Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (32)
Raspunsuri - Pagina 21
ioanna16 spune:
roxy - multumim frumos de urari; m-am uitat si eu la pozele vostre
...si
ma iau de mana cu strumphi...nu se vede ca ai facut un bebe
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
am mai pus 4 pozici cu bebelina mea
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
irinuca05 spune:
hello fetelor!
ati plecat la somnic? asta ar trebui sa fac si eu ca acum a adormit si bebelina mea.
da mai fetelor... nu stiu de ce se grabesc doctorii astia cu diversificarea. eu alaptez exclusiv. de fapt ii mai dau uneori si apa sau ceai (deci nu e chiar exclusiv).
eu voi incepe diversificare atunci cand Daria va sta bine in fundulet. Sa participe si ea la masa ca un om mare!
Vorba lui Yasmi, are cineva o schema de diversificare? Sa o punem pe prima pagina.
Deci ce ne cumparam: storcator de fructe si legume? aparat de gatit la abur? Sau nimic? Pareri?
Strumphy, am pus o singura poza de la mare. Mereu car aparatul foto dupa mine, dar nu fac poze niciodata. Nu prea imi place sa fac poze. In poza e tati cu Daria care se distrau copios. Tati dansa cu ea, se auzea muzica de la o terasa. Iar ea era in culmea fericirii. Toata lumea se uita la noi. Iti dai seama ce mandra eram eu
yvyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s yvy ![]() ![]() bebelina mea doarme cam 2-3 ore si cateodata chiar 4. acum a dormit 2 ore, adineauri s-a trezit, i-am dat papa si acum se joaca. i-am baricadat bine patul sa nu sara cumva. |
Gata! Cred ca am dovedit-o
...oricum sint bune si 40 min de somnic, primele pe ziua de azi 
Tu esti norocoasa cu bebelina ta ca doarme atat; noi mereu am avut probleme la capitolul somn in timpul zilei, am o prichindica tare agitata, toata ziua tipa de zor, chiuie si ma striga daca o las singurica

asa ca eu numai pe langa ea ma invart si toata casa e vraiste
...mai fac si eu cate ceva pe langa casa cand doarme ea (adica mai rarut dupa cum vezi), dar nu-i bai, noi sa fim sanatosi

yvyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 am mai pus 4 pozici cu bebelina mea |
E scumpa foc bebelina ta

...are niste falcute...tare mai seamana cu piticoata mea si la ochisori si la falcute

roxy_s spune:
ioanna ce grasulina ai acolo. ce falute dulci are

irinuca este foarte frumoasa poza cu Daria si tati
ce rade Daria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
yvy si Anastasia a avut o perioada cand nu dormea ziua deloc. dar acum vad ca doarme.
ana_2010 spune:
roxy, eu fac sucul de morcov in storcator. asa voi face cu toate fructele. in primele 2-3 zile nu-i da si pulpa, strecoara-i, asa mi-a zis pediatra, apoi e ok, poti sa-i dai cu totul.
Noi de maine bagam para. As fi bagat mandarina, dar n-am gasit. Iar cu prunele...mi-a fost teama.
Sa zic acum...buna fetelor.
Am fost pana-n piata si mi-am dat sufletul. Nu se poate respira, cica azi e cea mai fierbinte zi din anul acesta. Uf...trece si asta.
Mami de Radu Andrei - 16.03.2011
roxy_s spune:
am mai vazut poze frmoase cu bebelina scumpa si dulce de coiploi
ce a crescut

MarApr2011 spune:
Hello!
Luati o scurta pauza sa incerc sa fac capitol nou? Este prima mea tentativa de genul asta ![]()