Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 7
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor zic si eu prezent la cafea. Nu m-a suparat nimeni din contra toate mi-ati fost de ajutor si sper sa imi fiti in contuinuare. Astazi m-am trezit la 10:45.durerea mea de rinichi parca m-a mai lasat. Astazi voi sta degeaba,profit si eu ca este sarbatoare. Ma bucur ptr cele care pleaca in concediu ![]() .Sper sa fug si eu macar o zi la strand, .Astazi mai am ceva haine de calcat si gata ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Eeeei...se schimba problema
. Lasa calcatul...ca e sarbatoare..
.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Magdalena tare mult imi place cum vorbesti despre Yarina. E adevarat ce se spune?... ca bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat copiii?
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny la noi nu e chiar asa
Bunica Deliei(soacra mea)nu isi iubeste nici copii nici nepoata
,dar asta este,trecem si noi peste asa.
De calcat fetelor trebuie sa calc.
Nici macar patruile nu mi le-am facut
nu am nici un chef sa fac nimik,nu stiu ce este cu mine
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana si eu ma car c-o gentuca de medicam. dupa mine...parca cu ele ma simt mai in siguranta ...eu am multe in plus fata de tine (ex. termometru, pompa de tras muci, un pachetel saruri de rehidrat., un pulmex, supoz. cu glicerina, oscilo,.)...si am si de adulti cate ceva...Are dreptate Nyny...dar eu asa le car si daca ma duc pt. o seara la mama la tara...sau cand plecam la Buc...ce sa-i faci...daca am piticu' pe creier Alina...o balaceala ar fi grozava ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doinita, se pare ca avem piticii frati
Imi place sa am totul la indemana...cand intru in panica...

Mai completez si eu listuta cu pulmex si oscilo...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Alina da, din pacate exista si astfel de parinti/bunici. Copiii mei sunt fericitii posesori ai unor bunici super
Despre medicamente... ce sa va zic... eu nici n-am fost plecata cu copiii mai mult de un weekend
si poate din cauza asta nu m-am gandit sa car mai multe dupa mine. Pt 2-3 zile n-am luat decat nurofen sau panadol, vibrocil si sirop de tuse
.
Ma duc la masa ca ma asteapta o ciorba de rosii cu galuste

... o bunatate.
Mamica fericita de Mara si de David
magdalena67 spune:
da, sa stii ca la noi este adevarat ce se spune. Simtim ca o iubim mult mai mult, suntem mai atenti la tot ceea ce face, ne bucuram mult mai mult de fiecare realizare a ei. Sotul meu este si el topit dupa galusca, si cand vorbeste cu ea la telefon ii dau lacrimile.
Dar pot sa spun ca sunt si bunici carora nu le pasa de nepotii lor. Il am pe socramiu ca dovada vie. Nu la interesat si nu il intereseaza decat persoana lui, sa ii fie lui bine. Daca m-as apuca sa scriu, cred ca as scrie un roman.
doinita_g spune:
Alina...soacra nu se pune
! Cursurile despre care ziceai...le-ai inceput?
Mariana pai nu ma pot schimba cu asta...si sa vezi, data trecuta cand am fost la munte...mi s-a parut ca pitica are febra...si fug eu la tzoshca cu medicam. si ...stupoare, uitatem termometru acasa
...si-am cumparat unele de unica folosinta de la farm. ![]()
Am avut iesiri cand 'farmacia mobila' ne-a prins bine noua sau prietenilor din grup
...
alina_satena spune:
Doinita am fost sambata la curs ,a fost ca o gura de aer proaspat.
Am invatat lucruri noi,am intalnit persoane noi,a fost excelent.
In legatura cu buniciice pot sa spun parntyii mei nu sunty asa,dar parintii sotulyui din pacate sunt asa,socru meu este in Maroc nu il vedem decat odata pe an sau odata la 2.Soacra mea sta la 10 minute de noi nu o intereseaza si am invatat sa fiu indiferenta sa nu ma mai intereseze sa fiu doar eu cu sotul meu.
doinita_g spune:
Ce bunatati la Nyny
...Poate am retinut gresit...ai zis tu cumva ca au fost parintii tai la Bulgari, ceva avantajos?...poti sa-mi spui si mie unde si cat au dat?...multam si pofta buna
Trebuie sa-mi iau si eu inima-n dinti si sa gatesc azi o supica pt pitica...cred ca tot de rosii cu galushte, ca-mi ploua in gura![]()
doinita_g spune:
Alina...pai vezi asa tb. sa inveti sa nu-ti pese de rautati din partea soacrilor...ca pana la urma si la coada...pt. tine sunt niste straini, ii respecti ca-s parintii sotului...si cam atat, ca dragoste cu de-a sila nu se poate
Pt. cursurile astea ai platit...cum le-ai gasit?...de un an de zile ma tot bate gandu' sa mai fac si eu ceva...ma simt asa...cam fara nici o meserie...am incercat anu' trecut niste cursuri de asist medical/farmacist dar m-am trezit cam tarziu...si-s si cam scumpe: 20 mil pe an
...si acu sunt in cautare de ceva idei
...faza-i ca nici n-am vreun talent gen cosmetica, mestesugareala...asa ca ma invart intre domeniile: medical, pedagogic...ceva pe-aici...

.
.
>>