Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Fetelorr,am nevoie urgenta de o manuta de ajutorr..AM nevoie de o cofetarie care face torturi pentru copilasi,bune si cu personaje..vreau cu Minnie.Miercuri e ziua Dariucai si noi luam de la ALice de oboicei,dar la cate am pe cap am uitta ca martea e inchis,asa ca nu avem tortulet pt miercuri.Daca stiti careva o cofetarie buna si cu tortulete cu perosnaje,dati d estire .Multumesc

Eu am facut un tort superb si delicios la Agapitos (au multe locatii) si au deschis pana tarziu (parca 22.00). Mai poti prinde deschis....

in 13+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Lumi, haideti la noi, suntem la o ora de Niagara.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

nu zi de doua ori maine as veni

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

caut belete de avion > Hai ca abia am desfacut valizele. Sunt eficienta la asa ceva

Gabitzam, felicitoci pt prima zi de gradi!!!

Luminel, Simonixu a operat flacaul de polipi si amigdale, deci mai mult decat dublu la complicatie, si iaka-l viata i s-a imbunatatit.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Lumi, daca zic de trei ori, chiar vii?
Cleo, ia pune-ti experienta la treaba... (ce expresie! asa a iesit, asa o las). Impacheteaza cateva haine, ia-o pe Mara la subrat si pe tati de maneca si haideti.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Andreea, probabil ca si faptul ca de cate ori atingea cate ceva eram amandoi cu gura pe ea: "Nu atinge scaunul ala", "Nu merge pe mocheta fara papuci", "Nu atinge aia... aia... ailalta!" S-o fi gandit saraca "Ia, mai lasati-ma, fratilor! Hai acasa, atunci, unde-i curat, sa pot atinge ce vreau!"...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetele scumpe,
Va salut de la mare e super frumos dar mai greu ca anul trecut, domnisoara are niste accese de personalitate de ma ucide dar cand e bine dispusa si odihnita e chiar foarte ok.
Anul acesta am luat garsoniera in vila si suntem super ok cu spatiul, are loc sa se joace, etc. Ne plimbam seara mult si mergem si la minuni de-alea de se invart. De mancat mananca dar trebuie sa ma tin de capul ei si sa ne aduca repede mancarea (ceea ce nu prea se intampla). In rest joaca la maxim, la nisip, ii place in apa, chiar ii place sa se arunce in piscina . Am tras o sperietura ca mi-a alunecat la piscina si era sa dea cu capul de marginea ei si desi eram la 1 metru de ea n-am putut reactiona asa repede. Noroc ca-i facusem coc si a dat cu cocul, a inceput sa planga a venit la mine in brate si printre lacrimi mi-a zis "de ce m-ai lasat singura"??? N-o lasasem ca eram langa ea dar n-am putut reactiona ... in fine bine ca a fost bine pana la urma.
Acum astept sa se faca 8 sa mergem la masa si apoi la plaja. Apa marii e plina de iozi dintr-aia de ciupesc, ma mir ca nu si-a dat seama, ca ea daca vede si o musca se pune pe urlat, nu vreti sa stiti cum face la restaurant (care e in aer liber si na, mai vine cate una, e de coma)
In rest cam atat de la noi.
Va puppe toate, Doloress am inteles bine, vii in Romanica?
Lorich sa va fie de bine vacanta! SI ... vacanta placuta la munte
Gabita de unde se iau autobuzele acestea care fac turul Bucurestiului? Oricum o idee grozava din parte lor, sa faca asta!

Fug, va pup, se vede foarte frumos afara!!!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Ylari, ce sunt mai aia iozi? ca m-ai facut curioasa ... inteleg ca e gen feminin, "mai vine cate una" "o ioada" deci, si traieste si in apa si pe uscat, ca vad ca mai tarziu zici, ca va "viziteaza" si la restaurant": Apa marii e plina de iozi dintr-aia de ciupesc, ma mir ca nu si-a dat seama, ca ea daca vede si o musca se pune pe urlat, nu vreti sa stiti cum face la restaurant (care e in aer liber si na, mai vine cate una, e de coma)
-- suna tare amuzant
Distractie frumoasa in continuare si o fetita cuminte!

Alina, bine ati revenit! Ma bucur ca esti bine
Nici un semn de la voi ... o sa mearga Sara la gradinita in toamna?

