Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 8
gabitza35 spune:
Vreau decat unul.Inca ne mai descurcam cu cel sport, dublu pe care il avem...si tricicletele. Imi trebuie acest carucior pt ca e foarte usor, se pliaza ok si il pot folosi pentru deplasarile mele decat cu un mucos(eu nu conduc, sunt cu "traume" ). Acum il vreau pt a ma duce cu Dragos la terapie, pt ca a intrat in o faza super "dragastoasa",nu vrea decat la mine in brate cand nu stam pe loc si ne jucam ( se catara si miorlaie pana il iau).... si ma cam cocoseaza pe distante semilungi
poze
many_bani spune:
RamoC prietenii mei care au plecat in Canada in 2008, au sustinut interviul in franceza, cursuri de franceza ,teste, etc, ei au luat de la institutul francez. Nu le-a fost usor ptr. ca au mers in partea in care se vorbeste engleza, dat acum sunt ok, insa se intorc in max 3 ani. Acum construiesc casa langa Buc.
gabitza35 spune:
sper sa nu ma bucur prea devreme... se pare ca tocmai am gasit unul SH pe okazii... a fost pus anuntul cu vreo 3 zile in urma si nu era cand am cautat eu...
Eu am licitat, dar mai licitasem si castigasem si saptamana trecuta unul ....si anuntul nu mai era valabil
Astept sa se faca ora 17+ sa dau un telefon....
poze
many_bani spune:
Gabitza eu nu pot sa vad poza, nu stiu de ce si ma si scoate de pe forum
RamoC bine ai revenit, chiar daca nu sunteti tocmai ok.
Magda felicitari ptr. progresele micutului luptator
Dymomo ai de la mine un mare si o
Burtici pe unde sunteti? Smaraaaaaaaaa
Dupa o furtuna de am crezut ca ne duce cu casa cu tot ieri seara, azi nu este aer, ma bag la umbra .
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani RamoC prietenii mei care au plecat in Canada in 2008, au sustinut interviul in franceza, cursuri de franceza ,teste, etc, ei au luat de la institutul francez. Nu le-a fost usor ptr. ca au mers in partea in care se vorbeste engleza, dat acum sunt ok, insa se intorc in max 3 ani. Acum construiesc casa langa Buc. mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
Super le-a mers prietenilor tai. fratele sotului cu familia is de 3 ani si nu au serviciu inca (rasu- plansu). Si eu ma gandeam sa dau examenul in franceza, ca ma descurcam candva bine, dar asta implica cel putin 1-2 luna de stat la Bucuresti....
E bine de stiut insa, tot la institutul ala ma documentasem si eu azi, merci de info.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lili_a spune:
Salutare!
Dupa ce m-a prins furtuna aia de apocalipsa la volan,ma bucur ca sint in viata
RamoC eu am dat Ielts-ul, dar acum vreo 8 anisori... la vremea respectiva imprumutai materiale de la British Council cind te duceai sa te inscrii pt test (inscrierea se face cu niste luni bune inainte de test, ca e mereu aglomerat). Testul propriu zis dureaza o zi intreaga, are o proba de raspuns fulger la niste intrebari pe care le auzi, una de scris o compunere si una de interviu.
Coque ce ma bucur sa te vad, pune pozele alea mai repede sa vad si eu Mateiul mare Lila nu mai primeste Vigantol de la 18 luni, o sa verific fontanela si-ti zic. Eu am carnet de niste multi ani dar n-am inteles jumate din cuvintele pe care le-ai insirat. Simplu fapt ca acum se da testul pe calculator mi se pare absolut SF
Lumi imi place ce povestesti
Rares
Ancutza m-ai nimerit in inima cind ai povestit de miorlaiala, aia ma scoate si pe mine din minti cel mai tare
monica, dymo
many iti zic si aici, tu si sotul tau sinteti cei mai cei Va vine sa credeti ca aseara pe furtuna aia a venit tati de Vlad drum lung pina la mine ca sa-mi faca o favoare?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic,ma duc sa incerc sa urc un filmulet pe youtube.
Multumim mult pentru comentariile la pozici, Laura-andreea bretonul ala e opera maica-mii si reprezinta solutia de criza la refuzul de a sta cu agrafe prinse. Cindva cindva sper ca va sta si ea ca o fetitza
Ramonika spune:
RamoC ma bucur ca v-ati impacat. poate treaba asta cu Canada o sa va faca bine la amandoi. numai ca eu stiu ca va trebuie parale serioase. ca si noi ne interesaseram la un moment dat.
de testele alea, stiu ca sunt pe net informatii.
imi pare rau de soricel ca e bolnavior, a facut o indigestie, nu? sanatate.
dymomo imi pare rau sa citesc de necazurile tale. e greu cu un om bolnav si mofturos pe deasupra. si cu copil duracell, si cu sotz ocupat. insa sper sa vina zile si mai bune pt. voi.
coque ziceai de dinti galbeni. si Ruxi are 2 dinti putin galbeni, de fapt langa gingie mai mult au o tenta galbena, nu sunt complet decolorati. nu stiu de ce, insa nici ea nu suporta sa fie spalata pe dinti. mananca pasta si fuge. si cam o data la saptamana tre s-o tin cu forta s-o spal, si se lasa cu mari urlete si cu niste priviri fulgeratoare, adica cum indraznesc? na, ce sa-i mai zici, pricepe copilul acum la ce trebuie spalat pe dinti?
taica-su zice sa n-o mai spalam deloc pana pe la 3 ani cand o pricepe ce si cum...
magda super vesti, ne bucuram de progresele lui Raresel.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
dymomo77 spune:
E posibil ca Danut sa aiba rubeola desi am facut ROR-ul. Maine mergem sa luam sange si dr a scris pe bilet exantem viral. Acu bine ca nu am ajuns la intalnire ca mai procopseam si pe altii.
RamonaCopot spune:
Ramonika, cam asa e cu paralele pt Canada. Din cauza asta nici nu ne-am apucat de treaba de anul trecut si nici acum nu suntem hotarati 100%. Stiu ca iti trebuie peste 7000 de dolari in cont, zic ei sa supravietuiesti 3 luni de zile, in caz ca nu iti gasesti in perioada asta de lucru. Dupa astea 3 luni, te ajuta statul, dar tu trebuie sa faci dovada bon cu bon ca ai cheltuit aia 7000 cu care se presupune ca ai venit de acasa, ca ei cer doar extras de cont cand depui dosarul. Majoritatea pe care ii stiu au impumutat banii aia si speram sa ne descurcam si noi la fel, ca altfel suntem sub zero mult de tot cu finantele, de asta parca nici nu ne mai arde sa tragem pt tara asta.
Lili deci asa e cu testele alea....auzi, da rezultatele cum is? respins/ picat, note sau avansat/mediu/slab??
RamonaCopot spune:
In legutura cu soricelul nici nu stiu ce sa cred. Indigestie, enterocolita, stomatita...habar nu am ce o fi ca nici dr de la urgenta nu ne-a mai zis diagnostic daca a auzit ca nu vreau sa ramanem internati si nici eu nu am mai intrebat. Faza e ca ieri a avut si diaree si voma, azi a facut un singur scaun, acum pe seara foarte putin si consitenta normala. In schimb are o greata in el, de imi vine sa cred ca iara are reflux. Ar fi mancat azi cand am papat eu si numai cand a vazut mancarea si-a facut greata. Acum am fost cu el in kaufland si a cerut paine, i-am dat si dupa cateva gurite a vomitat pe mine in magazin, putina apa care o bause azi, nici 50 ml cred.
El e vesel, vioi, se joaca, zice ca il doare burtica si atat. Faptul ca nu mananca nici o feliuta de nimic (ca daca incerc ceva sa ii dau cu lingurita, vomita numai cand o vede) ma termina pe mine, mai ales ca sunt nedormita de mai bine de 40 de ore.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi