Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
lorex spune:
Danasor,
lasa-mi nr tau pe PM pls, ca nu-l mai am!Poate ne vedem si noi pana nu trece vara!![]()
Alexutza,
i-am luat ceva cadouri bobitzei, haine nu ca nu prea am avut timp sa casc gura, doar un costum de baie cu o sirena in rest..un puzzle de lemn,ca mai are doua si-i plac f mult, o carticica cu Duffy, o broasca verde si moale (asta i=a placut cel mai mult) sii...nu mai stiu..eu insa mi-am luat multe tricouri faine, reduse, din bumbac 100%, ca pt mine nu stau mult pe ganduri, iau si fara sa probez.
Am gasit firme de care la noi nu am mai auzit de mult, gen Big star!
Cat despre sondaj: sotul meu se ocupa de bobi mult, iese cu ea afara daca-l rog, o mai ia cu el la birou dimineazta (are biroul la maica-sa la casa cu curte) si mi-o aduce la 1 inapoi, ii da sa pape daca nu-s eu, o culca daca nu-s eu. cat am fost in polonia el a astat cu ea 80% din timp.
Da, a bocit mult bobitza dupa mine, mi-au spus cand m-am intors.
si e f afectuoasa cu mine de cand am venit,se cunoaste ca i-am lipsit, ma pupa des sau vine si se lipeste asa de mine cu dragoste.
Alicredo, condoleante!
decenuela spune:
neatza....cafeaua e gata , doamnelor!
bag repede 3 randuri...pt ca...sunt in criza de timp..cade obicei....
da ieri am fc o tona de mancare...si pt lumea din vizita si pt Jm sa-i mai ramana( chiftele, snitele, dovlecei pane, ciorba de perisoare, mancare de dovlecei+ guli cu smantana, clatite cu branza la cuptor) asta repede cat a fost plecat jiji cu mama...2-3 ore afara, dimi...apoi curatenie, spalat vase..etc etc..facut o parte din bagaj....jiji a dormit fff greu..dupa 11 cu arcuiri si nervi...trezit de 2-3 ori....si cand o simtea pe mama langa el....a fc ca naiba...etc
acu sa fac restul de bagaje...si plecam...cand s-o trezi...de bine ce atipisem acu dimi...mai visez si ca am un bb...s era in spital de nu stiu cand...JM zicea sa-l lasam cumvaacolo..eu nu ajungeam la el...o....din astea urate sa ma trezesc...
alex sorry...de we...si de nunta..stiu cum e...n-au pic de bun simt...sunt trista pt ca stiu ce entuziasmata erai cu acea 1 luna in grecia..relax...etc..offff...dar asta e..important e sa fie JM tau bine, nu? ca sa puteti sa va relaxati si voi...asta e...tre sa fii alaturi de el...
bea...ai fost haioasa..de cate ori iti citeec postarile...vreau si eu![]()
alexa..hanicutza..
larisel...si eu din bibe..dar din ala cu tetina pt lichide ingrosate....si sutire ca tt...mai nou bea apa din sticle din alea din comert de la suc/apa....cu tzontzoroi...vad ca e moda la noi in parc...
am oprb cu jiji cu ...constipatul....daca a baut atata timp numai lapte aprape...e putin dereglat....si de 2 zile a mancat f bine...si stomacutul nu mai face fatza...si ori face niste bombe de ies cu urlete..ori ieri n-a fc deloc...si mi-e groaza ce-o sa faca azi pe masina...
va pup...ne auzim diseara sau maine dimi la coffe...
sa aveti o sapt super..
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel bea Ai fost haioasa cu faza ca nu-l deranjeaza pe Ivan sa bea lapte din bibe. Normal ca nu... nici pe gemanutze, dar pe mine ma "deranjeaza"... De fapt vreau nu vreau trebuie sa incep antrenamentul pt gradi/cresha (peste 4-5 luni ), asta implicand un orar alimentar asemanator cu cel de la gradi/cresha, de somn de asemenea (aici chiar avem o pb serioasa pt ca gemanutzele se culca de pranz pe la 11-11.30 si dorm pana pe la 14.00 cand mananca pranzul, iar la gradi/cresha se mananca intai pranzul pe la 12 si apoi e somnul de dupa-amiaza), eliminat treptat pasatul mancarurilor, eventual invatzat autoalimentatzia (aici inca nu m-am bagat , decat cu ustensile goale bea Eu cereale din alea de la Nestle le dau ca desert-recompensa cand mananca bine. Din gama aia preferatele mele si ale lor sunt cele cu scortzioshoara. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
larisel da de ce te stresezi tu asa cu pregatirea? eu pe Yannis cand l-am dat pe nepusa masa ca in 2 sapt trebuia sa merg la munca si intr-o sapt el era deja plasat la gradi s-a adaptat f bine. I-am dus bibe lui si formula de lapte din care bea cand chiar nu manca, adik rar. Desi el acasa mananca super pasat acolo manca f bine ciorbitza si legumele pisate cu furculita si paine cu gem si mar cu biscuiti. Nu a fost never vro problema acolo. Acasa in continuare mananca pasat

. acolo bea apa din pahar de unica folosinta, intr-o zi mi l-a adus mai tarziu ca il schimbau ca vezi doamne cand el "bea apa" a venit alt copil si i-a dat peste mana si a varsat 

...adik el bea fara sa verse in mod normal....ma rog conteaza f mult puterea exemplului, faptul ca ceilalti copii din jur "taxeaza" imediat comportamentul sau tratamentul necorespunzator, inclusiv Yannis in a 3a saptamana a "certat" un copil care plangea...

so...tu vezi-ti de ale tale ca si asa sunt multe si acolo se vor adapta ele. Eu am avut noroc cu somnul ca Yannis doarme ca programul de gradi de pe la 2 pan pe la 4-5. Oricum acolo la gradi culca copii mai devreme pe cei care sunt cu alt program pana se adapteaza. Cand vizitam gradinite am vazut si copii mai mici care inca erau la 2 somnuri pe zi, au grija acolo de toata lumea si de toate programele pana ajung toti la acelasi program/tratament.Cereale Cheerios papam si noi
!Nesquick nu vreau sa ii dau, adica acum mananca bnine laptele asa cum e nu vreau sa ii dau idei si sa il invatz cu chestii daca deocamdata nu e nevoie. Si asa incep sa regret ca m-a mancat in fund sa il invatz la inghetata desi el nu avea treaba cu inghetata, nu cerea de la noi etc...
de
Yannis
simplicity spune:
Neata ladies....
cand am vazut cata mancare a facut dece mi s-a facut rau , eu nu fac mai mult de 2 feluri o data (plus desert cateodata) ....harnica nu glumaaaa
Ariana mi-a dat ieri fffffffff multi pupici, ma iubeste mult cred

Va pup , sa aveti o saptamana reusita
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
simplicity spune:
Lorex wb
!
cred ca i-a fost dor la bobitza de tine, doar esti mami ei.....
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
Neatza...
Sarumana pt cofee Dece 
Ne-am intors aseara pe la 21.30. A fost super... ne-am relaxat, am stat ca placintele la soare, vremea a tinut cont de urarile voastre 
si a numai buna de plaja... nici cald de mori, nici frig... apa de vis ... calda, valuri mari
... ca o pestoaica adevarata ce sunt m-am murat bine, imi venea sa nu mai ies din mare. M-am bronzolit bine, iar ma doare pielea
...
La intoarcere imi venea sa mananc soseaua sa ajung mai repede acasa la puisorii mei. Ne asteptau cu ochiii lipitzi de geam, dragii de ei
.
Pt ca ma intrebati mai demult cum e drumul pe partea asta. Am trecut cu bacul la Silistra (trece din 15 in 15 minute si traverseaza in 20 de minute). Dimineatza am trecut la 6.30 si seara pe la 21 (am inteles ca era ultima cursa). Drumul pana la Balcic e super bun. Noi am fost la Nisipuri... foarte frumos (mi-am adus aminte de dragostea noastra Grecia/Corfu). Preturile mi s-au parut foarte mari aici, neasteptat de mari.... de la mancare la sezlonguri... am platit 2 familii la masa de pranz cam 180 lv, in banii nostrii aproape 400 ron. Foarte mult. Pe 4 sezlonguri si 2 umbrele tot asa vreo 200 ron. Prietenii nostrii au fost si anul trecut tot aici si spuneau ca atunci preturile au fost muuult mai mici atunci.
Cam asta a fost. Am incarcat bateriile, acum inapoi la munca.
Ma duc sa recuperez din urma
.
Mamica fericita de Mara si de David
sorina_bz spune:
Buna dimineata la amiaza!
Sarumana de cafea,
Dece! Buna rau...eu inca mai beau din ea...Moooama ce de-a mai feluri de mancare..
...ai muncit o gramada! Un drum bun sa aveti astazi, iar la pb lui jiji, cu constipatia...daca nu merge cu pere, prune, cirese, iaurt....nush...poate ar ajuta Debridat-ul, si niste probiotice...
zic si eu, nu da cu oo, ca la iris ala a functionat!

Alexutzzza...
de aprecieri! Off, poate totusi reusiti sa mergeti in concediu, chiar daca pt mai putin timp, ca sunt sigura ca aveti mare nevoie de relaxare, cu totii!
(![]()
...m-am distrat cu peripetiile cu nunta tziganeasca...![]()

)
Larisel...
...iris e tot la bibe, pentru lapte. Taaare as vrea sa accepte macar alt tip de sticla, mai incerc cu Avent, daca nu cumva imi sparge capul cu ea, daca se enerveaza ca o jignesc...![]()
. Canutze...avem si Nuby cu cioc moale, si Avent cu cioc semi moale -semi tare, si Playtex tot asa(le-am scos valvele, ca nu vrea sa bea cu valva anti-curgere
), vreo 2 canitze no-name cu cioc mai moale sau mai tare, canitza cu pai...deh, ca la noi. Oricum, nu prea bea din niciuna, nici macar apa, sau suc, daramite lapte. Sticla cu picurator rulz
, pt apa, iar pt lapte bibe Dr.Brown's.
Nesquick nu i-am dat, am incercat mai demult, o singura data, cu cacao de la plasmon pusa in lv, in canitza avent...esec total....

Cereale nu a dorit pana acum, de curand, iar acum primeste sa pape doar straciatella, de la milupa.
Nyny...cum a fost plimbarea???

Trimit asa...as fi vrut eu sa mai scriu cate ceva...dar patria ma cheama...
Edit...Nyny..
...acum am vaz ca ai pove, deja...
nyny spune:
Larisel noi inca bem lapte din biberon. Nu m-am stresat pana acum pt ca el oricum bea o singura data pe zi, dimineata... iar seara mananca cu linguritza laptele cu cereale si eventual la culcare ii mai dau biberonul cu apa. Nesquick nu i-am dat niciodata lui... si ma cam feresc de cacao pt ca din cate stiu impiedica asimilarea calciului si da o stare de agitatie.

Mamica fericita de Mara si de David
simplicity spune:
am gasit un citat care mi-a placut mult
< “Puiule nu ne mai trezi dimineata”.Dar copilul vine, ii trezeste, apoi zice : “ Dar eu nu te-am trezit ,ti-am dat numai o sarutare”. Se gandesc parintii cum ar face sa-l dezvete.Dar cand se va ma intampla oare in viata ca cineva , abia trezit, sa arda de dorinta de a alerga la noi, invingand orice obstacol, pt a ne sta aproape, fara sa ii treaca prin minte sa ne trezeasca ci doar a da un sarut celor dragi?Cand si cine va mai face asta pt noi? >
Dece, am avut si eu probleme cu Ariana cu constipatia, trebuie lichide la greu...ii dadeam cu seringa apa, supa...orice lichid numai sa bea ceva , portocalele mai sunt bune....sper sa mearga si la voi
Nyny , ma bucur ca v-ati simtit bine....preturile sunt mariiiiiiiii, enorme
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
blue_flower spune:
Ce poze frumoase am vazut!!!!!!!!!!! Si ce pufi frumosi si fetite fashioniste!!!

Dani se lupta cu o diaree de cateva zile, maica-mea se lupta si ea sa il aduca pe linia de plutire. Speram ca de azi sa fie bine, de azi a inceput sa ii dea si altceva decat supa de morcovi si morcovi fierti. Cel mai important a fost ca i-am scos laptele praf normal si i-a dat fara lactoza. Cred ca asta si evident, lipsa oricaror alte lactate, l-a ajutat sa isi revina mai repede. Nu stim de la ce a facut, ca febra nu a avut, doar muulte scaune. Eu zic ca trece. Asa sunt eu, mai optimista.
Nu stiu in schimb cat a slabit, ca mama nu are cantar. Mi-a zis tata ca l-a cantarit la farmacie
, imbracat cu pantaloni scurti si maieu, cu sandalute in picioare, si cica avea 12.8kg.
Oricum, mi se pare mult, eventual era stricat cantarul....vad eu acasa cat are.
In rest, eu cu ce sa ma laud? Ca parca vad niste rosii aruncate inspre mine.....
Nu am facut nimic, dar absolut nimic ieri, am zacut amandoi pe canapea si in curte la vecini. Nu am facut nici macar mancare, am pus 2 pizza de la conge in cuptor. Niente. Am dormit la pranz. Si am baut bere.
Sambata am fost la shopping amandoi, de la 10 dimineata la 7 seara.
Sincer, am facut febra de la atata mers. Si cardurile noastre au facut febra, dar na....nu am mai fost amandoi la o zi de shopping de vreo 2 ani, de cand eram eu gravi in luna mica, ca de pe la 7 luni incolo nu am mai putut sta in picioare mai mult de 2-3 ore.
So, ne-am facut pofta.
Si murim de dorul copilului.....ne trimite mama poze cu el, mms-uri, si noi murim de dorul lui. Probabil pe joi plecam sa il luam.
Hai ca a venit mancarea la birou si mi-e cam foame. Pofta buna!

), asta implicand un orar alimentar asemanator cu cel de la gradi/cresha, de somn de asemenea (aici chiar avem o pb serioasa pt ca gemanutzele se culca de pranz pe la 11-11.30 si dorm pana pe la 14.00 cand mananca pranzul, iar la gradi/cresha se mananca intai pranzul pe la 12 si apoi e somnul de dupa-amiaza), eliminat treptat pasatul mancarurilor, eventual invatzat autoalimentatzia (aici inca nu m-am bagat