Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Mersi fetelor de idei! Credeti sau nu, in afara de Zoe (nice, by the way) toate au fost rostite si refuzate . (De fapt am epuizat deja 2 liste luuung de nume de pe diverse siteuri). Singurele la care nu a strambat din nas au fost Iris (asta imi place si mie, dar nu restului familionului), Aurora si Lavinia (asta nu-mi place neaparat ca nu se poate pronunta in engleza ca lumea, da' l-am zis any way...). Mai avem timp de dezbatut. Sincer, mie imi trebuie unul care sa fie romanesc dar usor de pronuntat in engleza, hippie/folk - nici nu stiu cum sa exprim, ca suna ciudat ce gandesc/vreau eu...

Lia ma bucur ca esti bine!

baby hi hi, cunoastem cum vine treaba cu neuronul gravid! simpatica faza, oricum (din exterior cel putin )

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ptiu Dia da' pretentiosi nu gluma! Bafta sa gasiti numele potrivit, ca baloanele din Mary Poppins

Pica, la Cade nu poti da un telefon? De bune is super extra mega bune si arata si bine, prezentabil asa

Va multumesc pentru parerile legate de nume, si mie imi place Zoe, imi place si Ecaterina, Sofia oricum ii spune deja pe nume deci cel putin Zoe nu se schimba.

Face cineva cumparaturi frecvent pe ebay? Ca am gasit un carut ,pe ebay.be, super avantajos insa sellerul are doar 3 feedback-uri sau asa ceva si nu stiu daca e ok sa iau sau nu.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

LIA,ce ma bucur ca esti bine.Si poate gasesti totusi o pozitie buna de scris care sa fie ok si pt tine si pt bebe.

BABY,te inteleg cu neuronul gravid care uita de programare.Eu una ca sa nu uit imi notez dupa fiecare programare pe care o fac ca sa nu uit.Si aici cred ca mai e si nerabdarea de a merge mai repede la medic sa-l vedem pe bebe.Las ca maine nu e poimaine si vine ziua sa te duci la eco.

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Eu am inceput sa am o foame continua, si ce mai bag in mine Doamne,sa te tii cand ma apuca foamea aia nebuna!Asta e kg vin si pleaca,bebe sa fie sanatos si la termen ca restul le rezolv eu dupa nastere.

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Ce carte din librarie imi recomandati despre sarcina si bebe(cred ca deocamdata mai mult despre sarcina)sa fie si buna?

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

lia ma bucur ca sunteti bine
poate te ajuta o astfel de masuta: http://www.thegift.ro/cadouri-diverse-c-2_87/masuta-laptop-cu-coolere-suport-pahar-si-mouse-pad-inclus-p-1166
nu mai stiu cum se ascunde link-ul si sper sa il poti vedea
masuta are picioarele reglabile..o poti pune langa tine si sa stai intr-o parte

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

am uitat bineinteles
chiar, voi cum stati mai mult in pat?..pe spate sau mai mult intr-o parte?
citisem ca daca stai pe spate mai apasa bebe..si e mai bine sa stai intr-o parte

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

corina mie perna mi se pare racorosa, dar eu in general nu prea am prb cu caldura cand stau lungita, am dormit chiar bine pe ea si a fost asa "proaspata" nush cum sa-ti explic

apropo de KG azi dimi ma urcai pe cantar si am +4 fata de inceput la 20S.

arleza eu lucrez pana la 15:00, dupa care merg acasa si fac nani pana la 18. Dupa 18 sunt available.

ma fete eu am sanii foooarte moi...asa ca puful..si ii am asa de la 6-7s o fi vreo prb?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Deci, ma lamureste si pe mine cineva cu diferenta dintre perna de alaptat si perna de gravida? Daca este ...

corina - si eu stiu ca nu e recomandat sa stai (mult) pe spate. In ambele parti e indicat. Insa la mine, parca-s un Hopa Mitica de-ala de ajunge tot in picioare. Fac ce fac si tot cu burta in sus ma trezesc (in somn, la Tv etc.) Se vede ca asa ma simt mai bine deocamdata.

andreea - s-a mai vorbit de carti pe-aici. Multe sunt si in format electronic. Au spus fetele cateva titluri insa si de carti pe hartie. Nu stiu sa-ti recomand tituluri ... iti spun doar ca nu merita Mama si copilul de Capraru.

alinuk - nici eu nu-i mai simt asa de tari sanii, dar ma dor. Simt o durere surda asa, constanta, nu stiu cum sa ma exprim. Si s-au marit rau, trebuie musai sa-mi caut un sutien mai mare .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dia - da' chiar pretentiosi cu numele . Iris imi place. Ingrid, Anais, Thalida, T(h)eodora, Flavia?

ooka - eu am mai luat de pe ebay, da' maruntisuri. Nu stiu ce sfat sa iti dau. Daca tu esti practica cu achizitiile online si crezi ca e convenabil...

Mi-am adus aminte, parca tu intrebai de parul lung si cret la fetite, nu? S. il are lung si ondulat. Tot asa, la baie, cand e intins ii ajunge pana la talie. Dar uscat e pana la jumatatea spatelui. Mie imi place asa cum il are, adica nici cret-cret, nici drept. Ondulat. Nu am tuns-o decat o data, recent. De fapt e mult spus tuns, i l-am scurtat cativa cm, varfurile, ca nu vrea mai mult . Tu ai tuns-o vreodata? Nu stiu daca prin tuns se mai indreapta, la S. e la fel.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput