Strugurasi de Sept-Oct 2011 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Mersic Andreeiutza

28+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

salutare, fetelor!

Sei, raportez si eu 0.5kg in plus saptamana asta. ma mir ca am luat si gramele astea la cat am 'decartat' in ultima saptamana.

mi-am facut curaj si mi-am pozat burtoiul

va citesc din urma si revin

28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Seidana, am zis ca am luat inca 0.6 kg in ultima sapt, total sunt 14,6 kg. Poate m-am exprimat eu din 2 in 2

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

30 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Zubi, da sunt pitesteanca de-a ta .
Maine vin la Pitesti, fetita mea e acolo la bunicii ei. Sper sa fie un film de copii la Mall, ca de stat pe afara nu cred ca o sa am curaj ;)

Imi tot fac curaj sa ma depilez, nu stiu cum o sa reusesc sa ma tot cracanez, imi era mai usor cu benzile depilatoare, dar nu mai am.
Voi cu ce va descurcati? cu aparat depilator?

Seidana, gata, ai fugit de la servici pana la ora asta, sper

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

30 cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Off ce ciuda imi e ca nu stiu cat m-am ingrasat..Da sincer nu tin minte sa fi fost vreodata asa grasa.Si cu toate ca ma vad cat sunt de grasa, tot imi vine sa mananc doar carne si dulciuri.

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

LA MULTI ANI Creola!

Sei, bravo, ai scapat de munca

draga mea May, cu calm si rabdare le rezolvam pe toate

interesante sticker-ele oanaiasi

nu mai stiu cine s-a intros din vacanta,bine ai revenit in

Burtici frumoase eu sunt disperata, rochitele (2) cu care stiam eu ca merg la nunta nu imi mai vin, sunt cat o balena...vai nu pot crede...si eu ca toanta, eram sigura ca nu o sa am probleme si abia azi le-am mai tras o proba

31+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci Andreea

maine imi iau si eu cantar.
nu m-am mai cantarit de cand am plecat din Anglia
nu raspund de kilogramele mele

www.zebraroz.ro/27-reducere-haine-copii-bebelusi" target="_blank">oferta zilei

28+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Vai fetelor dar ce pustiu a fost azi pe aici...Unde o fi toata lumea?

28+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Am trecut si eu la ceas de seara sa dau binete Raportez sot intors acasa (mai pleaca o runda peste o saptamana, da' mai scurtut asa si mai aproape de casa), si , in speta meniu de sezon piersicos conceput pt. sot (friptura de porc cu piersici la cuptor, salata de spanac cu piersici si placinta cu piersici) si super-delectare cu gem de fragi si gem de visine facute si trimise de soacra. Mai raportez un curs de yoga pentru gravidute la care am fost ieri cu mare incantare, si de la care m-am ales cu un muschi intins in zona soldului, de abia poci sa mai merg, dar in rest toate bune si frumoase, ne pregatim cu spor de weekend
Avem invitati duminica la masa si sunt in pana de idei - daca aveti idee de un meniu fain si nu super-complicat de executat, strigati! :)

Lai 32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Lai, salata de spanac cu piersici suna delicios. Cum se face? Ce alte ingrediente se mai pun?
Thanks

Citat:
citat din mesajul lui lai

Am trecut si eu la ceas de seara sa dau binete Raportez sot intors acasa (mai pleaca o runda peste o saptamana, da' mai scurtut asa si mai aproape de casa), si , in speta meniu de sezon piersicos conceput pt. sot (friptura de porc cu piersici la cuptor, salata de spanac cu piersici si placinta cu piersici) si super-delectare cu gem de fragi si gem de visine facute si trimise de soacra. Mai raportez un curs de yoga pentru gravidute la care am fost ieri cu mare incantare, si de la care m-am ales cu un muschi intins in zona soldului, de abia poci sa mai merg, dar in rest toate bune si frumoase, ne pregatim cu spor de weekend
Avem invitati duminica la masa si sunt in pana de idei - daca aveti idee de un meniu fain si nu super-complicat de executat, strigati! :)

Lai 32+ cu

28+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput