Sezatoarea canadiana (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

delphin, bine ai venit si vacanta placuta!

Ana, bravo pt Tudor si cinste tie la cit te lupti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cum fuse la picnic, fetelor? cu ploaie sau fara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimitete

delphin, bine ai venit si vacanta placuta!

Ana, bravo pt Tudor si cinste tie la cit te lupti.

Mihaela

"Never argue with idiots cause they'll drag you down to their level and beat you with experience."

sar'na, mersi fetelor ( eu sunt doar cu pushing, meritul e al copilului)

Mihaela, de colegiul Rachel stii ceva? ni l-a recomandat psy-ul;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Fara si fetele faine foc! Parca ne-am fi cunoscut de cand lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Da, si noi ne-am bucurat ca am ajuns la picnic.

Ca am cunoscut-o pe Delphin si familia frumoasa, ca am revazut fete dragi si fete noi.

Sa profitati in continuare de vacante in ciuda ploii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Fara si fetele faine foc! Parca ne-am fi cunoscut de cand lumea!

bravo! vacanta placuta in continuare! abia astept sa imi povestesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

ANA felicitari pt TUDOR!!!
ca sa fiu sincera nu am mai intrat pe forum in ultimul timp, pt ca ....am uitat
.... cu toate astea vad ca nu ati scris romane intre timp....

eu inca nu mi-am gasit job. am petrecut mai mult timp cu fi-miu acasa (nu l-am mai dus la gradi) si mai nou a inceput sa renunte singur la somnul de dupa amiaza. am dat fuga la magazin si am cumparat o carte cu exercitii de scris/socotit pt vara, si in fiecare zi scriem, coloram si socotim. am observat ca e neatent (exact ce zicea profa de kinderg.) insa daca lucrez cu el acasa extra; nimic nou, doar ce face la scoala; cred ca o sa dovedeasca "micutul" primul an de universitate. in concluzie sint tentata sa il ajut la lectii o data la 2 zile pt inceput si sa il las incris in cls intii.

... iar eu in continuare o sa caut serv part time, ceea ce caut de vreo 3 luni dar in afara de job in retail ..fast food...etc.. nu sint.

HA HA o sa rideti de mine, dar am fost la un interviu la o casa funerara care cautau admin. la intrarea in cladiere, afara, niste hortensii imense frumoase foc. (ca sa fiu sincera nu stiu ce soi era ala, diametrul unei flor era de vreo 40 de cm). Intru acolo, o atmosfera fortat calma, muzica de camera in surdina, scari si mobilier de stejar, miros din ala de mobila veche si vechi totul...etc..../ aranjamente florale proaspete de crini si cale... ce mai...situatia era clara, nu gresisem cladirea.
intru la interviu si aia din start imi spune ca eu nu o sa am de-a face cu familiile indurerate. ii spun ca ma bucur, dupa care mi-o taie spunind ca daca sint in drum catre nu stiu care office si intorc capul si mai vad cite un cosciug deschis...asta e
in secunda aia am inghitit in sec si m-am intrebat io pe mine daca sint suficient de matura pt jobul asta. vorba lu ala din divertis "imi umbla gindurile in cap ca trenurile si din cind in cind mai si fluiera, vai de mine ce e in capul meu". oricum, la intrebarea asta mi-a raspuns doamna peste citeva zile spunindu-mi ca au ales alta persoana pe motiv ca aia are scoala de admin in canada (si eu nu am). nu mai comentez motivul pt care am fost respinsa la interviu, ca imi e ca o fac pe doamna imatura acuma. .
Poate asa a vrut Domnu'.

cam atit pt azi, ca tre sa mai dau si pe la "nord americancele slabesc"

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Cu ocazia zilei Sfintei Marii - doresc sa urez La Multi Ani cu sanatate si noroc tuturor Mariilor si Marianelor noastre dragi de la Sezatoare! (Maru - cu drag un tzuck dulce si o imbratisare)

AndaPanda - bafta in continuare la interviuri si mult succes micutului in cls I!

O saptamana faina va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna dragele mele,

eu am intrat ca sa va salut,sa zic LMA sarbatoritelor de Sf. Maria si pt zilele de nastere pe care le-am pierdut.
Am implinit si eu acum o luna o varsta frumoasa, am adaugat un trandafiras in buchetul vietii ( care e ditamai capitza :)), mai o vacanta, multa treaba la serviciu, a trecut timpul.
Ana Stroe, mult succes cu Tudor, si nu te lasa, sa gasesti un loc potrivit pt el!
Delphin, vacanta placuta in Quebec, pe la noi la Ontario nu vii?

DanaP, multa sanatate si te asteptam la noi, OK?

Simonna, si eu am incercat sa-l aman pe David, era cel mai mic din clasa si scoala, avea 3.10 ani cand a inceput JK...si sa stii ca s-a vazut...i-a trebuit mult timp pana s-a obisnuit cu toate, era groaznic de obosit dupa ora 1, sper ca anul asta sa fie mai bine.
PS : Moama, da ce poza frumoasa mi-am pus-emoticon super ranjit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelaim

Cu ocazia zilei Sfintei Marii - doresc sa urez La Multi Ani cu sanatate si noroc tuturor Mariilor si Marianelor noastre dragi de la Sezatoare! (Maru - cu drag un tzuck dulce si o imbratisare)

AndaPanda - bafta in continuare la interviuri si mult succes micutului in cls I!

O saptamana faina va doresc

Lorelai

As a woman, I have no country
As a woman, I want no country
As a woman, my country is the whole world.
Virginia Woolf

Sarut mana fata frumoasa!

Mergi la inceput