Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Neatza!

Va servesc cu o , ceai, ceva?
Vad ca tot eu sun goarna de dimineata, ce sa-i faci daca incep serviciul la 7...abia astept prenatalul sa doooorm...

Noi de o sapt. mergem la bazin in fiecare zi cu Miruna...tare mult ii place, intram amandoua in bazinul mare (ea cu colac) si invatam incet incet miscarile de inot. Eu ma balacesc pe langa ea, ca sa mai fac miscare.

Am citit si eu despre ingerasul Miruna (nu am reusit sa gasesc ce s-a intamplat)... tare m-a impresionat, ca are acelasi nume cu puiutul meu...tare ciudat arata scris asa ceva... Dumnezeu sa o odihneasca!

Ceva nume de fetite aveti? Da' sa nu fie astea care is acum la moda...ceva mai rare... Nu ajung la nici un consens cu sotul, nimic nu-i place...

No ca tot uit sa-mi schimb semnatura...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
21+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata si de la mine!
M-am trezit si eu de vreo juma de ora, acum s-a trezit si Stefan (record de somn ) si ne invartim pe langa casa.
Azi am facut si eu 18 s, si sunt cam suparata, ca in 2 saptamani am pus 2 kg pe mine! Nu stiu cum am reusit, ca am baut multa apa, am mancat salate, fructe...iaurt...da tot m-am ingrasat! Apropo de cate kilograme vom lua si in ce luni, acum m-am uitat pe datele de la sarcina cu Stefan, si am avut asa: 8 kg puse pana in saptamana 21, inca 8 kg pana la saptamana 30 si inca 8 pana in saptamana 37. Si am nascut la 39 de saptamani, cu greutatea de la 37 s, adica 84kg! Si acu am ajuns iar la 68 de kg, deci 5 kg jumate in 18 s!
Si eu care planuiam doar sa ma apropii de 80 kg la nastere, nu sa ajung!
Dia, ca nume eu daca era fata ii puneam Natalia Elisa. Stefan daca era fata era Natalia Diandra . Si mie imi mai place ca nume de fata Adnana, Melisa, Katerina, Catrina, Irina, Ilinca

diana 18+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza!

da mai dia noroc cu ceasca de cafea de la tine, ca ne mai trezim si noi!

anna perna pe care mi-am luat-o eu ieri si de care sunt fooooarrrttteee multumita este asta:
http://www.xdeal.ro/cocole-pentru-gravidute-si-bebelusi-cu-50-reducere-un-discount-suplimentar-de-30-la-saltelutele-pentru-copii-acizitionate-de-pe-site

nu aveau decat pe portocaliu cu girafe si lei, dar e foarteeee misto, racoaroasa, are si husa, pentru a putea fi spalata, este lunga ajunge de la genunchi pana la cap, pufoasa, si-si revine imediat la forma initiala.

nu am apucat sa pun poze aseara ca a venit sotul foarte tarziu cu laptopul si nu l-am mai deschis, dar sper sa-mi fac timp zilele astea!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Dia nu stiu cit de intalnite sunt acum sau nu dar imi plac urmatorele: Eva, Sofia, Elisabeta, Ecaterina, Ligia, Lili, Lidia, Cristina, Irina, Nora, Dana, Ema

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut feteleor

Dia, eu am citit si in dunga calendarul ortodox ca vreau nume de sfant. Sunt ceva nume si unele rare; io am gusturi mai dubioase, imi place si Aglaie si Agapi de exemplu. Bineinteles insa ca la filtrul familiei au picat, dar se pare ca am gasit un nume cu insemnatate frumoasa: Zoe Ecaterina. Daca se mai modifica ceva nu stiu, da' am timpit cautand. Ah si imi place Parascheva, da' nu ii place sotului, asa ca am picat de acord sa aiba el un nume sa'i placa (si asta nu e Zoe) si eu unul.

Pica cum fu cu tortu?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata si de la noi,multumim de cafea/ceai.

Astazi iar canicula.dar speram ca de joi sa se mai racoreasca,abia astept!

ALINUK tu lucrezi?Ca vroiam sa stiu cam cand pot sa te sun,sa nu te deranjez;cand esti disponibila pt sunat?

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

Fara chef ...

dia - nume de fetita, hmmm ... Sofia, Emma, Matilde/a, Eva, Raluca, Maya, Raisa, Malina, Melisa, Martina, Delia, Daria, Sab(r)ina, Clara. Tu cam ce preferinte ai?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Slaba activitatea pe forum,cred ca de la caldura.

LIA ce faci,de ce nu mai intri pe forum?Te pup si ai grija de tine si de bebe.

gravi 22+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna........venim si noi,dar fara vesti...
am incurcat programarea,mai bine zis mi-am notat aiurea ziua.....merg la echo e pe data de 21....
deci neuronul meu e categoric gravid, ca nu am mai patit asa ceva inainte......
s-a uitat amuzata asistenta la mine......eu m-am facut toate culorile curcubeului la fata......dar asta e......

Roxana22+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

m-am cantarit si eu.....avem +5 pana acum.....am mai luat 2 kg......

Roxana22+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput