Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Miki daia suntem aici ,sa fim bazaite sau sa bazaim

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, Anca sa ne bazâim reciproc
Dana, uitasem sa raspun, nu am foliculi pt ca nu fac... sper ca ai inteles... ca un diagnostic aici la mine e mai greu de obtinut, se cam abtin de la asa sport. Putem spune numai activitate ovariana inexistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MIKIDUSA

Buna,

Sunt de-a dreptul bulversata.

M-am dus azi la medic ca ma durea burtica ca de mestruatie. Am facut eco si nu a fost f concludent. Medicul spunea ca se vede ceva in partea dreapta a uterului, dar la 7 zile de intirziere e prea devreme sa se pronunte. 50-50. Mi-a spus sa revin la inceputul lunii august.

Durerile de burta continua si acum. numai ca am o scurgere apoasa aproape, maro deschis. Luna trecuta a venit CM cu 7 zile de intirziere si a fost doar 1 zi. La mine din 2008 am o mestra foarte ciudata ( o scurgere maronie, citeva picaturi, folosesc tampoane de zi si ma pateaza maxim 3 zile), unde la inceput aveam 1 saptamina si singerare calumea.

Nu mai inteleg nimic. Are cineva o parerea sau mai trecut cineva prin asa ceva? Oricum la inceputul lunii merg din nou la medic...

Eu zic ca cel mai bine ar fi sa nu mai astepti nici o zi si sa iti faci beta maine dimineata ca poate fi bebe si sa ai probleme daca nu faci tratament, nu te lua dupa doctor ca poate se vede, poate nu stiu ce dute singura si fa beta, nu te uita la 40 de lei cat e beta, nu fa ca mine ca si eu am primit sfaturi sa repet beta la 48 de ore si nu am repetat-o poate imi dadeam seama mai repede si poate nu aveam atat de suferit.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

da, Anca sa ne bazâim reciproc
Dana, uitasem sa raspun, nu am foliculi pt ca nu fac... sper ca ai inteles... ca un diagnostic aici la mine e mai greu de obtinut, se cam abtin de la asa sport. Putem spune numai activitate ovariana inexistenta.

Si eu care aveam o parere asa buna despre medicii straini. Mama mea a avut o problema dermatologica,s-a cautat vreo 4-5 ani prin Romania si a mers in Franta la rude,a platit 30eur consultatia si inca vreo 100eur pe creme si asta a fost. S-a facut bine. Eu am zis ca daca nu imi iese prin Romania cu bebelul mai strang bani si ma duc in afara.
Daca nu te superi in ce zona a Frantei stai?
Iti tin pumnii,cred ca e de 1000x mai greu sa ai probleme si sa fii printre straini.

http://lt2m.lilypie.com/kQr6p3.png

Mergi la inceput

Si eu am o parere buna despre doctorii de aici, desi si ei sunt oameni ca si cei din ro
Greu nu imi este deloc ca sa ma inteleg cu dr, plus ca tratamentele ma costa mai nimic.
Insa aici nu se pune diagnostic tocmai ca sa nu sperie pacientul. Adica el in calculator isi scrie, dar nu primesti retete sau ceva unde sa scrie ce cred ei ca ai. iar daca ai nevoie sa te muti la alt dr zici cine este si ii trimite el direct un raport de tratament.
Sunt f multumita de dr meu, ca am facut toate analizele posibile si din pacate daca analizele sunt bune, dar eu nu functionez nu are ce sa imi faca decat sa ma ajute in sensul asta. nu are nici el explicatii...

Edit: Si stau in zona pariziana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls ! Se pare ca "recidivez" pe forum (desi nu garantez ca fac multi purici aici, in functie de piticii care mi se urca pe creier )

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Bob Pixel imi pare bine ca ne mai vizitezi. Nu vreau sa par nu-stiu-cum, dar banuiesc ca daca aveti pisicut, ai facut analiza pentru toxoplasmoza...?

Toxo am facut-o anul trecut, ambele negative (n-am anticorpii, dar nici infectia), apoi am repetat-o in sarcina (iarasi ambele negative). Oricum, am grija atunci cand curat litiera pisicului si nu-l mai pup in botic (asa des ). Nu-l dam si nu renunt sa-l dragalesc, el e copilasul nostru cel nazdravan
Invazie de va doresc !

Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !

Mergi la inceput

Hop si eu despre pisici
Daca pisicul mananca numai mancare speciala pt ei si tot ce ii dai nu este stricat sau mai stiu eu ce porcarie, pisica nu face taxoplasmoza.
Taxo se ia, inclusiv pisicile o iau.
Daca pisica nu iese afara, ai aceleasi sanse sa faci taxo de la pisica cum ai manca un mar nespalat.

Cats RULZ!

(am si eu unul si l-as pupa si in alte parti si idem ca Bob-tot fara imunitate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

Capitol Nou

Mergi la inceput