Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)
Raspunsuri - Pagina 21
lisssa_ana spune:
multumesc frumos
sunt mai bine, am dormit legat 3h
, cred ca a trecut deja puseu.
Ana, Eva e f frumos
Noi cu wc-ul nu mai avem probl. Noaptea ii pun pull ups, nici nu stiu cand va renunta la el ...ca e plin dimineata
...cu sigurnata pana se marita nu o sa il mai aiba![]()
Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)
Fashion
cami_antonia spune:
micola slava domnului ca ati scapat de boala
andre_ea bine ai revenit!
sa iti fie de bine cu noul job
mai si noua ne e greu cu olita
am insa o multumire
cs macar aproape in fiecare zi
face dimineata
o data la oala
in care face si singurul kk de peste zi
ceea ce e f important
face asta de la 1 an si 6 luni
dar am incercat mii de metode
am lasat-o sa faca pe ea
am strans la kk din curte de numa
si degeaba
nici nu cere nici nu zice
offffffffffffff
si eu zic ca si dark nu e momentul inca pt ea
mai astept desi pampersii ma ruineaza
i-am luat acu pufies ca mi s-au parut mai ieftini
sa vedem cum ne descurcam cu ei
cami_antonia spune:
mai fetelor si nu stiu ce sa ma fac cu ea
antonia mea nici acu nu vorbesteeeeeeeeeee
ce ma sfatuiti sa fac?
Carmen_Marieta spune:
'Neata fetele,
o
??? ca de eu is matinala, dar numai asa pot sa mai fac cate ceva treaba
, acum 2 dimineti m-am trezit la 6.00 sa gatesc iar la 7.00 erau in picioare amandoi nazdravaneii... sa vedeti cum tocam legume cu Stefan langa mine si Elena in carut...![]()
Cami chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau.
Crisspy sa vezi cand Razvi o sa-i spuna numele lui Adi ce topit va fi, la fel e si la mine.. oricum mi se pare ca Radu este mai topit dupa Elena..
Andreea succes cu noul job, poate asa vei rezolva totul.
Veronica important este sa ia bine si dupa nastere in greutate. Eu am nascut fata mare, dar acum are doar 7500 g, a luat bine in primele 2 luni apoi doar foarte putin.. e sora lui Stefan, nemancacioasa.. doar laptele il bea cu placere.
Ana si mie imi place Eva.
Eu sunt foarte obosita si asa cum a zis si Cami dupa al doilea copil slabesti destul de repede. Am o groaza de probleme de rezolvat, ma stresez din cauza banilor, incerc sa fiu calma mereu pentru copii..
Nu v-am zis ca Stefan va merge la o gradi particulara de la 1 octombrie, sper sa se acomodeze. El a inceput sa vorbeasca, dar destul de stalcit( nu-l pronunta pe c -spune t sau d) eu lucrez cu el, ne jucam si repetam.. oricum incet incet vom vorbi corect..
Am pus cateva poze pe mail-ul comun.
Fug sa-mi fac o baie si sa-mi pregatesc cana de cafea.. ma asteapta o noua zi plina de peripetii. 

tuturor..
micola spune:
neata
aseara am facut mamaliga, in special sa-i dau lui Alex cu Fagaras si unt si ou. noi mancam varza de post..da' de unde, de amestecul lui nici nu s-a atins, mi-a ras farfuria mea de varza...sa vedeti cum baga si cu mainile :) tare drag imi e de el cand mananca, mai ceva ca inainte...cand il vedeam ca nu poate sa manance imi venea sa ma duuuuc, credeam ca o sa ramana mereu mofturos si nemancacios..dar uite ca am baiat destept
Carmen, eu nu inteleg ceva: adica tu te chinui sa faci mancare cu copii gramada pe langa tine si soacra ce face in timpul asta?????
Cami, incearca sa mergi undeva cu Antonia, la un logoped, sa fii tu linistita
ia sa incerc sa fac capitol nou....
edit: nu stiu user si parola comune asa ca mi-a trecut entuziasmul..
micola spune:
legat de nume de fete:
prietena mea naste in octombrie si va avea o fetita Emma Mihaela. taticul e austriac si au vrut nume usor de pronuntat pt amandoi ![]()
la bloc e o fetita Dalia
pe surioara lui Alex (care nu stiu cand va veni...) o va chema sigur Raluca (numele meu preferat)+un nume de sfant, desi mi-a cam intrat si Dalia in cap ![]()
micola spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Am facut eu capitol nou Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria |
ia sa ma inveti si pe mine

crisspy spune:
Pai am facut cu userul meu
ca nici eu nu mai am parola
Crisspy,
fericita de
Razvi si
36 sapt
Andra - Maria