Prietene la bine si la greu - 128
Raspunsuri - Pagina 14
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Cine are timp sa citeasca despre olite gasiti aici (ultima postare ) |
Foarte tare...
rares - clipe in spirala norocului
dankutza spune:
Smara e horror ce povestesti tu acolo. Eu am tras-o cu o diaree rebela vreo 2 zile de nu mai tineam pe picioare. Dar nu am vomitat si nici gravi nu sunt. Grea e ultima suta de metri. Pupici celor 3 vomiciosi.
Lili daca nu ziceau si alte mamici ca fulgusorii lor nu vorbesc cat Lila, sa stii ca imi faceam programare la neurolog pediatru, s avad daca e ceva in neregula cu muta mea. Ma rog, muta nu e, ca vorbeste bebeluseasca cursiv si cu intonatie, dar nu spune cine stie ce cuvinte. De cand s-a intors de la mare, am devenit mami. Nu ma mai striga deloc mama. SI imi placea tare, ca avea accent italienesc. Acum sunt mami. Masa mare e meme. Pt mine e clar, Lila are un IQ ridicat. Pana o sa vorbesca si Pinky asa... naste masa si pe al treilea.
Dymo imi pare rau ca treci prin momente asa de grele. Te imbratisez.
Ramox sper sa fie bine Xoricelul si sa nu ramaneti spitalizati.
Voi mai stiti ceva de Lidia?
magdaz_ina spune:
problemele de viata si moarte ale functionarilor publici
dana n. spune:
Salutare dragelor!
eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down.
Va rog, rugati-va ptr noi!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu
many_bani spune:
citat din mesajul lui dana n. Salutare dragelor! eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down. Va rog, rugati-va ptr noi! Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 21+ cu |
Dana sunt cu sufletul langa voi si ma sa nu fie dect o alarma falsa.
smaranditza spune:
dana, ma rog pt tine si bebe mic.
Sunt sigura ca totul e ok si e doar o sperietura, asa cum a fost atunci si cu Davidutzul, cand iti faceai o mie de ganduri negre.
Mai, si la noi a fost foarte grea sarcina asta...foarte incercata. Mai ales pe ultima suta de metri. Sa va spun ce am patit azi: Timi dormea de amiaza, eu cu buni mancam. Deodata s-a starnit un vant puternic si pt ca erau deschise unele geamuri prin casa, au inceput sa se tranteasca usile si sa se auda suierat pe sub usile inchise deja. M-am ridicat repede de la masa sa inchid geamul la baie (de unde se auzea suieratul cel mai zgomotos pe sub usa), ca sa nu se trezeasca Timi. Din viteza m-am "agatat" cu burtoiul in clanta usii (partea ascutita a manerului). A inceput instant sa imi curga sange, s-a invinetit, si era ca o gaurice mica in burta. S-au dus cateva randuri de piele probabil. Pfoooaiiii, asa sperietura am tras...maica-mea se albise toata la fatza si repeta mereu: piului mamii, puiul mamii. Am pus comprese cu apa rece, am pus si putin propolis, s-a inchis rana, dar a ramas o cicatrice de toata frumusetea; parca as fi operata. Imediat va ajunge sotul acasa si ii arat isprava.
Partea buna a fost ca l-am simtit imediat pe bebe miscandu-se, ca deja plangeam in hohote. L-am simtit si mai tarziu...sper totusi ca e ok. Mama spune ca sigur nu a patit nimic, dar maine dimineata sunt la medic la eco si control pe masa. (oricum aveam programare pe maine) Sper din siflet sa fie bine copilasul asta, dupa toate cate a trebuit sa le indure in burtica. Cred ca ar trebui sa o cheme VICTORIA dupa cate a indurat...
Mami de Timi nazdravan si 38+
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui dana n. Salutare dragelor! eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down. Va rog, rugati-va ptr noi! |
Dana, sunt sigura ca nu e nimic grav, ma gandesc la voi si sper sa fie totul bine!! Fii optimista si incearca sa stai cat mai linistita dupa amnio. Va pup, fiti tari, o sa va linistiti cat de curand cand o sa vedeti ca a fost doar o alarma falsa.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Off, mai Smara da ce le mai tragi si tu! Fix ieri si eu m-am zgariat rau pe burta de tocul usii. Nu am estimat bine distanta si am hrascait bine burtanul de tocul aspru al usii. Mi s-au crapat cateva vergeturi si am suferit ca un caine de usturime
Dar nu ne tinem noi minunile in brate cat de curand?
Ps. ce nume puneti fetii?? ca noi iar ne sucim, tot nu cadem de acord ce si cum..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 33+
Firefly's shop
BLOGUL MEU
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui dana n. eu sunt tare suparata si speriata...maine in jur de 10 merg la amniocenteza...la morfofetala s-au vazut niste pete negre pe rinichi, o usoara dilatare renala, care poate trece pana se naste copilul dar in acelasi timp poate fi semn de Sindrom Down. Va rog, rugati-va ptr noi! |