Super Pufi de ian-feb 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita inca nu ne simtim foarte bine... cel putin eu si sotul ne resimtim cumva... un soi de insolatie cu dureri de cap frisoane usoare... azi de ex. la dus mi-am simtit capul ca de carton, nu stiu cum sa explic senzatia, a fost si vant, valuri mari... sper sa ne adaptam cat mai repede si sa incepem sa ne simtim si bine... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Pai atunci sa va reveniti cat mai repede si sa va bucurati de vacanta. Ati vrut sa luati voi tot soarele

Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui decenuela nyny...dar oare nu se incing in costumasele alea? |
Mai ... vorba romanului "zice ca cica nu" se incinge copilul. Fetele care l-au incercat au fost super mega extra incatate. Materialul este un fel de lycra .... se usuca de 2 ori mai repede decat un tricou obisnuit, sunt lejere, comode, filtreaza razele UV ... bla bla bla. Iti dai seama ca exista si controverse pe tema asta... ca nu-si mai ia copilul vit D din soare cu protejatul asta excesiv, ca e prea imboscanat samd..
... dar repet cine l-a incercat a fost dat pe spate.Sa-ti fie de bine si iesirea la gratar si inghetata si abs-urile

nyny spune:
Mda... ar fi trebuit sa dorm la ora asta, nu? Ca doar maine o tulesc la mare, la soare... dar pana am bagat copiii la culcare s-a facut vreo 11 si ceva, pana m-am primenit si io
iacata s-a facut ora 1 noaptea
.
De fapt cred ca sunt ca un copil care nu poate sa doarma ca pleaca maine in tabara. Abia astept sa plec ...si sa ma intorc. S-au adunat foarte multe: oboseala, stres, nervi... iar iesirea asta este (asa cum spunea si Ruxita) o gura mare de aer. Pana la urma ne-am hotarat sa mergem la bulgari. Este cam aceeasi distanta ca si pana pe litoralul nostru ...si cum n-am fost niciodata la vecinii nostrii profitam acum de ocazie. La 6.30 rupem usa
.
Gata, ma duc la nani sa fiu cat de cat fresh maine. Noapte buna fetelor
.
nyny spune:
Neatza...
Hai sa dau si cafeaua daca tot m-am trezit de la ora asta. Stati linistite ca o pastrez fierbinte pana va treziti voi 
.
Si daca nu-mi puneam ceasul sa sune.. a avut grija David sa-mi dea trezirea de la 5.30. Se tot trezeste ragusit vad
. I-am dat cu Tantum_verde si s-a potolit.
Ma duc sa ma imbrac. A plouat toata noaptea la noi... sper sa nu ma arda prea tare soarele azi
.
Va
. Sa aveti o zi frumoasa
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
de cafea, Nyny! Sa aveti timp frumos, si distractie maxima, astazi!
Abia astept sa ne povestesti cum a fost!
Felicitari pentru cresterea lui Dav! Woww, ce baietel inalt si voinic are mami!
Simply...wow!..ce locuri de vacanta superbe!
Bineinteles ca am cautat si eu cu sf goagle, nu m-am putut abtine...arata extraordinar, cum cred ca a si fost vacanta voastra!
Larisel...sa va fie de bine concertul, plimbarea, si gemanuzelor inghetzata!
Si iris a gustat zilele astea inghetzata...tot cateva limbutze...
...Ea ar mai fi vrut, ca facea o guraaaa...dar mi-a cam fost teama sa-i dau mai mult.![]()

Dece...sa va fie de bine plimbarea, gratarul si inghetzata! Ce bine ca a papat jiji!
Cu tabara Dianei...nuuuu, nu asta era plecarea mult-temuta. Acum a plecat la munte, tabara organizata, profesori, 3 mese pe zi...e ok, nu-mi e teama. Ea a fost la mare, la sf. lui iunie, inainte sa mergem cu totii...Au fost numai colegi de-ai ei, fara adulti, au inchiriat o vila...Atunci mi-a tremurat sufletul...dar a fost ok totul, nu s-a intamplat nimic.

Ruxita...ce bine ca ii place apa lui Kay! Si iris a stat aproape numai in apa (in mare sau piscinutza)...cu mari eforturi si urlaturi o mai tineam pe mal, la uscat...
Aveti grija de voi....nu prea suna bine insolatia aia...

Adina....wow! chiar ca peripetii! si ce somn lung, pe Maria!
...Bine ca a iesit poznasha de maselutza, si sa mai stea caninii la locul lor, in gingie, o vreme(asta imi doresc si pt noi![]()
)...La noi e o diferenta de la cer la pamant...se cunoaste imediat ca nu e in perioada de eruptie dentara, cel putin dpdv al comportamentului alimentar...![]()

Cu tinutele de plaja...dap, in principiu nici eu n-as tine copilul dezbracat...am avut pt ea 3 costume de baie, si pampers "little swimmers"...o tot schimbam, dupa ce intra in apa, sau facea pishu...dar daca o vedeam ca se scartzaie prea tare la imbracat...o mai lasam si in popoul gol, ca ii radeau okii, cand se simtea libera, asa...iar pentru mine a fost important s-o vad pe ea fericita si multumita........

O zi minunata sa aveti!

decenuela spune:
neatza fetili...sarumana de coffe nyny...buna rau....
si aici e cam innourat si a plouat...dar...asta e...
eu imi fac planul de bataie la o cafea...tre sa fac mancare...mai multe feluri...etc
nyny ..sper sa aveti o zi super
ruxita acu am citit ca nu esti f ok...da tu t-ai luat ceva de pus in cap??? si sper ca nu stati in amiaza mare pe plaja..chiar daca park ziceai de umbrela....
legat de mare .soare...apa...nu intentionez sa-i cumpar nik lu jiji...poate niste slipi asa...de kiki...si pampersi din aia ca sa-l pot baga in piscina daca o sa fie cazul...in rest la putulica goala...oricum noi n-o sa stam intre 10(11 daca o sa sta sub umbrela jiji) -17 pe plaja....chiar daca acolo erau niste umbrele din stuf si nu prea ajungea soarele...am vz o chestie...un fel de prosop pt baie cu gluga...e ca un dreptunghi cu gaura pe mijloc pt cap....cred ca i-ar mai tine de soare...la un moment dat..
hai ca bat campii...
sa aveti o duminik frumoasa...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui decenuela legat de mare .soare...apa...nu intentionez sa-i cumpar nik lu jiji...poate niste slipi asa...de kiki...si pampersi din aia ca sa-l pot baga in piscina daca o sa fie cazul...in rest la putulica goala...oricum noi n-o sa stam intre 10(11 daca o sa sta sub umbrela jiji) -17 pe plaja....chiar daca acolo erau niste umbrele din stuf si nu prea ajungea soarele...am vz o chestie...un fel de prosop pt baie cu gluga...e ca un dreptunghi cu gaura pe mijloc pt cap....cred ca i-ar mai tine de soare...la un moment dat.. |
Dece...da, da...bun tare prosopul ala, si eu am avut pt. iris (e cu gluga pe cap, intr-una din pozele de pe picasa). Bine, eu il foloseam la plecarea de pe plaja, s-o impachetez repede, sa n-o scartzai, ca pe plaja....nu era nici o sansa s-o tin cu ala pe ea...

ale1212xa spune:
neatza
si eu la
multumim nyny
sa ai o escapada frumoasa
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
larisel spune:
Ieri am fost la plaja tarziu (la 17.30) si am inghetzat...
Asha ca am stat jumatate de ora (fara baie ca erau si valuri mari) si am ajuns in parc, shopping... plicticos...
Azi sunt singura cu fetele si invatz sa-mi ciulesc urehile pt ca ni s-a stricat interfonul
.
Tot vroiam sa va intreb... voi dati laptele cu biberonul sau cu canitze? De care canitze? Si atzi incercat lapte cu cacao, nesquick, din astea?
alexutzzza spune:
Ruxita vacanta placut in continuare si la cat mai multe momente de bucurie intensa!
Decenuela bravo lui jiji ca mananca! Pofta mare in continuare! Si...nu , vecina nu a ajuns la munte ptr ca al meu sotz a mesr si ieri de la 12 la 19 la birou, azi a plecat pe la 13 si cik pana nu termina nu vine 
....Eu aks...am avut ieri si o nunta de tigani la o casa din lateralul blocului si mi-au zdranganit in creieri cu muzica
...
Nyny si io m-am invartit mult in jurul costumelor...nu stiu mi se par ptr nordici ![]()
adik in Grecia la 40 de grade ar muri copilul de cald cu chestia aia. plus ca de mers la plaja mergem dimineata si dupa-amiaza cand e indicat sa ii lasi cat mai multa piele expusa la soare ptr vit D, mie pediatra mi-a zis ca pana in 10 si dupa 6 sa nu fol creme de protectie, acuma na...ma orientez si eu dupa situatie ca daca arde, punem. Eu am luat niste sorturicare sunt f light par a se usca rapid. oricum noi anul trecut tineam copilu cu pampers pe plaja, in apa slip, iese din apa cu slipul ud, da-l jos, pune-l la uscat, pune-i pampers uscat si tot asa...acuma vedem, am luat 2 perechide slipi, poate alternez slipii, unii in apa altii pe plaja dar chestia aia cu totul mi s pare dificil de operat cu ea...
de
Yannis