Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:
Neatza...
Mariana sarumana pt cafelutza... o sa-ti simtim lipsa pe aici
. Drum bun si sa aveti o vacantza de vis
.
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Buna dimineata!
Mariana
drum bun si distractie maxima!

Nyny multam de informatii
...si eu ii dau Alexiei Septilin de cand avea 1 an...intrebam asa...tinand cont ca incepe gradinita si-s cam speriata de ce se aude
. Tot din toamna ii pregatesc si catina (bobite) cu miere si-i dau cate o lingurita...ii place ca-i dulce-acrisoara.
Chestia aia...NUSSPAPRIKA pe unde se gaseste? pe la plafar?...
Azi e mai racoare parca pe la noi...Da, imi voi face niste analize...ca n-am mai facut de cand eram insarcinata...numai sa-mi treaca si CM-ul asta ...care mi-a si venit mai repede luna asta
Azi ar cam trebui sa fac ceva mancarica dupa ce ajung acasa...voi ce mai pregatiti?
la toata lumea!
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Buna dimineata! Mariana drum bun si distractie maxima!![]() ![]() Nyny multam de informatii ...si eu ii dau Alexiei Septilin de cand avea 1 an...intrebam asa...tinand cont ca incepe gradinita si-s cam speriata de ce se audeChestia aia...NUSSPAPRIKA pe unde se gaseste? pe la plafar?... Azi e mai racoare parca pe la noi...Da, imi voi face niste analize...ca n-am mai facut de cand eram insarcinata...numai sa-mi treaca si CM-ul asta ...care mi-a si venit mai repede luna asta ![]() Azi ar cam trebui sa fac ceva mancarica dupa ce ajung acasa...voi ce mai pregatiti? |
N-am auzit de NUSSPAPRIKA
Asa sa faci... sa te duci la analize. Nu sta asa
.Mancare... mai avem de ieri o ciorba de pui cu taitei de casa si mai prajim si niste cartofi si asta-i masa
doinita_g spune:
Nyny ...hai ca-s cu capul....cand am deschis linkul de la tine...la multivitaminele alea apare in poza Nusspaprika
...si-am crezut ca despre ele e vb
Acum am vazut ca-s childlife...vit si multimin de la Secom...scuze de te-am confuzat![]()
alina_satena spune:
Spor la treburi celor care au azi asa ceva.
Va las u fresh de fructe
si fug sa termin mancarea.
magdalena67 spune:
Ce liniste pe aici.Toata lumea in concediu?
Azi se intoarce Yari, asa ca sunt fericita, ma duc sa le pregatesc ceva de mancare pentru cand vin dupa drum.
Gherman_in spune:
Multam Alina.
Eu tocmai am gatat de lustruit toata casa,de la ora 9 de dim.muncesc,sunt franta.Am bagat si 3 masini la spalat,am altoit si fetele,de au adormit singure,nu mai pot,nu mai stiu ce metoda sa mai gasesc,am albit,vorba buna nu,altoiala la poponet nu,pedeapsa nu,ruga nu,momeala nu,
,dati-mi si voi o idee,ca simt ca o iau razna.De aia m-am si apucat azi de smotru,nu de dragul lui.Ieri am calcat o tona,cred ca vreo 6 masini.Azi mi s-au uscat inca 2 uscatoare,dar nu mai pot,las pe mane.
,dati-mi niste retete de tocanite,da simple,nu complicate sa-mi prind urechile
Fug,ca a venit sotu acas.
nyny spune:
sunt cam in criza de timp, dar incerc sa fac repede un capitol nou