Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare.
Dbunny eu nu m-am atins de sani inainte de a naste. Aveam o sensibilitate asa mare ca innebuneam sa le frec cu prosopu. Dupa ce-am nascut am avut canalele infundate, m-am chinuit cateva ore sa le desfund. Dupa ce-am scapat de chin si s-au desfundat, aveam 11 canale la un san si 9 la celalalt. Frecatul cu prosopul nu are cum sa desfunde canalele. Poate doar sa ajute la formarea mamelonului si la "calirea" lui, adik sa fie mai putin sensibil cand va suge bebe.

bujo mami de Filip si 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

vorbiti de picoare umflate, pai eu ma confrunt cu ele din luna a 6 mi se fac ca butucul, medicul mia dat tratament dar eu nu lam urmat....ca am piticii mei pe creer, mai mult cred in "puterea mintii" decit sa beau tot felul de pastile care nu stii exact care va fi urmarea.... ce imi ajuta mie este apa rece cu sare de mare le tin cam 30 min apoi la usuca sotul si mi le pune pe o perna maaare stau cu ele asa vreo 1 ora si mi se dau la lok...asta e secretul meu

degetele de la miine si ele imi sunt uflate, si ma dor nespus de mult incheeturile de la falange, insa asta e "placerea sarcinii" mam conformat si astept momentul venirii pe lume a piticutei apoi o sa treaca ca nici nu am sa mi aduc aminte...

booon vb de kg, slabit dieta etc...amica mea care a nascut pe 20 iunie, apus in sarcina 20 kg, dupa ce a nascut, pitica de 3050 grame, a dat vreo 4-5 kg a slabit si acum dupa doar o luna a dat 16 kg jos si e mai slaba decit era ianinte, deci se poate mamicutelor

maria si eu stiu cazut de diabet in sarcina care a trecut dupa ce a nascut, dar e bine sa merg strict pe sfatul medicului acum ca snatatea copilului e fr importanta si a ta deasemnea

Natalia si eu toata saptamina nu am dormiut tot din cauza piticei care dewvenea spre surprinderea noastra mult mai activa dupa opra 10 seara si continua asa cam p[ina la 5 dimineata....acum seara ce fac beau apa calduta cu miere de albine si lamie
si parca o adorm eu inainte pe ea si eu din urma, azi noapte am dormit att de mbine ca nici toaleta nu ma vazut, la cit eram de obosita dupa ziua de ieri

referitor la contractii....da si eu le am nusit de care sunt, ca la medicii sunt asa mai nevorbitori....trebuie eu sa trag cu ata de ei ca sa mi spuna....de parca eu as fi medicul si stiu mai multe decit ei...dar nospa ma ajuta si stau intinsa pe pat....

seidana multumesc pu apreciere, nustiu daca sunt o fire atit de puternica cum mai descris, dar cel putin lupt cu viata uneori....ma rog asa mia fost soarta si nu ma pling, prin ce am trecut, eu nu am povestti nimik amanuntit,ca ma rog nu cred ca o sa fie interesant pu cineva, dar sa stii ca am inceput sa scriu o carte cu viarta mea pu copii mei, poate nu am sa pot sa le povestesc totul, sau nu am sa reusesc asa cum nici mamica mea nu a reusit sa se bucure de mine si a plecat de linga mine la doar 38 de ani.....dar viata merge inainte si ne bucura cu fiecare zi ce trece, si eu am doritna de a va cunaoste pe fiecare, si miar placea sa stiu ca vreo data sau voi veti veni la Chisinau sau noi vom veni la Bucuresti sa ne vedem

Cea mai fericita mami 34 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Moama, ce mi a placut mesajul lui lali. azi nu ma mai simt nebagata in seama.

colega mea m a sunat de dimineata. intra in cezariana. astept si eu vesti...sper sa fie totusi bine si sa nu aiba nicio problema nici mamica nici bebelusa. teoretic dupa 34 s cica plamanii functioneaza corect fara sa mai fie nevoie de dexa. doamne ajuta sa primesc numai vesti bune de la ea!

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

lali, a fost cel mai tare mesaj pe care l-am citit! cel kilometrik!
mikka, si eu o sa am un examen luna viitoare (dar ma fac ca nu imi amintesc, pana mi-o ajunge cutitul la os. pana atunci, mai bine spal vase si calc rufe, decat sa pun mana pe carte)

michella mami de Teodora si 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatza burici frumoase,

May, Lali - multumim pentru urarile de casa noua. Chiar acum am vorbit cu sotul meu si lucreaza intens la apt. Nici nu-mi vine sa cred...

Oana - Doamne ajuta sa fie bine bebele colegei tale!

michella78, Lali_mete - multumesc mult pentru grija! Aveti perfecta dreptate cu munca. Singurul avantaj este ca fac asta din pat, dar tot recunosc ca e prea mult in ultimile zile. Stiu ca bebe e cel mai important in acest moment si ca trebuie sa lupt sa stea cat mai mult in burtica.
Trebuie sa ma mai linistesc...dar echipa mea ca o familie pentru mine si acum se parcurg niste momente extrem de dificile.

hayat - ma bucur ca au aparatul

may - succes cu socrela

jade - Doamne ajuta sa fie totul bine!

Dbunny - multumesc pentru informatiile de la cursuri, mi se pare utile, mai ales ca eu nu am timp sa merg chiar daca mi-as dori, acum de cand stau la pat nici nu as putea sa merg, iar de citit...am
cartile lnaga mine de o luna si nu am apucat sa le deschid.
De secs...ce sa mai spun...el nu exista...

ionelamaria - dragut blogul

marryan - ce fata harnicuta

Tensiunea mea de la inceputul sarcini este 9 cu 5, iar de vreo luna e 8 cu 5. Pulsul variaza intre 70 si 90. Nu am avut simptome si nici nu mi-am facut griji. Cel mai tare e ca atunci cand merg la medic am ori 12 ori 13 si puls peste 90

cat am scris...se vede ca mi-e dor de voi cum intru cum bag carticica

va pupicesc, sa aveti o zi frumoasa!

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,

Am inteles procedura si o voi respecta

Multumesc pentru urarile de bun venit

Sunt graviduta din Iasi, acum am 28 sapt, am in burtica o buburuza si vreau sa nasc natural cu dr Bogdan Scurtu.
DPN -> 10 oct 2010 (desi dupa ultima eco era 15 oct, eu prefer sa raman cu 10 care mi-a spus-o mai pe la inceputul sarcinii)
Ziua de nastere: 7 ianuarie :)

Inca merg la serviciu si vreau sa merg pana cand o sa pot .

Cam atat despre mine :)

Imi pare bine sa va cunosc

PS: Eu credeam ca pe group faceti share la informatii de genu, carti, site-uri...nu stiam de poze.

Lena - 28+

Mergi la inceput

Andreea_t si la mine cand merg la doctor tensiunea este 11 cu 6, dar cand o masoara sotul acasa este 10 cu 5 sau mai putin (oricum la 10 cu 5 ma simt bine )
Ma gandeam ca o masoara el gresit

Anyways, din cate am inteles mai bine tensiune mica decat mare...ca dak e mare afecteaza bebele, daca e mica doar pe noi :P

Lena - 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Welcome lena,

alta ieseanca de- a mea

scurtu la ce spital este? Nu il stiu nici macar dupa nume...

felicitari pt buburuza! Vad ca fetele din iasi stiu sa faca numai fetite.

edit: nu stiu dc am inteles corect...fetita sau baiat?

Oana 30+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Oana, Bogdan Scurtu e si la Arcadia si la Cuza.

Multumesc pentru primirea calduroasa :)

Da, e fetita :) (a fost si baietel la un moment dat, asa ne-a zis Nemescu la prima morfologie, dar la a doua a confirmat ca e fetita )

Lena - 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza burtici frumoasa si dragalase

cre' ca tre sa mai beau putina cafea, ca v-am citit pana acum, mai ales pe lali, si nu mai stiu nimik

Dar, din ce am retinut,zic asa:

Stefy, deci nu punem perna in patutla bebe, chair vroiam sa intreb daca e bien sau nu

Da, SEidana, am vazut in poze sacluletul tau de dormit cu elefantei,care e identic cu al meu:)

Hayat...cred ca ieri a fost ziua stomacului bolnav, si eu la fel ama vut crampe si o stare de rau nasoala, am baut un ceai de menta,vad ca azi imi e mai bine..si mie nu imi curge nici un lichid de la sani...asta insemnand ca nu o sa am laptic? nu cred...

Alayna, asta mic al meu, cand am fost la ultimul control la 30 de sapt, nu era intors..dar io cred ca se poate intoarce oricand..si eu ma gnadesc,de ex, daca ma duc aucm la control si imi spune ca s-a intors bebe pt nastere,si daca atunci cand nasc, bebe s-a intors iar cum a vrut el, adik cu capul in sus de ex???cred ca e posibil, nu? si nu s eface un eco imediat inainte d enastere,cand te apuca durerile,ca sa vada doctorul clar cum e pozitionat?

Sei, ce faci mami, te-ai mai linistit cu treburile? vezi cum e?si voi ma ceretati toate pe mine?ca asa e cand stai acasica, iti gasesti mereu de lucru

Stefy, cum sa scoti mami sanii un pic la soare? m-am prapadit de ras,adik o sa deschid geamul un pic si o sa stau asa la expozitie putin cu ei? off ce-am mai ras

Didianana..toate burticile sunt furmoase foc

Oanaiasi, multa sanatate prietenei tale si bebelui, sa ne mai tii la curent

Lali.....super tare visul..Sei, moasa strugurasilor...da, multumesc lui Dumnezeu, am la hainutze pt bebe..dar deocamdata le tin tot in geamantan,ca nu am unde sa le pun??????

Fetiliii...maine intru in 34 sapt...mai stiti prima mamica de la cealata odisee care a nscut la 34?????ufff, d'abia astept sa ma apuce durerile sa fug la psital,si in 10 min sa iasa asta mic

Zubi, mami33+ cu
minunea mea

Mergi la inceput