Sezatoarea canadiana (214)
Raspunsuri - Pagina 18
Exclusive spune:
Ana Stroe, noi o pregatim pe Liz ptr. Bobois, Marie-de-France si Notre-Dame. Ea isi doreste sa intre la ele tot in ordinea asta.
pitilache spune:
Mult succes scolarilor si parintilor lor!!!
Si Seba a inceput azi secundarul! Parca nici nu-mi vine sa cred ca am baiat asa de mare!!! Si la anu' incepe si Isa scoala!
O saptamana frumoasa tuturor!
mikiion spune:
Buna,
Ma uitam pentru bagaje. Si sunt un pic socata. E doar o singura valiza de 23 de kg permisa acum, pentru Europa?
Acum 7 ani aveai voie doua de 30 kg!!!!
lorelaim spune:
Buna dimneata fetelor dragi
Multa bafta tuturor scolarelilor si putere si rabdare parintilor
Va tzuck si un weekend fain va doresc!
cge spune:
Da, Mihaela, asa e decat 1 bagaj de 23 kg e inclus in pretul biletului acum.
Roxana, bafta lui Seba in noul an scolar!
Ce schimbare mare: secundarul. Sa ne povestesti cum e, si tu si Simonna.
Lorelai, weekend frumos si tie !!
simi spune:
Multa bafta scolarilor mici si mari!
Mult succes copiilor ce dau examene pentru secundara anul acesta!
Alice incepe si ea luni, are emotii ca merge la scoala noua, am preparat sacul cu tot ce-i trebuie (cintareste deja o tona!), uniforma-i pe umeras, acum ramine sa mai alegem coifura, ca nici asta nu se face la intimplare, nu?
Va pupam!
delphin spune:
Noi mai avem cam o saptamana de vacanta, noi, adica kupii mei.
Am cumparat si noi cartile pt. a pregati intrarea in secundara cand o fii vremea, dar deja face unele din ele, asa oral.
Pupu la Alice de la Seb, Simi.
Simonna spune:
Ce rau imi pare de Jack Layton! Uite de-asta nu citec eu stirile in vacanta, ca o cocosesc... stiu ca nu-i frumos, dar ,mi-au dat lacrimile imi placea teribil omul, poate nu era nici el usa de biserica dar era o persoana placuta,.. ce sa mai, sa-l odihneasca Dumnezeu!
Catrinel, am si eu masina ca a Oanei, nu-s cit ii trebuie mamei tale, pot sa ti-o imprumut ca la noi doar ai mei o folosesc cind vin vara...
Ana, cred ca si eu sint disponibila cam oricind, da' poate wk. lung nu e bun pt. toata lumea... incerci sa faci o lista? Eu in principiu vin, desi mi-a calculat fiu-meu ca 100 la 125 de sapt. tre sa facem foamea ca sa avem bani de doua "mexice" si anul viitor :) Eu am inceput de azi, lasat bunatate de sticla de tequila cu aroma de cafea in duty free... si cica nu mai fumez... iar :)
Deci anul asta tinem pumnii pt Secondaire pentru Liz, Tudor si Victor. Mai e cineva?
Radu incepe scoala numai miercuri, ma rog, daca miercuri e 31. Eu sint complet picata din luna, inca plutesc prin ape calde mexicane si am creierul imbibat in Tequila Sunrise, care-i noua dambla, dupa Mud Slide acum doi ani si Mohito anul trecut...
Pup,
Simona
alina023 spune:
Seara buna, dragelor (sau mai bine sa spun buna dimineata )! Va salut de pe meleaguri canadiene...in sfarsit.
Si noi avem scolarel care incepe clasa de acuille de luni (Doamne ajuta!). Celei mici inca nu i-am gasit gradi, insa sper sa-i gasesc si ei cat de curand (stiu, sunt optimista).
In alta ordine de idei, am vazut ca discutati despre zacusti. De unde cumparati voi legumele pt asa ceva? Eu ce-am vazut in magazine nu mi-a lasat tocmai o impresie buna (ma refer aici strict la legume si fructe), insa as vrea totusi sa face catev ceva pt iarna.
Aaaa...si unde le depozitati atunci cand stateati la apartament? (pt fetele care stau la casa).
In rest...toate bune la noi, slava Domnului. In seara asta am dat TELP-ul la McGill si daca am rezultat bun (aflu miercuri) poate reusesc deja sa ma inscriu la cursuri (Zava, e musai sa vii la o praji...iti sunt datoare!!).
Va pup si va doresc weekend placut! Si sunt pe receptie privind intalnirea!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
_carmen spune:
Nu-mi vine sa cred ca se apropie septembrie! Dar se pare ca e adevarat, ca incepe scoala.... Spor la cumparaturile pentru cei mici!
La noi e canicula, n-a mai plouat de cel putin 2 saptamani. Dar a fost un an agricol bun, asa ca se gasesc legume si fructe din belsug, si buuune! Deja ma gandesc cu nostalgie ca imi vor lipsi rosiile de aici...
Oricum, cine stie cand vom pleca si noi...
Alina, ma bucur ca ai ajuns cu bine, si ca ati inceput cu dreptul! Ai dat testul de engleza, inteleg ca poti sa faci studii in engleza? Te las sa te linistesti, si te iau apoi la intrebari.
Va pup pe toate, nu prea scriu ca nu am ce, si am o stare cam de lehamite, asa... mai e un pic si se face un an de cand am depus dosarul, nu avem inca invitatie la interviu, nu stim nici macar cand va fi urmatoarea sesiune...