Aspirante optimiste> 20ani (700)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Elenusht, si eu am spotting exact cun spui tu, cam 2 zile inainte sa apara mentruatia normala.

Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Monique, injectiile se fac in burtica, umar sau picior. Nu intepi copilutul, ca se fac subcutanat (sper sa nu gresesc)...oricum, nu ai cum sa ajungi la copilut, ca el e departe si ea protejat bine .

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni, foarte amuzant

la fel mi-a zis si sotul cand i-am zis ca el o sa-mi faca

nu e ac din ala mare ca pt intramuscular, acum are aprox 1 cm si e foarte subtire

cand se introduce se apuca un pliu de grasime si se introduce acolo....deci nici o grija ca nu sunt dureroase si foarte usor de facut
foarte multe gravidute isi fac singure

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

cixi, sunt bine
sotul e ok, se opereaza luni

trebuie sa vina si socrela pe la noi, o sa vina si bunica mea cu varul meu.....o sa am musafiri

pot sa va zic ca nu ma mai stresez deloc, nu mai calculez, habar nu am cand mi-a venit cm si in ce zi sunt si prestam atunci cand vor hormonii nu ca inainte pe banda rulanta asa ca nici sperante nu imi prea fac

o las mai moale pana pot sa imi fac histero, sper eu prin toamna

va pupic pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni, foarte amuzant

la fel mi-a zis si sotul cand i-am zis ca el o sa-mi faca

nu e ac din ala mare ca pt intramuscular, acum are aprox 1 cm si e foarte subtire

cand se introduce se apuca un pliu de grasime si se introduce acolo....deci nici o grija ca nu sunt dureroase si foarte usor de facut
foarte multe gravidute isi fac singure

am inteleeeees
ai explicat f bine
am imaginea
dar tot mi-e groaza cand o fi

Mergi la inceput

Monique, ia-o altfel: e singura sansa sa ducem sarcina cu bine pana la capat si sa avem un copilut sanatos! Asta este pretul !

pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Monique, ia-o altfel: e singura sansa sa ducem sarcina cu bine pana la capat si sa avem un copilut sanatos! Asta este pretul !

pentru

da...stiu ....:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

JD m-am uitat iar pe graficul tau cu ovulatia si desi fertility friend o noteaza ca fiind in Z18 eu cred ca tu ai ovulat in Z22 si de atunci pana acum sunt 14 zile si poate din cauza asta ti-a iesit testul slab pozitiv.

Sa nu te superi daca spun tampenii...

viitoare
http://www.fertilityfriend.com/home/28714c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
V-am mai citit astazi dar nu am raspuns ca am avut treaba si inca mai am.Tin sa va spun ca abia acum de cand am venit de la spital am calcat tot ce a fost de calcat dar nu mai am putere ca stau de mai mult de 2 ore in picioare,
Ylari imi pare asa de rau, incearca sa te inarmezi cu putere sa poti face tratamentul si sa ai un sanatos.
Moni nu sunt greu de facut injectiile, am vazut cum si le facea o graviduta la spital.
J,D banuiesc ca e sarcina, cel mai bine fa un beta, oare tu ziceai ca nu esti in tara si e scump? Nu mai tin minte scuza-ma daca te confund.Daca nu mai fa un test maine dimineata cu prima urina.
Lore ce ma bucur ca te mai vad pe la noi.
Eu sunt cu morcovul in fund maine ma duc sa repet beta, transaminazele, eco si tot tacamul si sunt si cu musafirii pe cap, ieri va ziceam ca sunt mai redusi ca si cantitate si probabil i-am deocheat ca azi au venit in numar mare, asa sper sa imi treaca mai repede, sa imi zica doctorita maine ca e bine, sa imi zica sambata si doctorul de la iasi tot asa si sa ma apuc de treaba ca imi este asa dor de sotul meu incat am inceput sa am vise erotice noaptea si el asa rade de mine cand ii povestesc, dar voi sa nu radeti ca noi acum tinem post si abstinenta pana ne da voie doctorul si saptamana trecuta cand am intrebat daca avem voie a zis ca sa asteptam sa vina musafirii sa treaca sa se repare treburile pe acolo si dupa mai vedem.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Nu ma supar ca nu am de ce. Si eu tind sa cred acelasi lucru in ceea ce priveste ovulatia, dar testul de ieri nu cred ca este concludent. O sa mai fac unul maine dimineata si daca tot nu e nimic poate ma duc la medicul de familie joi.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput