Gemanutzele in arsita verii!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Black, noi cand ne-am mutat erau mari copii, nu am avut experiente din astea. O fi speriat de ceva? o fi visat ceva si nu stie sa spuna? La noi e frig, vant ...vin iarna cat de curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
doina ce faci, cum mai esti, ce iti face nepotica?Tu cum mai esti cu spatele dupa o toamna in care ai umplut camara cu bunatati, daca ajung la anu in toamana in Romania sigur iti fac o vizita

black, legat de mutare.Vreau sa iti spun ca Alex are camera lui, super frumos aranjata, cu tablourile aferente pe pereti, ca nu putem picta pe ei ca e chirie, dar el doarme cu noi.Adica in dormitorul nostru, i-am facut loc si patutului sau de 1.5, chiar daca in camera lui mai are unul de 2 m.Nu vrea sa doarma singur, nici amcar la amaiza nu doarme in camera lui.Asa ca dormim toti 3, iar Marius cand e ff obosit, doarme in camera lui Alex.Si daca vine si Sofia, o sa instalam si patutul ei tot in dormitorul nostru.Nu sunt adepta sa doarma cu noi in pat, dar in dormitor nu ma deranjeaza, maia les cu problemele lui respiratorii, dorm si eu mai linistita.
Alex peste zi sta in camera lui, se joaca acolo, doar seara fuge in dormitor.
Asa a dormit de cand suntem in Franta, tot cu noi in dormitor si in patul lui, si nu ne-a deranjat niciodata ba dimpotriva.
pup ne pregatim de un we lung, maine Marius nu lucreaza, e sarbatoare.Sper sa isi revina si Alex cu tusa ca parcaam doi magari in casa, amandoi tusesc barbatii meiLe-am datlaptecald cu galbenus de ou dimineata si parca s-a mai ameliorat, si niste sirop de ridiche neagra.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Olim, eu inteleg tot ce spui tu, ca doar am dormit cu Dragos in acelasi pat 8 luni si in aceeasi camera 1.6 ani. Am crezut insa ca am trecut peste, ca doar se baga singur in patul lui. Macar nu a mai facut scandal aseara la culcare. Vedem azi, ca tot singura il adorm.

Va !

Mergi la inceput

Olim, spatele doare...trece...tot asa.Nu te cred pana nu te vad! Dar te astept!Nepotica creste!e o scumpa!
Black, cum a dormit Dragos?

Mergi la inceput

Doina, l-a culcat ta'su (ca a ajuns prin-nu-stiu-ce-minune la timp acasa) si surpriza! cel mic a adormit usor, in patutul lui, fara scandal!

O fi ceva in neregula cu mine de nu ma inteleg cu Dragos. Sunt prea moale (cedez repede) sau din contra, prea brutala cand ii spun de cum as vrea sa doarma el, iar Dragos reactioneaza prin opunere? Oricum ar fi, e o tema de gandit. Ca sa numai spun ca de ceva vreme ma paste un pui de depresie. Imi vine sa plec tot unde vad cu ochii. Mi se par mie lucrurile aiurea, inclusiv unele subiecte de pe forum ma supara, incat de multe ori imi jur ca nu-l mai deschid ever. Din (ne)fericire nu ma pot abtine. Insa stiu ca este cazul de-o pauza de tot.

Mergi la inceput

Buna!
Black poate cand facea asa era prea obosit, sau nu. La fel si cu tine, ori erai obosita ceea ce sunt sigura, ori cedam repede in fata lor ca e normal, suntem mame. La tine cred ca stresul si oboseala cumulste isi spun cuvantul.Doar esti medic...nu trebuie sa lasi sa te puna jos. Ia masuri cat mai repede.Odihneste-te cat mai repede, eu am trecut prin ceva similar, m-am dres cu odihna si o zeama din : la doi litri de apa clocotita am pus 5 linguri rese de tarate de grau, amestecat cu telul , pus capacul,lasat sa decanteze ca infuzia de ceai si baut. Taratea contine complexul de vitamina B. Nu e greu sa incerci. Mie imi venea sa ma ascund, sa fig...sa zac...era un efort mare sa fac o mancare...asa mi-am revenit, fara nici un medicament.
Restul fetelor unde sunteti?

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Va astept sa mai povestim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Vin si eu la o cafea, da-s cam calcata de tren, ca n-am putut dormi de durere de cap...cred ca-si face iar mendrele sinuzita mea, tre' sa merg la dr. musai.

O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/

Mergi la inceput

Lora, nu o lasa sa isi faca "mendrele" un consult nu strica.
La noi e frig, bruma groasa...brrrrrrrrrrrr
cine doreste?

Mergi la inceput

Declar capitol inchis!
Va astept sa ne conversam aici.

Mergi la inceput