Am citit ca si Gabi, Lori, DanaH s-au intors din vacante

Ma laud si eu acum ca noi abia plecam sambata asta, deja fac liste pt. bagaje.

Simonacip, voi v-ati mutat in casuta, nu? cum e? cum te descurci cu transportul?
Parca pov. Laura ca in toamna se muta langa voi

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:

Lumi, haideti la noi, suntem la o ora de Niagara.

_

nu zi de doua ori maine as veni

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

caut belete de avion > Hai ca abia am desfacut valizele. Sunt eficienta la asa ceva

Gabitzam, felicitoci pt prima zi de gradi!!!

Luminel, Simonixu a operat flacaul de polipi si amigdale, deci mai mult decat dublu la complicatie, si iaka-l viata i s-a imbunatatit.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Lumi, daca zic de trei ori, chiar vii?

_

Incep sa strang banii de bilet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, vacanta placuta si ca mai linistita!

si voua, Adriana!

Alina, sa va fie de bine concediul!

nu stie nimeni nimic de dr Borangiu?

Azi am programat-o si la dr Ursuleanu la clinica, pentru o a doua opinie
daca si asta zice operatie, asta e... o facem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

seara buna, fete dragi!

am pus POZE , asa cum am promis. vizionare placuta.

Odo intreaba foarte des de frate-su. si de tati, dar mai mult de frate. cred ca ii lipsesc certurile zilnice.
si mie imi lipseste baiatul. cel mic, cu cel mare sunt obishnuita sa plece. dar cica alex nua re treaba. "face distractii" cu bunica, cum zicea el in aeroport cand ne-au condus.

altfel, e liniste. clar baietii sunt responsabili cu galagia in familie. dar parca nici atata liniste nu e buna :)

Pup

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

seara buna, fete dragi!

am pus POZE , asa cum am promis. vizionare placuta.

Odo intreaba foarte des de frate-su. si de tati, dar mai mult de frate. cred ca ii lipsesc certurile zilnice.
si mie imi lipseste baiatul. cel mic, cu cel mare sunt obishnuita sa plece. dar cica alex nua re treaba. "face distractii" cu bunica, cum zicea el in aeroport cand ne-au condus.

altfel, e liniste. clar baietii sunt responsabili cu galagia in familie. dar parca nici atata liniste nu e buna :)

Pup

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

ODOOO IN ROOOCHIIITZZAAAA!! Ba chiar in 2 rochite! ce fac vacantele astea din oameni
Minunate poze. Io suspin, anul asta nu am concediu, si nici nu pot lua fara plata in conditiile in care sunt singura producatoare in famelie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Buna dimineata!

Ylari, ce sunt mai aia iozi? ca m-ai facut curioasa ... inteleg ca e gen feminin, "mai vine cate una" "o ioada" deci, si traieste si in apa si pe uscat, ca vad ca mai tarziu zici, ca va "viziteaza" si la restaurant": Apa marii e plina de iozi dintr-aia de ciupesc, ma mir ca nu si-a dat seama, ca ea daca vede si o musca se pune pe urlat, nu vreti sa stiti cum face la restaurant (care e in aer liber si na, mai vine cate una, e de coma)
-- suna tare amuzant

Iozii sunt niste viermisori care sunt cu nemiluita anul acesta prin apa marii si te ciupesc discret cred ca se hranesc cu pielea moarta sau ceva de genul acesta. In partea a doua a frazei ma refeream la mushte, de care Eva e efectiv ingrozita si cand mai vine cate una pe la restaurant face ca trenu ...
Scuze de exprimare
Azi e nasol afara sper totusi sa se risipeasca norii.
Si... culmea, in prognoze pana azi era urat, de azi se facea frumos, clar de kko prognozele astea.
Lumi orice ORL-ist o sa iti spuna sa o operezt, stai linistita. Eva si-a mai revenit, resprira chiar frumos noaptea, acum de cand suntem la mare chiar toate noptile a dormit frumos si a respirat super ok, dar ma gandesc si eu cu groaza ca vine toamna si anul asta clar nu mai scapam. Ce ma enerveaza e ca de exemplu am o colega care pe la 3 anisori a operat fetita si acum fetita e mare are vreo 9-10 ani si o va opera din nou Mor sa stiu ca o chinui aiurea...
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput