Pestisorii sfideaza canicula... |70|
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
Tethys..io te inteleg..la fel procedez si eu:autoizolare,neputinta de a fi sociabila in astfel de momente, dezgust chiar!
Dany, ai reusit sa vorbesti cu Carma?Eu o sun diseara sa ii urez curaj si bafta in operatia de maine!
*Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ioi,uitai:da, lipishtoaca e ok..spre bine
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
daniela_daneza spune:
Hello !
Cam multa linsite pe aici ! Care-i treaba / hai la scris !
Eu va urez wk-end placut !
My_Lady0091 spune:
Hello...e cald ma cherie....baltutza a secat.Iar Crina..nu e s-o reinvie
carmaw spune:
Buna am revenit eu cu bine
asta a fost a doua operatie vine vine si a treia
mare lucru laparoscopia
va pup pe toate
My_Lady0091 spune:
Ma bucur ca esti bine,carma!
nu vreau sa te zapacesc...dar prin ce mi-ai trimis serbetul..ca nu mi-a ajuns!Prin posta romana?Prin curier rapid?N-am primit nicio instiintare nimic!
carmaw spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Ma bucur ca esti bine,carma! nu vreau sa te zapacesc...dar prin ce mi-ai trimis serbetul..ca nu mi-a ajuns!Prin posta romana?Prin curier rapid?N-am primit nicio instiintare nimic! *Blackmoon Lady 12+si lipistocul meu iubit [quote] " Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
[/quotE
LA naiba cu posta!!
Deci am trimis prin posta romana ca era vis a vis de mine
Ti am trimis numarul facturii prin mesaj pe telefon uite si aici numar factura DIV00021541 din data de 27 .07.2011
Numar prezentare 5068
GREUTATE 0.974 KG
Cred ca trebuie sa te duci tu la ei probabil ti au pus avizul in cutie dar copii vecinilor l au subtilizat....
Mi ar parea rau...
My_Lady0091 spune:
ok.fug dupa amiaza asta.
*Blackmoon Lady 13+si lipistocul meu iubit
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Carma, multa sanatate si refacere usoara!
Alina , sper ca ai intrat in posesia serbetului ...
sa aveti o zi minunata toate sirenele !
carmaw spune:
Mai Dada....dar ce curcubeu pe unghii...frumos si mai ales in ton cu anotimpul!
Neata pestisoarelor...eu ieri am stat linga femeia care a facut curat in apart si la garsoniera(unde am inchiriat de pe 15 pe max un an...vremuri grele)
Acum astept tapiterul ca sa refaca fotoliile si canapeaua caci ca sa dau 12 mil pe o canapea noua cu schelet firav...merçi no!
Deci zac in casa si deja mi se pare prea cald!
Dada de unde ai tu atita dinamism??Am vazut esti mereu indragostita femeie de afaceri...da mi si mie un pic de energie te rog!
De Nicol stie cineva ceva?De Cryna ok am inteles asculta muzica melancolica in adincuri.
Ouff sper ca Alina s a indulcit...ce sa mai zic de posta romana
Gata m am tinguit destul va pup