Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 4
doinita_g spune:
Alina multumim de cafea! Spor la munci azi
...despre animalute eu cred ca-i prea mult pentru mine...desi si noi am avut un pisi...dar l-am dat cand avea Alexia vreo 5 luni...nu pot face face si la copil si la animalut![]()
Mariana calcatura usoara...unde zici ca se gasesc capsulele alea? si cate picaturi sa-i pun pe perna?...se numesc: chiar capsule de inhalant baby?...multumesc anticipat
Alexia e doar noaptea putin infundata...si cred ca o s-o tin si eu asa sub obs...cate un puf, cate o picat pe perna...
Nyny cam nasol cu muntele...si intradevar acolo tot zapuseala...adica parca mai bine la mare...mai adie briza, mai o balaceala
In dimineata asta tocmai am lansat cererea pt. o refinantare la un credit in minunatii franci elvetieni...ca nu mai puteam duce! Dar mi-au cerut 1001 acte...inclusiv caracteriz de la parinti
...am crezut ca o iau razna. Si cand ma uit pe grafic si vad iar comisioane...asigurari...m-apuca toti nervii
...dar daca omu' nu m-a ascultat acum 3 ani cand eu am zis sa facem creditul in lei si el nu si nu...asta-i treaba...platesc acu dublu

Gherman_in spune:
SAlutare,ne-am intors si noi din deplasari!Suntem frante,dar rezistam pe baricade.Super bombele mele atomice au dansat la restaurant pana la ora 1 dimineata.Dariei i se inchideau ochii la hora,da picioarele ii mergeau teleghidate
Nici nu ne-am asteptat sa petrecem si noi asa fain.Ce m-a mirat,a fost faptul ca nu s-a mai dezbracat bebelu in biserica,sa-l bage la apa
,asa cum se obisnuia,cica de cand au murit copii aceia inecati in biserica,nu se mai practica ritualul.
Alina,sa se bucure Deliuta de iepuras,o sa aveti probleme cu mirosul,nu?Pe caldura asta...Vecina mea are 5 iepurasi,spala toata ziua cusca,dar degeaba,vine cate-un damf Giorgio Armani
Gherman_in spune:
Sa ne bucuram de noul cuibusor construit,sa se umple si de alte randunici dornice de a discuta cu noi,sa ne simtim bine in propria piele![]()

doinita_g spune:
Tatiana sa va fie de bine petrecerea!
Si noi avem un botez in aug. ...apropo cat oare se mai cotizeaza...in limite rezonabile...aveti habar?...
Noi tot in zona Cheile Gradistei poposim...mai merge o colega de serv. si au si ei o fetita de 4 ani, asa ca Alexuca va avea companie![]()
Eu nu stiu cum sa fac...sa nu mai car atatea bagaje dupa mine
...tot timpul zic ca reduc...dar cand ajungem la masina...iar avem o tona
I-am achizitionat...din schema de imuniz. bronhovax. si Colostrum cu Probiotic, sa pot incepe de la 1.08...si urmeaza isoprinosinele...
Stiti cumva bronhovaxomul asta e bun la gust?...am pliculete...
[
nyny spune:
hopa-sa ce-mi place cand se stange lumea la barfa
...
Doinita bafta cu creditul. Da p-asta cu "caracterizare de la parinti" pe bune ca n-am auzit-o niciodata

...
Tatiana ma bucur ca v-ati simtit bine la petrecere. Cum mai e Iarina?
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor eu am terminat de gati dar am ramas cu o durere de rinichi ce nu va pot povesti.
Ce imi place ca ne-am inmultit
mai am smotru de facut dar parca numai am putere si caldura asta ma termina

Gherman_in spune:
Multam Doinita,cred ca se merge 400-500 de fam.Bronhovaxomul nu e rau la gust,de fapt,zici ca nu are nici un gust cand il combini cu apa,ale mele il luau fara probleme dimineata.Si noi cred ca urcam in we in Retezat,sa mai scapam de canicula.
Nyny,multam fain,Iarina e bine acum,Daria da semne ca ar avea ceva,are limba stil" harta geografica",ii este scazuta imunitatea.S-ar putea sa-mi faca si ea ceva cu gatutul.Am ajuns sa o cunosc dupa limba
...faci nani?
MarianaPop spune:
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Am trimis repede salutul ca sa ma vezi ca sunt...
Si eu care vroiam sa ne laudam, ca uite dom'le suntem toate pe baricade paf
ati disparut deodata
.
Tatiana, bine v-ati reintors de la petrecareala
. Ciudat ca nu se mai practica ritualul, numai la catolici se practica cu apa sfintita pe fruntitza. Sanatate Iarinei
! Poate are asa limbuta de la cate medicamente a luat...Bianca mai are cand si cand pe limbuta portiuni de zici ca i se exfoliaza
, asta e numai de la reactia de la canita de inox pe care o folosesc la cresa cand beau ceai.
Doinita, asa se numeste inhalant baby capsule, se taie varfuletul si pui cate trei picaturi pe fiecare parte a pernitei. Offf greu cu creditul...succes la refinantare, este singura posibilitate de a mai micsora rata lunara. Noi am vrut sa reducem la jumatate rata pe perioada cat omu' e in somaj...vai doamne...pe langa hartogaraie...dupa aceasta perioada ni se majora rata cu inca 60 de EUR
. Si am zis nope....chit ca voi manca ceapa cu paine, fac ce-oi face si ma chinui si platesc ca inainte. Greu...
Nyny, vine si vacanta...
Astazi, din pacate nu am mai reusit sa vin in casuta, m-a toropit caldura...
. Am terminat de calcat, am gatit pentru pranz, am mai facut cate ceva...a trecut timpul...
. Am adus copil de la cresa, i-am dat o gustarica...la 19:00 am plecat la faleza, ne-am intors la 21:00, mancat, spalat, culcat...Nyny, in seara asta am avut doar doua hore de alunelu' cu ursulica si Patrick
.
Va urez nopate buna, somn usor
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Fetelor din pacate eu voi parasi cuibusorul.
Imi pare rau dar am senzatia ca sunt cam in plus si nu vreau sa deranjez.
Ma bucur ca v-am cunoscut sper sa aveti grija de voi si de puiutii vosatri si sa fiti sanatoase.