Iul-Aug 2011-Bv Oana.irina, Al3xutza, MihaH! (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Am revenit dar sa vad ce imi amintesc din mesaj

Stiu ca au nascut Miha si Indra- bravo fetelor si sa va traiasca minunile.

Babyblue ce bine ca esti acasa. Si tu si Iustin sunteti eroii odiseei noastre.

Roberta imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva , fii optimista ca e cel mai bine pentru BB si bucura-te ca ii poti da lapticul tau.

Restul am uitat.

Despre noi - masurat 3.400kg si se joaca de-a hopa mitica, ba cu capul in jos ba in sus iar in jos si azi in sus. Am aflat si eu surpriza ca ma plimbam pe strazile Americii cu colul dilatat de 1 cm si in zapaceala mea am uitat sa intreb daca ma pot duce la bazin. Sotul mai are un examen saptamana viitoare asa ca BB mai trebuie sa stea.

Dar gandul un pic mai mare e altul. Paul are o alta schema de imunizare iar ca sa poata fi admis la gradi i-ar mai trebui o doza de varicela. Acuma doc a spus ca s-ar putea, nu e sigur sa faca boala in urmatoarele 4 saptanami- iar eu in 2 nasc. Sa vad daca mi-l primeste fara vaccin.

Nu stiu cat de coerenta am fost dar azi atatea vizite si caldura m-au molesit.

Krissy sa nu te plictisesti iti dau de lucru- modifica pe 8 aug data, tot asa cezariaza sau inducere. Chiar oare al cui Filip va veni primul, al tau sau al meu?

Ma gandesc la voi toate si va multumesc ca sunteti aici.

V-am admirat pozicile- adevarti ingerasi.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

buna dimineata
Ramona multi pentru iustin si un buchet imens de pentru tine!!
Roberta imi pare nespus de rau prin ce treci ...dr ce spun? cat preconizeaza ca ar trebui sa mai stea bebe la spital?
Laura si eu am ramas placut impresionata de dr ca nu refuza incercarea de a naste natural, plus m-a linistit enorm cand mi-a spus ca o pot suna oricand, la orie ora din zi si noapte pentru orice .
Corry hai ca 2 saptamani mai stau si eu ( sper) , chiar daca domnisoara are capul f jos , coborata , de abia a putut sa ii masoare diametrul....
Cafeluta este gata pentru cine doreste , pofteste

35+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Wow, Bravo Miha, bine ai venit pe lume bebe Imogen Tara! Bravo Miha pentru determinarea si curajul de a trece prin cele 24 de ore de travaliu fara epidurala!

Adra, te asteptam cu drag cand iti revii!

Alexia, in mare sunt vesti normale pentru un control in sapt 35. Este f bine ca ai discutat cu medicul tau optiunile pe care le ai.

Corry, mama noastra eroina, doua saptamani trec repede! Important este ca flacaii tai sunt bine si ca medicul ii urmareste indeaproape.
Eu ma duc sapt viitoare la medic, dar iaca, eu nu am probleme, ma simt f bine. Nu am contractii, nu am dureri, deci ma astept sa nasc cat mai aproape de termen, adica in jur de 20 aug.

Babyblue, bebe Iustin este tare frumusel! Ne bucuram tare mult ca sunteti acasa si ca sunteti vioi. Ai fost foarte curajoasa, ai trecut prin multe, dar acum totul s-a terminat si sunteti bine amandoi!

Roberta, draga noastra, trebuie sa iti fie f greu, insa in cateva zile vei fi cu Gabriel acasa!

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata!
Felicitari Babyblue si Iustin! Sa fiti sanatosi amandoi c'apoi fericiti este absolut sigur ca sunteti, acum ca ati ajuns impreuna acasa!
Felicitari Mihahegarty! bine ai venit Imogen Tara-esti o printesa frumoasa! Sa fiti fericite si sanatoase mereu!

Ce mai stiti de alexutza?

Noi suntem 2in1, cu ceva mai multe emotii si contractii nedureroase la activ, dar destul de dese si ceva dureri prin zone atunci cand ne hotaram sa mergem. Mai e un picut. In schimb ma incearca asa o stare de iritabilitate si neliniste....dar incerc sa-i fac fatza...sau fetze-fetze. Nu prea reuseste lumea sa-mi intre in gratii...
Ah, mi-am adus aminte ca trebuie sa schimb semnatura, azi schimbam saptamana!

Roberta, scumpa, nu fii asa suparata!Stiu ca e ff greu, dar, vorba lui Krissy, gandeste pozitiv si incearca sa-ti pastrezi calmul si linistea de dragul ingerasului tau si pentru a nu pierde lapticul pretios. Hai, ca in curand veti fi impreuna acasa si nu va veti mai satura unul de altul! Uite un pupic de incurajare

Deocamdata atat de la noi, ca am uitat iar ce mai voiam sa scriu...
Pupam toate fetele si ne dorim o zi cu vesti super pentru toti!

Cristina G.
37+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Acu' mergem sa mancam ceva, ca e scandal mare in garsoniera. Cred ca o sa-mi manance si urechile...asa de tare se agita cand imi este foame!

Cristina G.
38+ Andrei

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Neata fetele!

Indra felicitari!Sa va traiasca micutul!

Ionela bine ai venit!

Squirrel felicitari pt vestile bune de la eco! Deja a inceput sa se dilate colul? I-a zi scoatem motatele?

Adra si abia astept sa revii !

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Felicitari Miha ! Bine ai venit bebe Imogen !

Corry de ce zici ca ramai ultimul mohican...pai eu mai am o gramada pana pe 27 august , asta daca bebelina nu are alte planuri.

Alexia dar ce grasunica ai tu acolo, la 35 de sapt are 2,7kg, foarte bine . Tinem pumnii sa nasti asa cum vrei tu si bebelina sa fie sanatoasa.

Adra

Babyblue bine ati revenit acasa . Bebe Iustin e un scump . Insanatosire grabnica tie si micutului Iustin putere sa manance de la mami...va faceti voi mari.

Roberta imi pare rau ca trebuie sa stai despartita de puiul tau, insa nu mai e mult . E bine ca poate beneficia de lapticul tau chiar daca dat cu biberonul., asa ca mami linisteste-te ca sa nu pierzi lapticul.

Gogoshika pofta buna! Si eu trebuie sa merh sa mananc ceva ca si don'soara este revoltata .

Noi suntem bine...se simte ca a venit mami la noi ca seara stau ca o duda si ma relaxez si doar ma joc cu Razvi. Sta pana duminica...e asa de bine

gascha si sa auzim numai de bine

Crisspy, fericita de Razvi si 34 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Alexia dar ce grasunica ai tu acolo, la 35 de sapt are 2,7kg, foarte bine . Tinem pumnii sa nasti asa cum vrei tu si bebelina sa fie sanatoasa.

si dr a masurat-o de 2 ori ca nu ii venea sa creada ce bine a luat in greutate in 2 saptamani ...vreau sa nasc cum este mai bine ptr bebelina, eu ma refac, imi revin altfel.
tu cand mai mergi la dr?

35+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Oxi stiu ca este greu ! Anastasia mea ziceai ca este lipita de san...cel putin in prima luna ! Nu puteam face mai nimic !

De ragait, Petru, in general ragaie...dar daca nu o face dupa 5-10 min de batut pe spate il pun in patut. El doarme pe burtica si se intampla cateodata sa ragaie cand il asez in patut dar se intampla si sa nu ragaie deloc.

dulcica sa vezi ca totul o sa vina de la sine!

Corry e bine ca mai stau piticii la caldurica! Imi imaginez ca ti-e greu, dar...profita de greul asta ca apoi vine altul Parca vad ca o sa ai doi grasunei bine

Alexia felicitari pt grasunica!

Krissy felicitari pt cele 36 saptamni!

Crisspy esti boier ! Profita la maxim de ajutor!

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Alexia mie mi-a zis ca de acum inainte ne vedem saptamanal - o sa ma cam rupa la bani, dar asta e. Echo o sa fac o data la 2 sapt si intre consult. Saptamana viitoare merg sa-mi iau si eu culturi de col si ce analize mai vrea ea si apoi peste 2 sapt la echo. Pe 4 august am intalnirea cu anestezistul si neonatologul de la Regina Maria unde o sa mai fac iar nishte analize preoperatorii. O sa ma satur de mers la doctori luna august.

Eu sper ca bebelina sa stea cuminte acolo pana cand am programat cezariana. Oricum de pe maxim 10 august vine mami la noi (si nu mai pleaca) si o sa-mi fie mai usor. Pana atunci rezist eu cumva si cu burtoiul si cu Razvi.

Anamaria profit de ajutor, iti dai seama, insa in week-end-ul asta am o nunta plus ca trebuie sa mai cautam materiale pt renovatul apartamentului nou. Asa ca o sa profit serile de liniste. Dar vine ea mami inapoi in august, sa vezi boierie atunci

Mergi la inceput