Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

http://www.superbebe.ro/dictionar/casian.html

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
34 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

se aude cand sug si inghit

si daca uda 5 scutece pe zi si face kk inseamna ca mananca bine

mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

de 1 ora stau in pat si ma fatai ca un titirez...lamuriti-ma si pe mine cu contractiile va rogg mulllttt
-simt burta intarita si bebe se intinde la maxim timp de 10 secunde
-doare
-se impinge in col de imi vine sa fac pe mine (am impresia ca acum iese)
-simt ca niste intepaturi in burta
-totul se repeta cam la 15-20 min
ce faccccccc?????????
sun la dr?????

35+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

de 1 ora stau in pat si ma fatai ca un titirez...lamuriti-ma si pe mine cu contractiile va rogg mulllttt
-simt burta intarita si bebe se intinde la maxim timp de 10 secunde
-doare
-se impinge in col de imi vine sa fac pe mine (am impresia ca acum iese)
-simt ca niste intepaturi in burta
-totul se repeta cam la 15-20 min
ce faccccccc?????????
sun la dr?????

35+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Ai luat no-spa sa vezi daca te lasa?

Daca ai luat si nu te-a lasat, suna dr.?

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcica27

Rammy, tu unde nasti? Cei de la Filantropia sunt axati pe nastere naturala si de aia sunt dusi cu capul.

37

eu am nascut in 6 iulie in cluj la spital privat...la cel de stat nici mie nu cred ca mi-ar fi aprobat nasterea cezariana pe motiv de miopie..oricum eu nu as fi putu naste altfel copilul nu era intors si mi s-a rupt apa la 35 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Felicitari Roberta! acum incepi cu adevarat viata de mamica

Fetele vroiam sa va intreb ce parere aveti de numele Casian? ca dupa ce pana acum n-am avut succes cu niciun nume, s-a trezit al meu sot ca ii place numele asta. Asa, tam-nisam. Nu stiu de unde l-a auzit, dar ma bate la cap.
Eu sunt cam... uhm... mi-e frica sa zic nu ca cine stie cand o sa mai fie el de acord cu alt nume, dar pe de alta parte nici nu sunt foarte incantata.

Azi am bucatarit 3 feluri (vezi Anaemi, nu esti singura doar ca eu n-am copii pe langa mine ) si ca atare acum am contractii, asa ca ma duc sa zac in pat

37+

e un nume fffff frumos si rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

capitol nou acusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

as vrea sa pot scrie tuturor bebelushilor de la odisee doar comentarii frumoase, sunt cu totii superbi, cum am timp, abia astept sa va scriu la toate/

n am timp de nimic, ma acomodez f greu, inca ma doare operatia de innebunesc, iau cand si cand cate un algifen sa ma linistesc. la cat de drogata am fost....ma rog, nu vreau sa fac excese.

mi e frica de mor de mom cand va trebuie sa ma operez iar de rinichi. de abia ce ma linistesc probabil.

intrebare: iustin sughite ff des. si ff mult. ce sa i fac???????

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Sa il pui la san sa traga cateva gurite de lapte si trece sughitul. Si al meu sughite exact ca in burtica de 2 ori pe zi si se rezolva repede cu putin laptic. Unii dau indicatii cu o picatura de lamaie in coltul guritei, dar eu nu sunt de acord.
Va pup.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Intru si eu sa va impartassc marea mea bucurie!!
Gabriel este acasa!!!!!!!!!! Nu-mi venea sa cred ieri cand am ajuns la spital cu lapticul la pachet ca de obicei , ne-a anuntat ca ni-l da acasa , dar sa revenim azi dimineatza pt o noua analiza sa se asigure ca bilirubina scade cum trebuie. si azi , in urma analizei ni s-a spus ca e ok , a scazut si dupa ce l-au scos de la fototerapie , semn ca oganele lui au invatat sa functioneze cum trebuie si sa elimine singure aceasta nenorocita de bilirubina!
Prima noapte acasa!!!!! Pana acum era casa pustie desi el nu fusese niciodata in casa. Nu am dormit mai deloc bineinteles. E un mancacios , vrea cam la 3 ore si mananca cate 70, 80 , chiar si 100 daca e flamand tare. Problema este ca dupa atat biberon , nu vrea sanul , eu am si sfarcurile micute si nu prea are de ce apuca si se enerveaza si plange dupa cateva supturi.Am incercat si cu sfarcuri de silicon , dar se enerveaza si la alea. Asa ca restul il mulg si ii dau cu bibe pt ca pur si simplu nu stiu cum sa il fac sa suga dupa ce a mancat 8 zile doar cu bibe. Dar sunt optimista , acum ca e acasa, usor , usor trebuie sa invete si de titi. Bine ca am laptic sa il satur.
va pup pe toate , va multumesc pt sustinere , o sa incerc sa fiu mai activa , pe cat imi permite printisorul meu.
O noapte cu somn luuung va doresc la toate!

39+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Bun venit acasa bebe Gabriel.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput