HELP! Chirurg cardio-vascular bun in tara!!!!

HELP! Chirurg cardio-vascular bun in tara!!!! | Autor: andreeaben

Link direct la acest mesaj

Caut urgent CHIRURG CARDIO-VASCULAR BUN in tara!Pe scurt:Mama unui prieten bun ,56 ani,operata de doua ori,la Cluj,cu diagnosticul de Arteriopatie obliteranta ischemica,cu bypass pe artera in zona femurului.Artera este stenozata pe o suprafata relativ mare. Bypass-ul a fost desfundat si s-a preconizat ca exista un risc mare sa se infunde din nou...Ieri,dupa o ecografie doppler vasculara se constata din nou infundarea bypass-ului.Doctorii de la Cluj zic ca trebuie sa asteptam ca piciorul sa aiba semne evidente de suferinta...racire si albirea tesutului pt ca sa fie considerata urgenta,altfel nu se poate face nimic.Durerea persista si ea simte o jena puternica in zona afectata,unde s-a vazut infundarea protezei pe ecograf.Trebuie sa o vada cineva,altcineva...Ecografistul spune ca pare grav.....

Astept orice sugestii,nume,adresa clinica.numar telefon...orice ma poate ajuta.Multumesc anticipat

Andreea
(0 aproba) (0 dezaproba) | Raspunde la subiect | Raporteaza la Moderator

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Stiu ca un spital bun de cardilogie ..sau oricum doctori buni chirurgi cardiologi sunt la Tg. Mures..da un search pe google si poate gasesti datele de contact..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Stai ca nu inteleg... ce asteapta ei ca sa fie urgenta?
Vor sa faca amputatie? sau de ce asteapta semnele ischemiei acute?

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

La Brasov la clinicile ICCO va gasi cu siguranta cei mai buni medici din tzara si aparatura de top!
Si crede-ma ca nu exagerez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

Da XIo...asta asteapta...sa fie prea tarziu pana actioneaza...nu inteeg nici eu de ce .

Multumesc Ligia,ai ceva date sigure despre aceasta?...poti sa mi dai un nume ,un doctor cu care pot intra in legatura?E urgent,starea se inrautateste si trebuie vazuta cat mai curand de cineva competent.Multumesc mult!

Andreea

Mergi la inceput

Draga mea, cei de la ICCO au luat crema de la Tg Mures si de la Cluj de la institutul inimii si i-a adus la Brasov!
Le-a compensatii pe masura, si tehnica de ultima ora si oamenii acestia fac minuni!

Trebuie sa suni si va va programa pentru consult si in functie de cate e de grav, va poate interna pe loc!
Personal am auzit de Dr. Cebotaru. Dar ei lucreaza ca o echipa, nu se maninca intre ei ca in unele spitale de stat!

http://www.clinicco.ro/servicii-medicale/chirurgie-cardiovasculara/
Suna si iti vor raspunde cu cea mai mare amabiliatate!

(N-am nici un inters sa-i laud sau sa le fac reclama...crede-ma)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ligia, ei ii trebuie un chirurg vascular, nu de la cardiovasculara.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

mai nu ma pricep ...nici n-am citit ce afectiune are doamna...dar ea zice asha : caut CHIRURG CARDIO-VASCULAR ...

chiar daca nu seamana cele doua..ca aici chiar m-ai prins... un telefon la ICCO nu strica..zic eu!

Mergi la inceput

Va multumesc mult.O sa sun sa vad ce info mi se dau.Maine dimineata voi suna.

pt raspunsurile voastre

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemia50 spune:

Dr.BAILA la spitalul Fundeni-chirurg vascular.

Mergi la inceput

multumesc Lemia

Andreea

Mergi la inceput