Clasa a 5 a 2011-2012

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor!
Cum ati trecut de prima zi de teste?
Noi am dat la matematica, muuult mai greu decat exemplul de pe site, destul de mult pentru 45 de minute.
Azi avem la romana si engleza. Cica maine la biologie.
Voi dati si la istorie si geografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

La clasa a V-a testele initiale se dau doar la limba romana, matematica, limba straina 1 si biologie (conform indicatiilor primite de la minister).

La sedinta cu parinti am fost informati ca toate cadrele didactice pot da la clasa "teste predictive"- pentru a evalua nivelul de cunostinte al copiilor si ca notele de la nici un test nu se vor trece in catalog.

Avem teste initiale incepand de maine si pana luni, in fiecare zi.
Teste predictive au dat deja la biologie si muzica, si au fost anuntati ca vor da si la istorie si geografie, in saptamana de dupa testele initiale, practic de saptamana viitoare.

Succes la teste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Nu istorie si nici geografie desi diriginta care este de istorie anuntase ca da test pentru a vedea nivelul, vad ca a inceput sa predea.
Am inteles ca notele le vom afla in prima sedinta cu parintii, deci noi primii.....
Fi-miu care e ca o floare, mi-a spus ca au fost "super usoare" insa el cand spune asta le trateaza ca atare si mereu greseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Pana la urma noi am dat teste initiale la matematica, romana, engleza, istorie, religie, biologie si geografie. Mie subiectele mi s-au parut multe pentru 50 de minute si destul de grele.

Rezultatele le vom afla abia peste o saptamana, doua, la sedinta cu parintii, in care ni se vor arata testele individual, iar daca avem intrebari va trebui sa mergem la fiecare profesor (al materiei respective) ca sa vedem ce este de facut.

Deja copilul este obosit si inca nu am inceput materia cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

pentru cei interesati:
CALENDARUL CONCURSULUI NATIONAL
DE MATEMATICA A R H I M E D E 2010-2011
Editia a IX-a, 2011-2012

Etapa I - 19 noiembrie 2011
Etapa a II-a - 11 februarie 2012
Etapa a III-a (finala )- 28 aprilie 2012

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Posea spune:

Fata mea e clasa V-a la Colegiul Grigore Moisil si vroiam sa le spun celor interesati ca sunt multumita de scoala, profesori, gandirea lor, chiar si de elevi, desi mai sunt si copii mai neastamparati. Important este ca sunt copii inteligenti, pregatiti si sper sa se sudeze ca si clasa si sa aiba amintiri frumoase impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

Deja matematica incepe sa fie mai complicata. Au trecut deja la puteri, mi se pare un ritm mai alert de predare si la mate si la romana fata de 1-4.
Concursurile vor fi cred mai grele, iar Arhimede in mod special.
Avem destul de mult de invatat si la restul materiilor.
Nu prea inteleg restul educatiei tehnologice cu atat de multe informatii privind constructiile dar ma rog......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Posea

Fata mea e clasa V-a la Colegiul Grigore Moisil si vroiam sa le spun celor interesati ca sunt multumita de scoala, profesori, gandirea lor, chiar si de elevi, desi mai sunt si copii mai neastamparati. Important este ca sunt copii inteligenti, pregatiti si sper sa se sudeze ca si clasa si sa aiba amintiri frumoase impreuna!

Buna,

Imi poti spune si mie, te rog, cum este profesorul de mate cu care face copilul tau? Eventual un nume daca ai putea sa-mi dai pe PM (am incercat sa-ti scriu pe PM dar nu ai activata aceasta optiune). Caut un profesor pentru meditatie pentru baiatul meu...si am inteles ca la Moisil sunt profesori buni.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

La Colegiul Moisil fiecare clasa face cu o profesoara matematica, nu fac ambele clase cu aceeasi profesoara.Ana ,daca cauti o profesoara pentru baiatul tau ,nu este nevoie sa fie de la liceu.Cauta o profesoara cu care sa colaboreze copilul foarte bine si de la care sa inteleaga, sa aiba rabdare si sa explice pe intelesul copilului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Am promis ca revin cu informatii despre Colegiul Moisil.
Teste predictive:lr romana , matematica,lb engleza, geografie si biologie.Rezultate individuale stim ,media pe clasa o vom afla la sedinta cu parintii.Pot sa spun ca au fost subiecte medii ,care am inteles ca au pus si probleme unor copii.
Acum despre pofesoare.Dupa cum am mai spus la lb romana se lucreaza mult si se cere mult:manual editura all plus caietul atasat plus o culegere de gramatica de la paralela45.Matematica: manual plus o culegere de la editura Taida autor Balauca Artur( o culegere destul de completa si de variata).Lb engleza manual WOW!plus multe fise cu care vine dna profesoara.Lb franceza un manual mai greut dar coerent, o profesoara care lucreaza cu toti copiii.Istorie in literatura universala(optional) : ii pune sa citeasca diferite carti( Robinson Crusoe)si discuta liber plus activitati de munca in echipa( vad ca le place chiar mult).Educatie tehnologica: nu prea ne place dar nu avem de ales.Atitudinea profesorilor este super ok , se discuta orice problema si se si rezolva( ceeace pentru noi inseamna mult).Teme nu se dau cu bulucul , exact cat poate rezolva un copil de 10 ani fara efort suplimentar.Se organizeaza club de lb romana si matematica.Stiu ca se fac si limbi straine in wk.Cam atat deocamdata.O seara placuta.

Mergi la inceput