Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana concediu placut.
Multumim ptr cafea.
Distractie placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

Mariana sarumana pt cafelutza... o sa-ti simtim lipsa pe aici. Drum bun si sa aveti o vacantza de vis.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
Mariana drum bun si distractie maxima!
Nyny multam de informatii...si eu ii dau Alexiei Septilin de cand avea 1 an...intrebam asa...tinand cont ca incepe gradinita si-s cam speriata de ce se aude. Tot din toamna ii pregatesc si catina (bobite) cu miere si-i dau cate o lingurita...ii place ca-i dulce-acrisoara.
Chestia aia...NUSSPAPRIKA pe unde se gaseste? pe la plafar?...

Azi e mai racoare parca pe la noi...Da, imi voi face niste analize...ca n-am mai facut de cand eram insarcinata...numai sa-mi treaca si CM-ul asta ...care mi-a si venit mai repede luna asta

Azi ar cam trebui sa fac ceva mancarica dupa ce ajung acasa...voi ce mai pregatiti?

la toata lumea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna dimineata!
Mariana drum bun si distractie maxima!
Nyny multam de informatii...si eu ii dau Alexiei Septilin de cand avea 1 an...intrebam asa...tinand cont ca incepe gradinita si-s cam speriata de ce se aude. Tot din toamna ii pregatesc si catina (bobite) cu miere si-i dau cate o lingurita...ii place ca-i dulce-acrisoara.
Chestia aia...NUSSPAPRIKA pe unde se gaseste? pe la plafar?...

Azi e mai racoare parca pe la noi...Da, imi voi face niste analize...ca n-am mai facut de cand eram insarcinata...numai sa-mi treaca si CM-ul asta ...care mi-a si venit mai repede luna asta

Azi ar cam trebui sa fac ceva mancarica dupa ce ajung acasa...voi ce mai pregatiti?

N-am auzit de NUSSPAPRIKA... am dat si cautare pe google si nu a gasit nici o pagina in lb romana, nu cred ca o sa gasesti la noi... poate doar daca comanzi afara.

Asa sa faci... sa te duci la analize. Nu sta asa.

Mancare... mai avem de ieri o ciorba de pui cu taitei de casa si mai prajim si niste cartofi si asta-i masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Nyny ...hai ca-s cu capul....cand am deschis linkul de la tine...la multivitaminele alea apare in poza Nusspaprika ...si-am crezut ca despre ele e vb
Acum am vazut ca-s childlife...vit si multimin de la Secom...scuze de te-am confuzat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Spor la treburi celor care au azi asa ceva.
Va las u fresh de fructesi fug sa termin mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Ce liniste pe aici.Toata lumea in concediu?
Azi se intoarce Yari, asa ca sunt fericita, ma duc sa le pregatesc ceva de mancare pentru cand vin dupa drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Multam Alina.

Eu tocmai am gatat de lustruit toata casa,de la ora 9 de dim.muncesc,sunt franta.Am bagat si 3 masini la spalat,am altoit si fetele,de au adormit singure,nu mai pot,nu mai stiu ce metoda sa mai gasesc,am albit,vorba buna nu,altoiala la poponet nu,pedeapsa nu,ruga nu,momeala nu,,dati-mi si voi o idee,ca simt ca o iau razna.De aia m-am si apucat azi de smotru,nu de dragul lui.Ieri am calcat o tona,cred ca vreo 6 masini.Azi mi s-au uscat inca 2 uscatoare,dar nu mai pot,las pe mane.Tot mane e si zi de mancare,dati-mi niste retete de tocanite,da simple,nu complicate sa-mi prind urechile
Fug,ca a venit sotu acas.

Mergi la inceput

sunt cam in criza de timp, dar incerc sa fac repede un capitol nou

Mergi la inceput

Capitol nou aici

Mergi la inceput