Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

eu nu am chef de nimik azi , ma simt down, contractii labgreu, respir greu...
dimineata m-am certat cu al meu, am tras o tura de plans ( abia astept sa mearga luni in delegatie pana joi), am obosit sa ii fac de mancare si sa ma cert cu el sa nu lase lucrurile imprastiate .. sunt epuizata....

Hayat
iti dai seama ca dupa ce ai zis ca vii nu mai ai scapare.. te bat la cap pana veniti...deja ma vad in 4 .. scuze 6 ... stand la masa.. sparge gheata si promit ca o sa vin si eu la Bucale ..
Gogosile pot sa nu iasa din cauza fainii.. si atentie sa le pui cu partea de pe masa in sus in u;ei

33+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

eu nu am chef de nimik azi , ma simt down, contractii labgreu, respir greu...
dimineata m-am certat cu al meu, am tras o tura de plans ( abia astept sa mearga luni in delegatie pana joi), am obosit sa ii fac de mancare si sa ma cert cu el sa nu lase lucrurile imprastiate .. sunt epuizata....

Hayat
iti dai seama ca dupa ce ai zis ca vii nu mai ai scapare.. te bat la cap pana veniti...deja ma vad in 4 .. scuze 6 ... stand la masa.. sparge gheata si promit ca o sa vin si eu la Bucale ..
Gogosile pot sa nu iasa din cauza fainii.. si atentie sa le pui cu partea de pe masa in sus in u;ei

treci incoace la pupat...Sa-ti treaca supararile. Da-i incolo de barbati, ca toti is la fel. Lasa mamico, ca vine printesica si te ajuta.

Sa ne ajute DD sa fim sanatosi, ca ne-om vedea, ofcourse.I can't wait... Tre sa ne luam masina,neaparat...

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Hayat vin la pupt , insa sper sa nu te molipsesc .. in cazul de azi cred ca numai noaptea va fi un sfetnic bun...

La noi a veniy ploaia e bine si racoare.. numai nervii mei sunt odhniti.. acu imi vine sa il iau la pumni pe a meu care e ingrijorat sa nu cada grindina si cauta paturi in casa sa puna pe masini... aga cred ca delireaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Buna dimi de weekend!

Multumesc, dragelor, de urarile sot-iesti :) si de sugestiile de meniu.

Bunny, ce sunt ringlotele? Asta cu cola n-am incercat niciodata, ma intreb daca-i o chestie spanioleasca cu folositul coca-colei in diverse combinatii, imi aduc aminte cand am fost in Spania in schimb de experienta cand eram la liceu si gazda mea m-a dus seara in parc cu gasca ei si pac au scos o sticla de plastic de doi litri de vin cu cola

Kora si Lali, salata-i simpla, amesteci intr-un bol otet balsamic cu ulei de masline, sare, piper si un pic de piper 'cayenne' (f. iute), tai piersicile cubulete si le lasi 10-15 minute in amestecul asta, si apoi scoti farfuriutele cu spanac proaspat si rece de la frigider si adaugi combinatia asta.

Kora, mutare cu spor si lina in casuta noua!

Sei si Andreea, spor la cumparaturi!

Natalia, imi pare rau de cazatura, dar bine ca sunteti bine amantrei

Eu n-am putut sa dorm azi-noapte si sunt cam zombie, dar incerc sa ma adun ca am multe de rezolvat azi.

Lai 32+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Hayat vin la pupt , insa sper sa nu te molipsesc .. in cazul de azi cred ca numai noaptea va fi un sfetnic bun...

La noi a veniy ploaia e bine si racoare.. numai nervii mei sunt odhniti.. acu imi vine sa il iau la pumni pe a meu care e ingrijorat sa nu cada grindina si cauta paturi in casa sa puna pe masini... aga cred ca delireaza....

Cunosc sentimentul si sincer, nu ma tem de molipseala. Cred ca mai iute te incarc pe tine cu energie pozitiva, decat sa ma bagi si pe mine in butoi.

Uff, stresul asta la men......Daca asta ii trece lui prin cap, lasa-l sa-si faca damblaua, nu te mai stresa si din cauza asta. Sa-si caute paturi si gata...da` sa te lase pe tine in pace cu isteriile....

De ce crezi ca ai si contractii? Supararea iti face bine??? In loc sa te bucuri de zilele libere, tu ce faci?? Pai se poate? :(

Si sotul meu era tare imprastiat cand l-am luat( si acum mai da rateuri din cand in cand:)) ) ....dar de cand cu sarcina, am stat la masa de vb amandoi si am zis ca tre sa ne impartim treburile, ca de nu , o sa mearga la munca nespalat, necalcat, nemancat. Ca eu nu am 100 de maini si 1000 de puteri....si, nu-s Samantha sa dau din nas si sa fie toate gata. Acum, nu mai am vase stranse in chiuveta, nu mai dau cu aspiratorul, nu mai strang rufe dupa el si am mereu apa proaspata de izvor in casa( ca era prea comod si cumpara, cand i-am facut calculul..... s-a convins ca o plimbare pana in parc la izvor e mult mai ieftina). Ma ajuta in toate si daca uneori ma bag peste el ca e prea mocait, se oftica...asa ca il las in ritmul lui si daca ceva nu a facut cum trebuie ( ca de ex. cand a spalat aragazul, a uitat ca mai exista si capac si usa de cuptor la el, nu i-am zis ca nu a facut bine , ci ca data viitoare cand mai spala sa tina cont si de aceste 2 accesorii sau cand tigaia a spalat-o de ulei, marginile si exteriorul nu au fost ale ei, din nou i-am spus ca exista Cif in mod special pentru asa ceva- la mine a fost o perioada in care nu puteam spala tigaile de ulei ca dadeam la boboci) . Mi-am dat seama ca barbatii nu sunt nimic altceva, decat niste copii mai mari.........

Gata, ca ma intrec....

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Buna dimineata Lai!

Spor in toate cele azi si o zi cat mai usoara si mai relaxanta sa ai...bafta la bucatareala.

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Seidana

Hayat, ca bine zici

Lai 32+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hayat_Kh

Buna dimineata Lai!

Spor in toate cele azi si o zi cat mai usoara si mai relaxanta sa ai...bafta la bucatareala.

28+ cu minune de

Saru-mana Si tu la fel!

Lai 32+ cu

Mergi la inceput

Hayat... si a meu mai face .. ma mai vede si sare sa ajute , insa de facut in casa ma si enerveaza , adik spala vasele fara sa comenteze insa toata bucataria e vraiste , apa pe chiuveta pe mobila pe gresie... ce s spele aragazul.. am luat folie de protectie sa fie mai usor.. aspira da ca matza , unde trece popa.. apoi suport dar nu saptamanal..
insa cand e vb de masina e in stare sa o linga pana straluceste

merg la cusut

Noapte buna

Mergi la inceput

Eh, poate te mai relaxeaza cusutul....Sa faci lucruri mumoase...

Noapte buna si o duminica faina...

28+ cu minune de

Mergi la inceput