Gemanutzele in arsita verii!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna!
Black, dar 1500 de euro, sunt bani multi , nu se castiga asa...Proprietarul discuta cu voi, sau cu agentia? Azi nici mie nu mi-a fost prea bine, o senzatie de voma asa...ma cam intepa si in dreptul la fiere, ea o fi sau altceva? Chiar voiam sa te intreb ceva: eu iau de trei ani si ceva madicamente pentru inima: preductal, concore, tertensif, si xanax.Astea nu dauneaza la ficat pe termen lung fara ceva de protectie? Am vrut sa o intrb pe dr. de familie cand am fost si am luat luna asta reteta dar...am uitat.
Olim , voi ce faceti?
Restul fetelor pe unde sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Facem lucrurile oficial: agentia a discutat cu el si cu banca noastra, iar azi sau maine are infatisare la notar (unde am incheiat si acolo un precontract) care sa-i comunice decizia finala. Culmea este ca mie imi pare sincer rau dupa apartament. Insa am ajuns sa ma gandesc si cum sa economisesc (ar fi fost prea multi bani de bagat in el). Acum incerc sa nu intru chiar in toate datoriile facute, sa ma limitez macar la 70% din suma. In plus, fiecare luna de-acum inainte aduce noi si noi economisiri din partea noastra.

Doina, toate medicamentele enumerate se metabolizeaza la nivelul ficatului. Deci ceva naturist protector nu strica (LIV 52, essentin, esentiale forte, silimarina). Eventual, fa niste analize in prealabil (transaminaze, grasimi, glicemie). Si pana atunci multe ceaiuri (salvie).

Mergi la inceput

Buna!
Black, o sa ma dau pe ceai de salvie pana fac analize, am facut acum 8 luni si iesisera bine, totusi o gramada de pastile(chimicale) bagate in fiecare zi...numai ca trebuie...Sa ne spui ce ati facut la notar.Sper ca proprietarul sa inteleaga situatia si sa va dea avansul.
Restul fetelor, unde sunteti?
Noi am vopsit o camera cu lavabila. Vineri vor veni acasa Gicu cu Dan, apoi o sa facem si in sufragerie, acolo e de mutat mobila...trebuie o mana de barbat la hei-rup.
pup pe toate!

Mergi la inceput

Suntem bine, tot cu treaba, tot pe fuga. Ieri am vizionat din nou apartamentul de 4 camere, am dat si avansul tp el, vineri avem deja contractul la notar (parca lucrurile se petrec mult mai repede). Este clar mai mare, insa este munca si-acolo (ce-oi fi crezut eu? ), de izolat balconul (are un colt cu mucegai), de pus usi la balcon (iarasi usi! ), de chituit peretii peste tot (vopseaua este cu striatii in relief si eu vreau pereti netezi), de schimbat paravanul la dus, de refacut peretii la balcon (are arcade, iar eu vreau taiat drept, caci punem usi). Are mobila, relativ noua, insa am refuzat-o, prefer camera goala insa lucrurile mele. Data limita de eliberare sfarsitul lui noiembrie. Io tot sper ca Sarbatorile sa ma prinda in casa noua. Daca nu, nu.

Doina, daca tot v-ati specializat tu si Dana in vopsit pereti, mai ca v-as arvuni. Eu exclus sa-mi iau concediu, tot greul va pica in spinarea sotului. Eventual vom angaja si un ajutor cateva zile, macar la refacut pereti/montat usile.

Bine ca iti vin barbatii aa repede acasa! Cred ca ti-e un odr de ei!

Mergi la inceput

Buna!
Black, noi ne-am specializat de acum doi ani...atat ca la reparat am chemat pe cineva, la astea nu ne bagam,ici colo se umflase pe langa plinta de la parchet.Maine se face o luna de cand au plecat la spital, abia astept sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

buna fetele ,am lipsit motivat

M-am angajat la Deichmann ,acum fac practica aia de 3 luni ,in august am fost la Roman ,acum pe 09 sept plec la Fagaras .

Destul de obositor si destul de multe proceduri de invatat,deh,sunt nemti ...nasol acasa ,sotul saracul e depasit ,mama s-a operat de cataracta si nu-l poate ajuta ,doar soacramea ...abia asteptam sa inceapa scoala ,ca nu prea avem cu cine lasa copii .

Revin mai tarziu fetele

Mergi la inceput

Kokiy, felicitari pt reusita! Spor la training! Pe mine ma supara ca exista Deichmann in Fagaras, dar nu si in Brasov! Poate in viitorul apropiat se va remedia situatia!
Noi suntem iarasi in urma cu somnul (Dragos ne-a trezit ieri la 6, azi la 7 )si suntem zombi amandoi (si in refacere, caci ne-am musafirit aseara).

Mergi la inceput

Kokiy, felicitari! iti place jobul?
Black, ati reusit sa va odihniti?
Au venit vineri baietii acasa! suntem inca in curatenie generala, am vrut noi sa facem si sufrageria...si cand am inceput sa dam cu lavabila si a inceput sa se jupiasca peretii, am cerut ajutor la fratele meu mijlociu, care e de meserie si mi-a facut-o el sufrageria "boboc" Acolo iarna nu prea se sta si fac doar din doua in doua zile focul , iar din cauza frigului, dar si din cauza ca nu a fost dat glet ca lumea se jupuia.Acum mi-a facut-o fratele.Mai avem de smotru si zilele astea.
Restul fetelor ce faceti? unde sunteti?

Mergi la inceput

Doina, cred ca ati terminat deja toata treaba in casa!

Noi suntem bine, insa tensionati din cauza apartamentului si-al avansului pe care vad ca ne e tot mai greu sa-l recuperam. Plus Dragos care face nazuri cu mancarea, isi face singur greata si vomita cand ne e lumea mai draga (azi si-a varsat "numai" cina). Culmea este ca tot el se tanguia in camera lui (moment de respiro, in timp ce curatam mizeria de pe mine si din bucatarie) ca: "numai pooot! numai poooot!" (il auzise pe ta'su suparat azi ca numai vrea sa vina acasa, ca numai poate). Clar, suntem toti cu buba la cap, eu am avut ieri si azi niste zile infernale la munca, treaba acasa, in week-end l-am sarbatorit pe sot, duminica am copt prajituri pt el la munca, sambata asta planuiesc sa fac si eu zacusca (premiera ). In fine, cred ca daca am sti ca suntem pe un drum bun cu banii (adica avansul ala restituit), ne-am simti altfel.

Lora, cat ne poate costa deschiderea unui proces civil pt recuperarea banilor (cheltuieli de judecata, avocat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Doina, ma bucur ca ai baietii acasa. Multa sanatate lui Dan!
kokiy, Romanul e orasul meu natal, cica....desi nu prea-l simt asa - acolo locuiesc si parintii mei. Deichman avem si la Piatra, eu fetelor de acolo le iau papucei.

Black, multa bafta in recuperarea banilor. Sincer, nu stiu cat costa, ar trebui sa intrebi un avocat ori la judecatorul de serviciu. Sau poti pune o intrebare la probleme legislative, poate e vreun avocat in zona. kriss79 e avocata si irinabobe, de asemenea, le poti trimite cate un PM, eventual.

Despre noi numai bine, asteptam sa inceapa scoala, avem emotii...intre tinmp am fost 4 nopti in Bulgaria, in Nisipurile de Aur, la un hotel de 4 stele, all inclusive, a fost o excursie castigata de la o agentie de turism din Piatra, deci gratuita pentru noi. A fost SUPER si ne-a prins f. bine.

O zi cat mai frumoasa va doresc!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput