Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori sa ai o vacanta minunata si copii superascultatori.

Va rog sa nu mai vorbiti de vacante,va bat
Nu va pot povesti inca prin ce aventuri minunate trec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Ah, vacantele in RO Nu imi plac agitatia, alergatura, stresul, dar nu stiu, e ceva acolo, casa alor mei, in care am crescut, mereu dau iama in cartile lor, imi indes cateva prin valize, mereu imi fac timp de mers si cascat ochii in Titan (am si eu febletzea mea, desi nu gasesc nimic care sa imi placa acolo), ma duc neaparat la Carturesti, la sala Dales, astea sunt obligatorii. Mai merg in parcul Titan, cu piticul, asta nu ratam. Ah si niciodata nu ratez o emisiune la OTV Dada, ma fascineaza, mai ales noaptea tarziu (caci in casa alor mei sunt TVuri in toate cmerele, inclusiv la bucatarie). deci nu inteleg cum poate cineva sa se uite la asa ceva si deci ma prinde 1 noaptea cu ochii cat cepele si minunandu-ma Mai exotic de atata nu cred ca gasesti in alta parte Si ma mai uit la TV, pt ca aici doar un serial, vreo doua emisiuni de bucatarie, stiti uneori si emisiuni de divertisment cu muzica pe la TF1 urmresc.

Cam asta fac eu in Ro cand nu alerg. Evident ca am nevoie si de o vacanta adevarata - anul asta inca nu ne-am hotarat, dar sper sa alegem in curand hotelul / casutza, tot in Sudul Frantei - Dana, si pentru mine este destinatia IDEALA, sunt intr-o tara civilizata, cu sistem medical ok (de cand merg cu plodul dupe mine e o prioritate, de-aia nu ma duc in alte parti mai exotice, fie ele si gen Grecia si Turcia), este superba Coasta, in septembrie cand mergem este liber, ieftin, liniste, peisaje si mirosuri dementiale, Provence, minunat. Si e si aproape, evitam avionul, bagam o masina si mai facem si un centrul Frantei rapidos pe drum. Am cautat mai in Spania, mai in jos, dar zau ca asa de fain a fost anul trecut, ma bate gandul sa merg fix in acelasi loc dar Bobo zice ca hai sa mai vedem si altele ... Asa ca ne uitam la chestii langa satucul unde am fost anul trecut Si mi se pare si ieftin, fatza de Turcia sau altele.

Lori - LA MULTI ANI si de la noi Sa te bucuri de viata cu cei dragi

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Lori, sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da, mai Cleo si eu visez la Bora Bora si i-am spus lu' barbata-miu dar mi-a replicat ceva de genul : baga niste vin, niste bere si o sa ai bora bora la baie...uitati si voi raspuns romantic

LORICHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh, LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA!!! SA TE BUCURI DE COPILASIII AIA MINUNATI PE CARE II AI SI SA FII FERICITA! MULTE PUPATURI

Desiree, da superb si acolo...sanatate, timp si bani sa fie ca-s multe de vazut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Lorich, LA MULTI ANI FERICITI!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Lorich
La multi ani Ilinca! stiam ca Ilincile se serbeaza de sf Ilie
caldura mare si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich La multi ani!!! frumosi alaturi de cei dragi

Si eu vreau vacantaaaa Anul viitor eu vreau sa mergem in 2 vacante ca sa-mi scot parleala pe anul asta . Deocamdata nu m-as aventura in locuri exotice cu copiii pt ca ar fi prea lung drumul pt ei, asa ca vom ramane in zona europei, cel mai probabil in Italia sau/si Croatia.

am fugit ca am un bebe care ma solicita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Lori !!!!!!!!

Vad ca vorbiti de vacanta. Noi am fost deja 2 saptamani in vacanta: o parte in Antalya (mergem de 4 ani si ne place foarte mult) si o parte pe litoralul romanesc.
In rest nu cred ca mai reusim, decat un we prelungit in Bulgaria si un city break la Londra sau Praga, desi si al meu sot insista cu o saptamana in Maldive sau Bali....dar cu burtoiul nu mai pot sta la soare...
Poate anul viitor ne rasfatam mai mult!
Va pup!

in 10+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi ani, Belgia!! la multi ani la toate belgiencele si puii de pe forum!

Vive les pralines, les gaufres, les moules et les bieres aussi

beleane, ba poti sa ne povestesti, poate te putem ajuta cumva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

si ..bune, de la mare!!! sau de la Sinoe!

Va multumesc fetelor de urari, sunteti delicioase!!!

Suntem in Sinoe, in Grindul Lupilor, am fost 3 zile si ceva la Mamaia Nord, a fost minunat, primul an in care Robert s-a jucat pana la epuizare, am vazut o fericire pe chipul lui ce nu o mai vazusem....a avut noroc cu vremea bna si apa-ciorba.
Ana -de vis, nani, papa... copil model!!!

Va pup, s-a teezit dintoasa!

Mergi la inceput