Clasa a 5 a 2011-2012

Clasa a 5 a 2011-2012 | Autor: LORE33

Link direct la acest mesaj

Daca tot am vazut ca s-a deschis un subiect asemanator pentru clasa a 4 a m-am gandit ca nu ar fi rau sa ne intalnim si noi mamicile de clasa a 5a .Am sa incep eu prin a va spune ca vom fi clasa a 5 a la Colegiul Grigore Moisil in urma concursului sustinut pe 11 iunie.Dupa o mare dezamagire traita la Scoala 197 speram sa nu retraim momentele de nemultumire avute in 4 ani. Succes tuturor copiilor si vacanta placuta !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabib spune:

Si noi am "dat" scoala pe colegiu, nu pentru ca am fost nemultumiti, ci pentru ca ne dorim o "scoala altfel"...
Vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Loredana, de ce zici ca ati avut o mare dezamagire la Scoala 197? Am auzit multi parinti care se inghesuie acolo, noi insa am ales alta mai aproape de casa.
Gabi, ce fel de scoala "altfel" vizezi la un colegiu? Intreb cu scopul de informare personala, cred ca locuim in aceeasi zona si vreau sa stiu catre ce "orizonturi scolare" e bine sa ne indreptam mai tarziu.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Scoala 197 este foarte cautata. Este adevarat ca sunt si cateva cadre didactice care merita tot respectul , dar.... celelalte sunt majoritare.Pe langa nemultumirea fata de doamna invatatoare a mai fost o intamplare care l-a marcat pe Mihai.Am fost nevoiti sa renuntam la un curs de informatica unde mergeam de placere.Si mai grav este ca nu s-a luat nici o masura.Ba chiar mi s-a spus ca nu s-a intampat nimic , desi copilul meu a fost amenintat cu un briceag de un elev de clasa a 8 a.Dar acum a trecut totul.Este bine ca nu a renuntat Mihai la a fii un copil bun si la suflet si la scoala.De altfel pentru calitatea educatiei am renuntat la aceasta scoala.Repet ...sunt si invatatoare care chiar isi dau silinta sa scoata elevi buni, dar sunt putine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DannaC spune:

Loredana, ultimele informatii postate m-au ajutat sa-nteleg optiunea pe care ati facut-o pentru sustinerea admiterii in clasa de gimnaziu a Colegiului Grigore Moisil.Il felicit pe Mihai pentru reusita. Am trecut si noi prin aceleasi emotii; fata mea (fire creativa si boema)a reusit la aceeasi testare (desi la subiectele de la mate nu a inteles una din cerinte si a reusit "performanta" de a "rezolva" o ecuatie cu trei necunoscute). Rezultatul ei ne-a bucurat si ne-a ridicat semne de intrebare (se va acomoda cu ritmul/cerintele de la liceu, dar cu colegii, etc.?);in masura in care detii info de la Moisil si daca nu e vreo problema sa le impartasesti, te rog mult sa-mi dai o adresa personala de e-mail (nu vreau sa ma indepartez de la tema acestui topic).Iti multumeste si va ureaza vacanta placuta, DannaC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele am o mare rugaminte la voi, puteti sa-mi recomandati ceva manuale de clasa a patra? Fetita mea acum incepe clasa a patra si as dori sa-i comand ceva manuale din tara si mi le aduce cumnata acum cand vine la noi, dar mi-am prins urechile intre atatea edituri si m manuale,ca nu stiu care sunt mai bune, ma ajutati voi, sa-mi spuneti care ar fi mai bune sau dupa ce au invatat copii vostri in clasa a patra? M-ar interesa de limba romana, matematica, geografie, istorie si ce carti imi mai recomadati?

Eu m-am uitat pe situl asta: www.elefant.ro

Mergi la inceput

Manuale pentru clasa a 4 a au cei de la editura Aramis .La scoala noi la lb romana si matematica de la aceasta editura am avut manuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

nu suntem inca clasa a cincea, dar va vizitam... caci noi va trebui cu siguranta sa schimbam scoala. si inca nu stiu spre ce colegiu sa ne indreptam... asa ca, daca nu deranjam prea tare, mai e cineva clasa a cincea la colegiu in bucuresti?
si...normal, asteptam sa inceapa scoala, sa vedem si primele impresii...

Mergi la inceput

Colegiul National Gigore Moisil , Mihai al meu si fata DaneiC.Cristina voi spre ce colegiu va indreptati?

Mergi la inceput

Christel, si noi am lucrat in clasele I-IV dupa manualele editurii ARAMIS; iti sugerez sa ai in vedere si manualele editate de Editura Didactica si Pedagogica;

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Fetele am o mare rugaminte la voi, puteti sa-mi recomandati ceva manuale de clasa a patra? Fetita mea acum incepe clasa a patra si as dori sa-i comand ceva manuale din tara si mi le aduce cumnata acum cand vine la noi, dar mi-am prins urechile intre atatea edituri si m manuale,ca nu stiu care sunt mai bune, ma ajutati voi, sa-mi spuneti care ar fi mai bune sau dupa ce au invatat copii vostri in clasa a patra? M-ar interesa de limba romana, matematica, geografie, istorie si ce carti imi mai recomadati?

Eu m-am uitat pe situl asta: www.elefant.ro

Mergi la inceput

Cristina,iti vom impartasi impresiile de la Colegiul Moisil. Pentru ca o parte dintre colegii Ioanei mele au "dat scoala pe colegiu", in masura in care voi avea informatii "de la fata locului, ti le voi comunica.

Citat:
citat din mesajul lui LORE33

Colegiul National Gigore Moisil , Mihai al meu si fata DaneiC.Cristina voi spre ce colegiu va indreptati?

LOREDANA si MIHAI

"Infrint nu esti atunci cind singerezi,nici ochii cind in lacrimi ti-s.Adevaratele infringeri sunt renuntarile la vis."

Mergi la inceput