Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MATZA si sotu e obsedat de pieptul de pui ca l-ar manca cu orice..Si eu nu il suport..

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

nu neaparat ca e obsedat... dar d ecand cu regimul.... asta il tolereaza cel mai bine... si mi s-a acrit mie de el ... lui oricum ii placea dar nici cat sa manance in fiecare zi(lui nu trebuie sa i lipseasca carnea la masa ca altfel nu se da jos din pat:)))) eu pot sta cu saptamanile fara carne.. el o zi daca nu consuma... in orice forma a ei.. carne sa contina...

33+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Eu sunt asa cu carnea, daca nu mananc o zi am impresia ca nu am mancat nimic, dar pieptul de pui nu il suport..Bine macar ca ii place, ca eu daca tineam regim, innebuneam daca mancam doar piept de pui.

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Raceheel, subscriu la Vraciul. E superba. Mai ales prima parte .
Daca vreti carti lejere de citit, care sa aiba si miez dar sa nu solicite prea mult:
Jane Eyre, cartile lui Jane austen: mandrie si prejudecata, ratiune si simtire, etc, Pe aripile vantului, shogun, Lorelei - Ionel Teodoreanu.

Am inceput mesajul asta de 3 ore, asa ca mi-am rupt firul. Mai sunt carti supeer de citit.

27+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu nu ma omor dupa carne... Daca as deveni vegetariana as fi foarte fericita ... Dar ce ma fac ca imi place gratarul Sau fac ca in bancul cu evreul si catolicii?
Un evreu se muta intr-un orasel de catolici. In fiecare vineri, in timp ce crestinii tineau post si mancau numai peste, evreul facea fripturi dupa fripturi, innebunindu-i cu mirosul. Disperati, catolicii se decid sa-l converteasca si, dupa amenintari, rugaminti, promisiuni, reusesc sa il convinga. Il duc cu mare alai la Biserica, unde preotul il stropeste de 3 ori cu apa sfintita, intonand "nascut evreu, crescut evreu, acum crestin".
Vinerea urmatoare, in timp ce toti catolicii tineau post si mancau numai peste, din casa evreului convertit se ridica miros imbietor de friptura.
Innebuniti, s-au prezentat la casa pacatosului, sa vada cum e posibil si l-au gasit in fata unui gratar mare, plin cu carne, pe care o stropea de zor cu apa, intonand:
- Nascuta vaca, crescuta vaca, acum peste...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Anca mi-ai facut pofta de citit,nu am mai citit de mult o carte. Inainte citeam mult,asa mi-am stricat si vederea, cand eram ciutanca citeam noaptea,la lanterna,ca ma captiva cartea si nu o lasam din mana pana nu o citeam toata .
Shogun am inceput sa citesc,dar nu am terminat,cred ca nu eram in starea necesara sa imi placa,ca nu mi-a placut , Mandrie si prejudecata, pe aripile vantului le-am citit acum cativa ani , de Ionel Teodoreanu nu mai stiu ce am citit ...

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Offf... iar am incercat sa dorm dar m-au trezit vecinii dupa 30 min, am bagat doua felioace de lebenita, acu stau ca vacuta si rumeg,imi vine tot inapoi ..

Mikka..
nu stiu sa cos, dar invat .. ambitie sa fie corect? ma sperii cu calculul prenatalului... eu ma bazez mult pe banutii aia putini in plus fata de salariu.. numai ca vezi ca se plateste si in functie de zilele lucratoare din luna , desi pot exista diferente consistente de la o luna la alta...

Didiana
.. e simplu aluatul de trigon insa e f greu de intins ( zic eu) .. cand va aud cum vb de puii vostri.. o sa fac cred ca 10 copii sa aman sentimentul de zbor de langa cuib a puiutilor...

Lali..
mi-i ciuda pe tine , cum mananci atata si nu te ingrasi .. pai e corect? Ce baiat tare ai .. lasa ca vine printesa si vezi a o sa fie tareeee lipicioasa... si Paul o sa aiba grija de ea...

Anca.. parca ma poftesti la citit .. desi citesc sarcina , nasterea si ingrijirea copilului pana la 3 ani.., si cand ma vede al meu ia si el foilea si le rasfoieste..., mie imi plac mult cartile psihologice si de analiza.. recunosc ca sunt volume care pur si simplu le abandonez fara stres..
pe mana Panza de paianjen m-a plictisit.. am tot citit-o in 6 luni, la fel si Scrisoare de dragoste a lui Drumes.. o tot citesc de 2 ani..
In schimb cand prind un OSho, sau din astea psihologice le citesc, recitesc pe pasaje , subliniez... Acu recunosc ca am citit multe carti despre Lumea de dincolo.. dar tot psihologice sunt..
Tu pana cand mergi la serv?

Anilansa.. si mama nu m-ar fi lasat sa cumpar nimik.. insa i-am zis asa: superstiitile sunt pt cei fara credinta, pe ea am lovit-o in suflet cu asta, de atunci nu comenteaza... Si mai mult sunt convinsa ca daca e sa se intample ceva se poate intampla si la 1-2 luni de la nastere cand oricum ai totul cumparat..
NE rugam la DD sa fie bine, sa fim sanatoase.. si atat

MA duc sa bucataresc ceva rapidddd sau extra rapid .. eu azi mancat numai iaurt, lapte si lebenita

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Seidana eu am avut ceva probleme cu tiroida acum cativa ani (vre-o 9 ) , si de la regimul ala impus de dr am slabit ( aveam 78 kg , la 1.60 inaltime, 16 ani ) , si nu am mai putut sa mananc altfel. Din alimentatie am reusit sa reglez multe,asa acum hormonii mei tiroidieni sunt in regula,nu mai am nevoie de eutirox de mai bine de 3 ani.
Zubi , pe mine noaptea ma apuca multe ,azi noapte am facut si curatenie in mare parte din casa.

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Ionela ,i-am povestit sotului de "semisecs" atunci cand ai scris ,si el a spus ca nu face decat intreg.... Acum ma invita insistent sa facem dus impreuna,ca suntem singurei in casa, si imi tot spunea " te invit la un intreg" si eu nu pricepeam despre ce este vorba ... Ai generat un nou nume la sex ,sa nu se prinda copiii ....

Pentru Raisa
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Donez 54 pastile Utrogestan. 1 cutie neinceputa si una din care am luat 6 bucati. Astept PM de la cine e interesat, in special din Ploiesti.

Mergi la inceput