Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multumim de cafeluta!!

ooka - merci de raspunsul detaliat despre pacanitul din ureche. Si de complimente . Da, e asta mica a mea, da' nu mai e asa mica precum in poza .

Ma duc sa o pregatesc de gradi, revin.

Aaa, avem fete din Belgia, bianca , scumpi .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 22s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

'neatza! mulumesc pentru cafea!

LIA!
la ce sectie esti internata? ce dr. te urmareste?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
Lia, ma gandeam la tine, ma bucur ca esti cat de cat ok, chiar daca esti in spital, dar sunt sigura ca va fi bine!!!!
Carola, multumesc lui Dumnezeu, ca am o sarcina frumoasa, fara probleme, si pot sa-mi vad de toate cele..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

OOka eu fac de obicei o tarta cu aluat pt placinta cumparat peste care se rade parmezan se pune sare si pi[er, se inteapa ca sa nu se umfle si se baga la cuptor. Dupa ce se raceste se pun deasupra alternativ randuri de felii de rosii si felii de mozzarela, apoi se stropeste cu ulei e masline si se pun frunze de busuioc proaspat.

Carola se pare ca colcaie hormonii in tine de nu ai stare ...oare e ce???

Lia pai asa cu capul in jos si cu picioarele in taban...numai de prostii te tii tu acolo.

Luny bine ai venit. Imi pare rau ca nu am mai apucat sa vorbim sa ne intalnim, dar am avut programul care a variat zilnic si nu am mai apucat sa dau telefon sa ne intalnim.

Eu sunt singura acasa, copilul este in vacanta la munte la bunici pina saptamina viitoare, cind trebuie sa il aduca pentu ziua lui. Ma apuca groaza la ce ma asteapta...am pus pe hartie invitatii si rezulta 11 copii si 22 parinti...deci la varst asta (3 ani) faci petrecere pentru copil cu adulti . Ma apuc de astazi sa coc niste vinete si niste ardei si ii bag la conge pentru saptamina viitoare si sa vad eu ce mai fac, sa le am dinainte pregatite.

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

'neatza! mulumesc pentru cafea!

LIA!
la ce sectie esti internata? ce dr. te urmareste?

20+

sunt pe 3B
conferentiarul suciu

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput

pica, mie nu-mi plac pozitiile clasice

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neata fetelor.
Arleza in pare rau ca am ratat felicitatiunile de ziua ta:dar iti doresc tot binele din lume,la cat mai multi ani fericiti,nastere usoara si bebe sanatos!Buna si partea cu cadourile(banii si soldatelul suna tare bine).Noi tot bani am primit de zilele noastre si vom lua ceva pt bebe.Probabil spre sfarsit presimt ca se vor bate bunicii intre ei sa ne trimita bani pt carut si altele.Daca a trimis unul,aialalti se simt dezavantajatiNu ma bag sa fiu arbitru-la o adica un nepot vor avea si noi nu vom cumpara decat pt el oricum.

Ieri a fost si ziua domnului Firicel-la finalul zilei am cazut lata .Nu am avut musafiri dar a fost o zi plina plus bucatareala(doar pt noi plus prajitura) plus toate rubedeniile care au dat telefon din Ro sau au vrut sa vorbeasca cu noi pe net.

OOka-multumesc pt PM.Nu aparea nimic pt ca scria doar http://reclama...au reusit sa faca chestia asta si pe mesageria privata.
O sa ma uit de Chicco-pe care din ele era oferta?

Pica-multumim pt felicitari.Da,e un firicel albastrel,dolofanel.Parca vad ca ajungem la cezariana.Ma uitam la niste prieteni de-a nostri care in fiecare an organizeaza petrecere pt copilasi si cand ne adunam adulti plus copii suntem foarte multi.Pana la sfarsit de an numai copii(ca vor mai aparea cativa in plus )vor fi 15.Tipa face ceva gen bufet-doua salate(salata verde/paste sau ce e la indemana dar aia verde e nelipsita),chifle si carnati/carnita de pui la gratar si anul asta cam atat.In anii trecuti a facut si multe prajituri si altele si le-au ramas si s-au chinuit cu ele-cred ca au pus si cateva kg in plus pe chestia asta.Asa ca anul asta au avut doar un tort cu spiderman si niste negrese.Bautura multa in schimba-alcool,apa la sticla si bauturi racoritoare.Scriu asta doar pt ca stiu cat de gospodine sunt mamicile noastre si cat se chinuie si cat de multe bunataturi fac pt asta.Tipa imi spunea ca in anii trecuti statea pana la 3-4 dimineata sa termine tot.Acum e gravida cu bebe nr 3 si s-a mai linistit.Sincer,din punctul meu de vedere,e mai bine sa te menajezi un pic mai ales acum.Vor veni si alti ani in care daca vrei, poti sa gatesti trei zile si trei nopti .
Ma bucur ca ai rezolvat chestia cu tortul.Sa pui poze.

Doamna Lia:)ma bucur sa va revad.Deci dumneavoastra erati pe lustra-nu stiam cine e?Stati cum vreti dar tineti-va bine va rugam-oricum vederea panoramica e buna,aveti un avantaj mare.Va pup cu drag

si o zi cat mai placuta!

Mergi la inceput

arleza LA MULTI ANI!!! cu intarziere
firicel, pe cuvant de onoare de nu m-am gandit la varianta asta cand aveam sacul in vagin

sa-ti traiasca sotiorul

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Lia-multumesc frumos.Sper ca nu te-ai suparat..incercam doar sa-ti spun ca trebuie sa te uiti la partea plina a paharului.Doamne ajuta ca acum esti in 23 de saptamani plus:)mai e putin:)hang in there:)
Si sa nu se inteleaga cumva ca eu vreau sa mulg bunicii de bani.In nici un caz.Dar nici sa ma bag intre ei nu pot mai ales ca tin mortis sa contribuie cu ceva,cat de putin/mic pt bebe.

Voi ati inceput deja sa cumparati chestii gen mobila(tarcuri/patuturi,etc)/carucioare(in afara de Inglesina mov ..nu mai stiu cine l-a luat)?Eu cred ca in maxim o luna ma apuc sa iau incetisor cadita,patut,etc.Cu numele suntem in pana de idei...sa fie si ok de pronuntat pe romaneste(pt bunici) si si pe engleza.

Diana-total de acord la faza cu numele.Noi,parintii trebuie sa decidem-la o adica noi vom fi responsabilii nr unu al copilului/copiilor.

Am pus si eu o poza cu burtica acum cateva zile dar vad ca nimeni nu comenteaza

Va pup voios pe toate...ma duc la somnic.

Mergi la inceput

yo nu cumpar nimic pna dupa 35 de sapt
aici vin cu tot felul de caciulite botosei
ti se scurg ochii
dar ma tin pe pozitie
nic pana nu suntem aproape de termen

bebelinul meu scump

Florin 18 ani si +23

Mergi la inceput