Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Paula, felicitari pt puiul mic si santos! Tot asa sa fie pana la final. E bine ca-ti repeti analizele ca sa vezi cauza starilor de lesin, poate sa fie si lipsa de ceva... De ingrasat si eu am luat tot asa multe kg si sarcina mea e mai mica Norocul meu e ca am plecat de la o greutate ok, dar totusi sper sa nu ajung prea departe cu ingrasatul Porumb fiert am mancat si eu azi, dupa o farfurie de fasole uscata, si multe prajituri Imi pare rau de tricicleta lui Paul, eu nu am inceredere sa tine nimic pe scara blocului.
Miere, mai e ceva de asteptat pana la eco 4D, si eu mai am de asteptat, o am programata pe 22 august si abia o astept. Ce frumos ca se ocupa educatoarele de Aidan, si ca sunt dispuse sa-l schimbe de cate ori e nevoie, super

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 20+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cica e in curriculum (programa gradinitei) treaba cu invatatul la olita

Paula
, imi pare rau pt bicicleta...m-am dezobisnuit total de genula sta de infractiuni, aici toate jucariile mari, caruciorul stau afara si nu se atinge nimeni de ele (in cartierul unde stam noi ca prin alte parti s-or fura...). Eu comand multe chestii de pe internet si pachetele oricat de mari imi sunt lasate la usa, nu mi-a disparut niciunul pana acum (patut, basinet, carut, scaun de masina, chiar si pasaportul:D)
Dar ne-au venit niste vecini noi si pesemne ca vin dintr-o zona mai nasoala pt ca atunci cand mi-a adus curierul basinetul pt fetita, vecina s-a speriat si a luat pachetul in casa la ea, cica i-a fost frica sa nu mi-l fure cineva

Despre starile de lesin si tensiune mica, nu stiu ce sa va zic, nu m-am confruntat cu asa ceva inca, e drept ca beau cafea si cola. Tensiunea mea e cam 10 cu 12 de obicei.

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Gata, am revenit
Am dormit nitel si am trimis-o pe Alice cu tati la cumparaturi .
Nu stiu de la ce sunt "bufeu-rile" astea...

Pentru ca am trecut de riscul de nastere prematura si m-am mai linistit cu psihicul, am crezut ca pot face ceva mai multa treaba...dar cred ca nu trebuie exagerat . Ok, trebuie sa fiu mai atenta

Alice e bine, doar ca resimte si ea toata situatia (starea mea), faptul ca nu prea mai iesim afara, nu ne mai jucam prea mult impreuna...etc.
Dar, vorba voastra, nu mai e mult...si... o sa vina alta perioada dificila - aceea de acomodare , dar eu sunt deja mai obtimista si cred ca o sa ne descurcam , sanatosi sa fim, asta e cel mai important .

Miere - bafta lui Aidan cu treiningul
Paula - felicitari pentru baietel , 2 frati e super . Eu chiar cred ca pentru Alice ar fi mai bine o surioara, om vedea ;
Cand cresc mai mari si sunt de acelasi sex si apropiati ca varsta, se formeaza o legatura foarte stransa intre ei. Daca sunt de sex diferit la adolescenta cam intra in conflict .

Vorbeati de kg..., vin si eu la raport: intr-o saptamana jumate 1.5 kg. Speram sa nu mai pun dar vad ca recuperez pe ultima suta de metri .

In legatura cu furtul...relax, se fura peste tot...
Sotul a ramas da trei ori fara bicicleta: de 2 ori i-au furat-o de la servici ( institutie europeana, zona bine pazita si cu camere...), si ultima data - luna trecuta din cladirea unde locuim...
Imi pare rau ca micutul sufera dupa tricicleta lui , poate ii aduce mosul o bicicleta .
pupici la toti

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

eu am intrat sa imi ridicati un pic moralul...mamicile de 2 sau 3 copii.
Jur, ca va admir cum puteti facve fata. Chiar, cum puteti? Ce ati facut?
Filip vrea in brate, eu nu reusesc sa fac nimic, nimic pt mine, pt casa, pt Ana. Are colici...si plange, dar plange si ca vrea numai in brate, cum il iau din patut cum nu mai plange. Noroc ca Ana e intelgatoare si inca nu a facut scandal.
Sunt super obosita, cred ca are un puseu de crestere, se treazeste la 2 ore si vrea sa pape, sunt terminata. Ma enerveaza si mama care normal ca zice ca nu ii ajunge laptele meu, de parca asta imi mai lipsea mie...incuranjare

na...asta e

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna seara si de la noi,

piticii sunt bine, Stefan vorbeste toata ziua( aviz amatoarelor care-si doresc sa vorbeasca copii-eu ma rog sa taca putin!) Elena vrea numai in picioare, nu mai sta locului.. si tot asa dar este asa de frumosss

Noi am fost plecati la munte, copii au fost ok, dar a trebuit sa-i urmarim in permanenta sa nu se loveasca sa sa faca alte trasnai.

Lissa ce sa-ti ridic moralul ca eu is cu el la pamant.. sunt obosita, stresata, incerc sa fiu calma cu copii, si asta se datoreaza lipsei de ajutor. Radu are un program destul de incarcat si nu ma prea poate ajuta, iar socrela e bibelou.. mama saraca face ce poate, nu poate sa stea cu mine, dar imi gateste si in wk mai ia copii.

Veronica ce putin mai ai...
Crisspy si tu esti pe aproape.. ce face Razvi?

Merg sa citesc cat pot din urma si incerc sa mai intru. Incerc sa pun si cateva poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

lissa, eu pe ai mei i-am alaptat la 2 0re, cu greu 2ore jumate, ca urlau si nu ii linisteam altfel.ca asa s-au invatat si mai tarziu, adica la cerere,e alta poveste,dar lapte a fost suficient.

mai usor va fi cand cel mic va merge de-a busilea,ca incurajare
te pup, e greu, dar sa stii ca totul se compenseaza.andru imi spune "mami,te besc" sau "mami,cuze"(daca face vreo boacana) si uit restul

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Hello,

Oau Miere super tare faza cu invatatul la olita...si eu ii astept pe cei de la gradi sa-l invete pe Razvi ca eu nu am rabdare .

Paula felicitari pentru rezultatele bune de la echo . Imi pare rau pt tricicleta ui Marius. Si noi cautam sa-i luam ceva usor lui Razvi sa iasa tati cu el in parc ca nu mai vrea la topogane sau leagane deloc, se plictiseste repede si o ia la fuga prin parc.

Vero ia mai stai tu linistita un picut .

Lissa fruntea sus...pai asa ne imbarbatezi tu pe astea gravidute ?

Carmen bine ca ne mai spui de voi...nishte pozici nu ne mai pui si noua ?

Razvi a inceput sa imite din ce in ce mai mult: mai mult de la desene decat de la noi. A invatat sa zica "tati" in loc de "tata" si ii place la nebunie...plus ca e super simpatic cand il striga asa pe Adi iar asta e lesinat de fiecare data . La "mami" inca lucram ca nu prea iese, iese un fel de "mamu" .

fetele

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ca sa va dau raportul de ieri, a avut doua accidente si restul 6 pipi la olita. Cand m-am dus sa il iau insa a vrut sa ii pun diaper, acasa nu a mers deloc...deci la noi problema este acasa, nu stiu ce sa fac? Cred ca acolo vede ceilalti copii si face ca ei, mi-a aratat ieri cum isi da pantalonii jos singur, chilotii, a stat pe toaleta, a folosit hartia, a tras apa si s-a imbracat la loc...stie ce sa faca si totusi acasa refuza, oare de ce?

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Miere si Razvi refuza acasa sa faca lucruri pe care le face la gradi...si mie imi este greu de inteles de ce fac ei diferenta asta.

De ex, la gradi Razvi mananca fructele taiate bucatele, cica ....acasa nici nu se atinge de ele. I le-am facut in fel si chip, nu vrea dom'le, nu vrea...

Acasa tipa, urla, da cu jucariile...la gradi cica nu ar fi asa nervos

Noi cu olita suntem departe, departe...stie la ce foloseste, dar nu vrea sa stea pe ea sau pe reductor ca sunt reci ...daca ar putea sa faca prin pantaloni cred ca i-ar conveni

Crisspy, fericita de Razvi si 36 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LISSAAAAAAAAAAA
hai ca prima luna e f grea
atat
apoi te vei descurca singurica si f usor
vei vedea
va fi mai greut cand racesc impreuna
sau separat
da va trece
si eu primele 40 de zile m-am descurcat greuuuuuuuu