Prichindei nazdravani 2008 - in casuta noua (8)!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata, aburinda,ceaiuri,racoritoare,de toate pentru toti.Mai,nu stiu cum se face ca sunt fresh,desi am dormit doar 4 ore,altadata adormeam mai devreme si dimineata nu ma puteam trezi.

Azi...iar nu am chef de nimic,nici nu fac nimic,ma duc in deplasari,ca sunt zilele Hunedoarei.Mai tarziu mancam la un restaurant,deci nici mancare nu fac,randunoiu sa se descurceCalcatu,de asemenea,sa astepte,ca nu vine prim-ministru
Alina,ia exemplu-relaxeaza-te,ai timp si de tine putin.Sper sa nu te superi pe mine ca indraznesc
Mariana,spor la muncile casnice
Doinita,Nyny,Magda,voi v-ati racorit,sau tot canicula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana o zi placuta astazi iti doresc.
Eu am multe treburi de facut din pacate.Nu voi avea timp nici sa respir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata!
S-a mai racorit si pe la noi...aseara a plouat si acum este mai intunecat!
Mmda, deci ieri la banca am primit o expl. stiintifica: 'daca dob. din prima luna dupa plata in avans este mai mare decat rata lunara de plata, atunci...ca sa nu-l impovaram pe client...se va plati doar dobanda'...deci m-a pierdut cu explicatia...faza-i ca nici gheisha de la banca nu intelegea ce-mi spunea...asa c-am luat pixul si calc. ei si am inceput singura (dupa cum va ziceam...am fost un copil bun la mate in clasa a VI)...sa-mi caut explicatia la ce voi plati in sept....si iata ca am dezlegat misterul...deci am luminat-o si pe gheisha ca ...din pacate...in sept tb. sa dau doar dob...Ati inteles ceva???? E complicat...nu va bateti capul!...Mi-a multumit gheisha...ca am ajutat-o sa inteleaga si ea...sa mai expl. si la altii...am fost un studiu de caz exemplar...poate, cine stie...ma angajez la banca
Tatiana si Alexia e cu apa la maxim....dar ne-a ferit DD de patanii de astea de care ai pove tu...cand sunt cu ea acasa...ii pun apa calduta in cada si acolo sta cu jucarele...pana i se zbarceste pielea
Sa inteleg ca recompensa....omului va fi in seara asta?
Alina eu zic ca ar tb clarificata situatia voastra...care, intradevar e f. delicata, dar totusi...si tu esti importanta si nu te poti chinui asa la nesfarsit...sa fii mereu trista si bombardata cu rautati, care-ti afecteaza psihicul...in sfarsit, mi se pare ca-i un cerc vicios...din care tb. sa iesi
Nyny poate c-or fi si caldurile astea de vina de nu mai are Mara somn...Alexia a cam inceput sa sara sau doarme f. putin la prinz...se incalzeste, transpira si se trezeste...si ea acum adoarme seara pe la 22.30
Mariana ce bine ca-i apelat la ajutor profes. pt. curatenie
Cred ca m-am lungit cam mult cu mesajul...
O zi relaxanta va doresc

Mergi la inceput

Eu sunt satula de firme de curatenie,dupa ce ca sunt multe la treaba,nu fac mai nimic bun,mie mi-au zgariat parchetul proaspat lacuit,au tras canapeaua destul de mult pe jos si mi-au facut un sant de toata frumusetea,grupurile sanitare mi le-au stropit cu ceva de curatat,dar au uitat sa le mai curate,etc.Mai bine fac singura,am ramas cu buza umflata,ca nu mi-a mai reparat nimeni

Recompensa o las pe deseara
Ma,nu stiu ce sa fac,se cam intuneca destul de rau,si cu plecatu...mai vedem.Ma duc,ca ma cheama datoria,ma striga fetele
Alina,spor la treaba atunci.

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor.
Doinita stiu ca este un cerc vicios din care vreau neaparat sa ies,in rpimul rand ptr copil si in al 2 rand ptr mine ca sunt tanara si nu merit sa fiu bataia nimanui de joc,mai ales a unui barbat si a familiei mele.
Treburile mi le voi face incetul cu incetul deaoarece oricum nimeni nu ma va ajuta cu toate ca taicamiu sta acasa,nu ma ajuta cu absolut nimic.
Toti asteapta ceva de la mine de acum voi incerca sa fiu mai egoista si mai indiferenta cu alk meu sot.
ASm incercat sa fiu si dragastoasa cu el dar m-a indepartat si asta m-a ranit cel mai rau,voi incerca sa ma gandesc si la mine un pic mai mult.
am descoperit ca sa fac curat si mancare nu e totul,in viata mai trebuie sa ne mai gandim si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Alina, incearca sa fii mai radicala, mai dura cu tine ca sa poti sa fii dura si cu ceilalti. Nu te mai lasa calcata in picioare , si incearca sa ai grija de tine si de copil, ceilalti isi pot avea singuri grija de ei, Daca nu o fac, sau cum o fac este treaba lor. Eu cred ca s-au prins ca tu esti un suflet bun, iertator, si profita din plin de tine. Nu mi se pare normal ca tu sa stai si sa faci mancare si curatenie zilnic, in loc sa te bucuri de copilul tau.E adevarat ca stati prost cu banii, te inteleg, dar in loc sa stai in casa poti iesi cu fata intr-un parculet, sa fiti doar voi doua, sa radeti, sa va simtiti bine. Nu trebuie sa mai pui la suflet nici rautatile sotului, nici pe ale tatalui , pe ale nimanui.

Mergi la inceput

Magdalena sa stii ca ai dreptate,dar asa sunt eu mai fraiera.
El are niste probleme de sanatate si eu am spus sa il menajez de cand s-a nascut Delia nu a stat nici macar o noapte cu ea ca are nevoie de odihna si acum vad ca faptele bune se intorc catre mine dar ca revers si sincera sa fiu numai vreau sa stau sa imi plang de mila trebuie sa am mai multa grijha de mine si de aspectul meu fizic,si de linistea mea emotionala si psihica,ca asta ese cea mai importanta.
Copilul intotdeauan este cel mai important ptr mine,si de noi doua ar trebui sa ma intereseze mai mult.
Situatia dintre noi s-a inrautatit(era deja rea)mai mult de cand s-a nascut Delia si el a inceput sa imi spuna ca sufar cu capu,ca sunt grasa ca am facut fundu cat casa si toate altele.
Pacat ca mi-am dat seama prea tarziu ca nu trebuia sa ma marit

Mergi la inceput

Aoleu,alarma de grad,tre sa trec la cratita,ca ploua cu galeata.Cred ca fac un pireut pt fete si prajesc putin pastrav.Planurile de acas nu se potrivesc cu cele din targ.

Mergi la inceput

Tatiana ne pare rau ca vremea urata ti-a stricat planurile,dar poate gasesti metode de distractie sdi acasa cu fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Cam tarziu... dar neatza

Tatiana sarumana pt cofee. Asa e, trebuie sa iau masuri cu ora Marei de culcare. Nu de alta, dar o sa devina obisnuinta si ieri a adormit ea la 12 fara ceva, iar pe noi... adultii ne-a apucat ora 1.30 recompensandu-ne reciproc. Pana acum n-am avut probleme ... chiar de ceva timp incepusem sa-i bag pe aman2 odata la somn si n-aveam probleme, dar ti-am zis... de vreo 2 zile isi incerca norocul cu mine. Da ce de treaba ati avut si voi azi-noapte... bine ca ati reusit pana la urma

Alina sa nu-ti para rau ca te-ai maritat, pt ca poate altfel nu aveai langa tine pe Delia. Se despart oameni dupa ani buni de casnicie, cu copii mari care realizeaza ca nu isi mai doresc sa merga impreuna pe acelasi drum. Asta e. Viata merge inainte. Ai vorbit cu el despre asta? El ce parere are... e de acord?

Mariana sa traiasca nasa mare. Spor la treburi azi. Ce bine ca ai ajutoare.

Doinita incurcate sunt caile bancilor.... bine ca le-ai dat in cap

Eu azi sunt toata ziua la serv... da las ca vine el weekend-ul si imi scot parleala. Plecam pana la urma la mare duminica... doar noi 2. Ce bine o sa fie... abia astept.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput