu 102 (Soveja??). Se intra de pe Unirii, ca e sens unic, iar laboratorul este pe stanga, chiar inainte de intersectia cu Mamaia.
Aici le-am facut majoritatea torturilor si am fost mereu multumita.
Edit: cea mai potrivita este compozitia de tort special, dar au si altele delicioase. Ciocolata cu visine, mai ales pt. adulti, o recomand
lulu77 spune:
Vai Cornelia ce ai cu mine, cica sunt la cura, ca am inceput si masaj si electro, si tu imi spui de combinatia cioco+visine
Arata tare bine si suna si mai bine, ma duc in recunoastere.
simonapro spune:
Alina: multumim
Eu i-am comandat tortul pentru ziua lui Sebi la cofetaria Aida la Flamanda, fac torturi foarte frumoase si bune, au pagina pe facebook, cu multe modele.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro cofetaria Aida la Flamanda, Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
chiar in complex?
Cornelia spune:
Ce de torturi !!! Foarte frumoase! Ce as mai manca o prajitura! Ma tot gandesc la cea cu ciocolata si visine .