Asigurari de sanatate
'neata fetelor!
Am o mare rugaminte la voi, poate cineva s-a lovit de asta si ma poate ajuta cu o informatie.
Pe scurt: nu mai beneficiez de asigurare de sanatate si vreau sa merg sa inchei un contract de asigurari de sanatate, acest act fiindu-mi necesar pentru internarea in spital. De dimineata stau numai pe telefon, am sunat la zeci de numere, gasite pe net si nu raspunde nimeni, in cel mai bun caz ma pun in asteptare apoi vine ton de ocupat.As vrea sa stiu unde sa merg , eventual ce acte imi sunt necesare sau macar un numar de telefon viabil.
Nu as vrea sa merg cu copii prin caldura asta infernala si sa nu rezolv nimic.
Multumesc!
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
Raspunsuri
carmaw spune:
Cred ca trebuie sa te duci undeva la noul sediu in Tei dar cel mai bine dupa 15 ale lunii si trebuie sa platesti retroactiv(daca nu ai activitate 6 luni)
Iti trebuiesc o droaie de formulare...atestatii ca nu ai firma ...si de la circa financiara ultimele venituri (pe5 ani)
Scuza mi informatiile varza dar trebuie sa fi tu in Buc si sa alergi caci cu telefonul eu nu am rezolvat
Mai dau medicii trimitere pt internare caci am vazut ca s au schimbat si criteriile dupa care esti admis acolo(http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=24689&utm_source=3454&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter)
succes!!
cind ajung in tara si eu trebuie sa mi platesc pt urmatoarele 6 luni (in avans)
Sabina spune:
te duci sa iti platesti contributiile la sediul din tei si te rogi de ei sa te pasuiasca cu circa financiara. Apoi te duci in Vitan cu chitantele si ei iti dau un bon cum ca se eleibereaza adeverinta in termen de x zile. Cu bonul trebuie sa te interneze. Pe mine m-au internat anul trecut cu bin cu tot.. nu stiu exactadresele pt ca a afcut o prietena pt mine astea (eu eram in criza f nasoala si nu puteam sa umblu) Ar f9 bina sa nu umbli nici tu, sa umble cineva pt tine.
Sfatul meu: sa dea medicul tau de la sputal declaratie ca esti in regim de urgenta. In regim de urgenta ai voie 3 zil;e internare fara nicio adeverinta. In cele 3 zile sa faca bine familia sa umble pentru tine sa rezolve.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
blackgirl0 spune:
Din cate stiu poti plati CAS pe 3 luni din mana (cca 300 ron), cu declaratie pe proprie raspundere ca nu realizezi venituri.
Sabina spune:
daca nu realizezi venituri nu trebuie platit cAs, ci cel mai bine e sa fii coasigurat. dar pt astatrebuie adeverintele respective.
Eu de exemplu nu pot fi coasigurata pt ca castig cca 40. 50 de lei de la compozitori (pe AN )
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo