Strugurasi de Sept-Oct 2011 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

SEI s-au rarit sau s-au intensificat?Eu zic sa stai linistita deocamdata..

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

acum stau in pat si s-au rarit... se pare ca munca mai putina peste zi daca nu vreau sa nasc acu cu tot cu no=spa ul meu...

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Bine ai venit, Lena C!

Seidana, mai usor mai cu munca

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Bun venit in gashk Lena !

Sei......

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lore si Jade, tinem pumnii stransi sa stea bebelasii cumintei pana la termen!

Mikka si May, , sa va mai treaca starea de rau.

Sei, stai cumintica si linistita

Noi am mai comandat aseara o serie de lucrusoare pt. bebe, ma tot gandesc, oare de ce mai are nevoie, tot mi se pare ca-s nepregatita..

Lai 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Astazi primiti si de la mine si struguri verzi

Dupa cum v-am anuntat in aceasta perioada voi fi foarte putin prezenta pe forum, dar cu gandul si inima alaturi de voi.

Astazi am avut parte de evenimente de tot felul la intensitati maxime.

-am inceput ziua cu un email de demisie al unui coleg din echipa in care aveam mare incredere si care a clacat pshic. Asta dupa ce am sta si lucrat cu el pana spre dimineata.

-toti clientii au navalit pe mine, parca a luat foc ceva, fara legatura cu primul eveniment.

-am fost toata ziua in focuri, ba email, ba skype, ba telefoane, intructiuni, reorganizari...etc.

Parte frumoasa a zilei este ca sotul meu a cumparat o mare parte din materiale pentru modificarile apt. si de maine construieste peretele de sticla si camera pentru bebe

Inca nu-mi vine sa cred ca o sa avem casuta noastra, chiar daca am tot avut diverse piedici...parca e un vis...

Am citit din nou pe diagonala, nu am retinut mai nimic, partea cu cercei mi-o amintesc si urarile pentru casuta lui Elly.

Revin la bazele mele de la munca si la echipa mea fantastica ca sa pot sa ma asez la o ora rezonabila in culcush.

va de o mie de ori si va simt tare mult lipsa in aceasta perioada.

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Stiam eu ca vreau sa va intreb ceva

Ce magazine cu mobila, pat nou nascuti cunoasteti prin bucuresti?

multumesc si inca o data

32+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

Ionela, sterge si tu te rog adresa aia.
voi chiar nu stiti ca adresele de mail postate asa sunt luate in colimator de tot felul de roboti de spamuri?
daca o iau pe asta ne umplem de spamuri toate de pe grup...
intotdeauna cand vreti sa postati o adresa de mail pe net inlocuiti @ cu (at) de exemplu...

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

DE CORECTAT AM CORECTAT IMEDIAT, daaaaaaaaaaaaaaar EU "chiar nu stiu" ca, scriind si SIintr-un mesaj aici adresa e foarte grav . Ma intreb daca riscurile sa "ne umplem de spamuri toate de pe grup.." din cauza mesajului meu au fost atat de mult crescute ..... Intreb asta ca sa inteleg de ce nu s-a inflamat nimeni pentru adresa scrisa cu "@" pe prima pagina in ultimele ZECI de capitole....
Hm.... cred ca am inteles mesajul.... scuze.... nu mai deranjez

Pentru restul fetelor: scuze.... chiar nu vreau sa va stric atmosfera.... dar mi-a picat foarte prost tinand cont ca, nici nu deranjez prea des si mesajul a fost cu intentia de a va impartasi si voua o "chestie" care mie mi se paruse utila.... probabil am gresit si trebuia sa fiu pusa la colt... Scuze tuturor

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

daca tu te simti apostrofata ca ai trimis mailul ala, ce sa zic...
intentia n-a fost asta, eu doar am scris de ceva care se intampla frecvent. n-am zis ca mesajul tau este un spam, am zis ca expunand adresa de mail pe net e la discretia generatorilor de spamuri.
daca te uiti mai bine ai sa vezi ca ulterior am obs ca adresa e si pe prima pagina.
doar te-am rugat sa stergi adresa explicand de ce.

nu o sa-mi cer scuze doar fiindca tie ti s-a parut ca ma iau de tine.

29+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui May3

dbunny, poate o crema cu heparina ar ajuta.
mie mi-a zis hematoloaga ca as putea sa dau cu o de asta.
incearca sa porti ca sa previi sa ti se mai sparga.
zebraroz.ro

Am Lioton din Romania, dar mi se pare ca nu-i indicata in timpul sarcinii

seidana moasa ne-a zis ca de la 2o in sus sa mergem la control...eu cred ca tu tre s-o lasi mai moale...

LenaC welcome to the club!

nu va suparati fetelor pt nimicuri, aduceti-va aminte ca suntem sensibile, fiecare citeste tonul care-l vrea. Si eu m-am simtit neglijata ca acu 4 zile am intrebat de cercei si mai nimeni nu-mi raspunse, in schimb azi a intrebat alta fata si au raspuns multe fete in schimb, dar asta e, banuiesc ca nu-i nimic personal...sau e¿

Am facut azi baton de casa, nu s-a intarit cum trebuie, oricum o mananc cu lingura, prefer sa-mi scot un oki decat sa arunc bunatate de baton(moale)

26+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
stefy si hayatpai atunci de ce s-au facut atatea creme pregatitoare¿¿ Stiu ca la Dani am folosit una homeopatica de la lab Boiron...sau va referiti sa nu dam cu crema in timpul alaptarii¿

Dbunny, moasa a spus ca chiar daca pana acum ne-am dat cu crema pe mameloane, macar deacuma sa nu mai dam.
Na, fiecare face cum crede de cuviinta ca e mai bine pt fiecare.
De asemenea a spus sa evitam sa ne masam sanii, mai ales dupa luna a 7-a, ca prin masaj se produce oxitocina, hormon responsabil cu declansarea contractiilor care dilata colul, ajuta fatul sa inainteze si elibereaza placenta limitandu-i sangerarea.

Cam asta a fost primul curs. Vom vedea cum va fi la urmatoarele.

+ 31

Mergi la inceput