Licurici de ianuarie-februarie 2009 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Iulia, A. poarta numarul 8-9 (depinde de model)(US), nu stiu echivalentul european.

Roxana, sa-ti traiasca baiatul si sa aveti petrecere frumoasa!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI, Patrick!!

Rox, sa-ti creasca mare flacaul, si voi pe langa el!!

Mister poarta nr 7 la incaltari, nu stiu ce nr european e asta.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Roxana La multi ani pentru baiat!!!!!!!! Sa fie sanatos si fericit!!!

Marius poarta 24-25, depinde de papuci, nu stiu sa covertesc in alte sisteme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

rox, la multi ani si de la noi! asteptam feliuta de tort

iulia, Ana poarta 7-8

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Rox, si de la noi un maare La Multi Ani pt flacaul tau frumos!!!
Iulia, Alex poarta 23-24 la "papasi"

e muult mai bine azi,desi s-a invatat mofturos..Mananca numai spaghete cu pesmet, dupa care, recunosc, si eu sunt moarta, ca dupa orice fel de spaghete
mai ciugule un pic de pepene si in rest numai rontaieli..
dar am eu ac de cojocul lui, nu-i mai dau nimic pana la masa urmatoare, ca pana acum a functionat metoda asta. Il mai las vreo 2 zile in ale lui..
uff, grea a fost stomatita asta, nu credeam ca scapam fara spital

Mergi la inceput

micola cum sunt spaghetele cu pesmet?? ce bine ca sunteti mai bine. asa a fost si Anusca mea cateva zile...deci stiu exact prin ce treci

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Micola ma bucur ca Alexutu' e mai bine . Lasa ca nu o sa fie mult timp mofturici, asa a fost si Razvi cand a iesit din spital si l-am dat pe brazda.

Iulia Razvi poarta 25-26 in functie de tipul de incaltzari.

eu imi astept baietii sa vina de la plimbare....i-am trimis afara sa pot sa fac de mancare si curatenie. Mai incolo as vrea sa fac placinta dobrogeana ...de vreo cateva zile am o pofta nebuna, acu' sa vedem daca imi iese ca nu am facut niciodata .

Eu sper sa iasa ca cica vin si socrii pe la noi azi

Crisspy, fericita de Razvi si 35 sapt Andra - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Lisa, uite reteta:

Spaghete cu pesmet:
- o punga de spaghete sau orice alte paste (pentru pitici mai bune sunt cele mai scurte, ca se descurca greu cu cele lungi);
- 250 g pesmet;
- 3-4 linguri zahar;
- 1 pic zahar vanilat;
- optional: miez de nuca.

Se fierb pastele in apa cu sare. Se pun sub jet de apa rece, apoi se presara 1-2 linguri de zahar peste ele si se lasa asa, sa se dizolve zaharul.Intre timp se pune pesmetul la prajit in putin ulei incins, pana se inchide putin la culoare. Se adauga alte 2 linguri de zahar si apoi se pune peste paste,impreuna cu un plic de zahar vanilat.
Sunt delicioase, mai ales daca ai si niste miez de nuca sa pui prin ele. Eu daca nu am nuca pun seminte de floarea sorelui sau de dovleac. sau nimic si tot sunt foarte bune.

nu sunt f santaose ca deh, e pesmetul prajit
de calorii nu mai zic...
dar il poti lasa doar putin, cat sa se incalzeasca, ideea e sa se lipeasca de paste

e desertul nostru preferat de post, si ma bucur ca acum a intrat si Alex in club

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeeeee

anna imi pare rau ca nu ne vedem
eu nu stau in cta ci in eforie
deci ne puteam vedea
doar ca am fetele bolnavioare
dupa cum va ziceam a avuyt petra ceva vira;l
a avut si antonia
dar mult mai urat in manifestare
cu febra ffffffff mareeeeeeee
pe care abia i-am scazut-o dupa doua zile de nurofen, paracetamol si picaturi de algolcalmin
offffffff
am impachetat-o nu mai stiam de noi
speram ca in seara asta sa nu mai faca febra
cumplit e cu febrele astea mari
si normal ca suntem pe antibiotic
e prima data cand \face antonia asemenea febre

veroooo si ce nume pui la bebe?

crisspy ce putin mai ai si tu

lissa tu cum te mai descurci cu bebeii?

dark lui mister din partea noastra

noi purtam doar 22-23 la incaltari
iar la hainute 98

roxana la multi ani pt patrik

Mergi la inceput

multumesc de intrebare cami, sunt bine, cu mama aici nu e f greu ca nu am treaba mancarii/curatenenie.
nu stiu zau cum am sa ma descurc dupa ce pleaca, fa-i de mancare la Ana, da-i la Filip sa pape, du-te cu Ana la baie pt nr.2, spal-o pe dinti, culc-o(aici...doarme singura, dar tot ne dragalim noi un pic)...nu stiu zau. O sa ma invat...asta e, si acum mi se pare ca n-am timp de nimic...sa vezi atunci

Miere, tot am vrut sa iti raspund, zau ca nu mai tin minte daca am facut-o sau nu, dar mai scriu odata. eu iti recomand sa iti pui scaunele de copii cu loc intre ele, unul in spatele tau si unul pe diagonala. o alta mamica de 2 a incercat sa le puna una langa alta si numai bine cea mare o cam "atingea" pe cvea micuta.
si Cristi a vrut sa o puna pe Ana pe mijloc si pe Filip pe diagonala si nu am vrut, si bine am facut pt ca ieri, veneam de la un festival si Filip incepuse sa planga. eram f aproape de casa deci nu am oprit. cand am parcat masina o vad pe Ana, care il iubeste de numa' si nu imi face crize de gelozie, ca da cu maimutoiul dupa Filip. Am intrebat0o de ce a vrut sa il loveasca si a zis "ca sa nu mai planga".
ei sunt mici acum, si nu stiu ca fac rau, poate cand va avea Filip 18 luni atunci vor interactiona altfel.

micola, mersi de reteta

Fashion

Mergi la inceput