Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (195)
Raspunsuri - Pagina 11
belleane spune:
Alysh: 

sa ai numai bucurii, surprize placute astazi, copii intelegatori si iubitori.
Adriana: sper sa ma pot concentra intr-o zi sa pun ceva cap la cap despre casuta sau poze. Ma bucur ca plecati in Creta. Noi nici anul asta nu iesim din tara. Trebuie sa le trec pe pasaport sau sa le fac pasaport si lor si necesita prea mult timp. Nici actele nu mi le-am schimbat inca.
Victoria_mami spune:
Alysh, LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri! 

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
bag niste bancuri si apoi o tulesc acasa
Un politist pe malul unui lac ii zice unei tinere:
- Domnisoara, aici este interzisa baia!
- Dar de ce nu mi-ati spus asta inainte de a ma dezbraca?
- Pentru ca dezbracatul nu e interzis...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Un preot ortodox, un preot catolic si un rabin jucau poker. La un moment dat, in toiul jocului, cind pariurile erau cu trei zerouri, vine politia si ii prinde in flagrant.
Politistul il intreaba pe preotul ortodox:
- De ce joci poker, parinte?
Preotul ortodox raspunde:
- Eu, poker!?... Fereasca Dumnezeu si Maica Domnului...
Politistul trece la preotul catolic:
- Sfintia voastra juca poker?
Preotul catolic ridica ochii spre cer, spuse in gind un "Doamne, iarta-ma!"
si, apoi, raspunde sec:
- Nu!
Politistul se intoarse la rabin si il intreaba si pe el:
- Rabine, marturiseste macar tu ca jucai poker!
La
care rabinul ridica din umeri si raspunse:
- Cu cine sa joc?...
Nicole1980 spune:
Alysh, la multi ani, sanatate si o viata frumoasa alaturi de baietii tai.
Desiree - cred ca ati luat o decizie minunata referitor la concediu. Cel mai important lucru este sa fiti impreuna cu Victoria.
Vad ca vorbiti despre concediu. Noi am fost la mijlocul lunii iulie si parca totul s-a intamplat anul trecut.....
Va urez tuturor conceiu placut alaturi de soti si puiutii vostri.
in 11+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
gabitzam spune:
Am ajuns acasa de la Cosntanta, sunt super obosita, am bagat la spalat, am despachetat, am facut si cumparaturi, nu mai am putere de nimic...
Dar trebuie sa-i spun lui Alysh la multi ani cu mult drag si sa-i doresc o viata frumoasa si implinita, cu toate dorintele ajunse realitate!
simonacip spune:
La Multi Ani Alysh!!! Sanatate si implinire, draga noastra, esti minunata!
Vad ca vorbiti numai de concedii mai mult sau mai putin exotice. Noi nu mergem nicaieri asa ca astept discutiile de anul viitor
...desi tare as merge, tare mi-e dor...Hm
mi-era dor si de voi. Pup toate fetele.
Victoria_mami spune:
Noi plecam maine la Niagara, la un fel de aqua-land. Daddy vroia initial sa stam pana duminica, dar am zis sa venim acasa sambata dupa-masa si duminica sa mergem pe altundeva. Probabil aici: http://www.portdover.ca/ Mie tare mult imi place. E super oraselul.
Va pupam, punem poze cand venim, poate pana atunci pune si Gabitza poze de la Constanta.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alex@Sara spune:
Hellou,tuturor.Va mai amintiti de noi?![]()
Va citesc aproape zilnic,cat stau mufata cu pitica,doar ca de scris...din an in Paste.
Si de azi cred ca si cu cititul va fi mai moale,ca au luat vacanta si teroristii mari,pana pe 5 septembrie.Asa ca mai mult decat sigur,voi inchiria o camera la Minunatul "hotel" nr 9
.
Eu sunt mega obosita,nu imi revin nicicum,am inceput sa iau MagneB6 dar nici o imbunatatire,si la niste analize cred ca voi ajunge cand ma vor duce pe targa
.Am zile in care simt cum ma scurg efectiv de pe picioare,mi se taie picioarele de la genunchi,parca sunt de carpa 
Inca o alaptez pe urlataorea mica,miercuri face 2 anisori si nu ma indur sa o intarc.E careva pe aici care ati alaptat peste 2 ani?Cat de greu v-a fost?
Fug sa le pun sa manance,ca trebuie sa pastram programul de la gradi,ca altfel e jale,mai ales cu Sara daca ii e foame si nu-i dai cand trebuie,nu te mai intelegi cu ea
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
...
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alex@Sara Hellou,tuturor.Va mai amintiti de noi? Va citesc aproape zilnic,cat stau mufata cu pitica,doar ca de scris...din an in Paste. Si de azi cred ca si cu cititul va fi mai moale,ca au luat vacanta si teroristii mari,pana pe 5 septembrie.Asa ca mai mult decat sigur,voi inchiria o camera la Minunatul "hotel" nr 9 .Eu sunt mega obosita,nu imi revin nicicum,am inceput sa iau MagneB6 dar nici o imbunatatire,si la niste analize cred ca voi ajunge cand ma vor duce pe targa .Am zile in care simt cum ma scurg efectiv de pe picioare,mi se taie picioarele de la genunchi,parca sunt de carpa ![]() Inca o alaptez pe urlataorea mica,miercuri face 2 anisori si nu ma indur sa o intarc.E careva pe aici care ati alaptat peste 2 ani?Cat de greu v-a fost? Fug sa le pun sa manance,ca trebuie sa pastram programul de la gradi,ca altfel e jale,mai ales cu Sara daca ii e foame si nu-i dai cand trebuie,nu te mai intelegi cu ea Luminita,mami de 3 nazdravani: tero Stefan-Alexandru 02.09.2005 shoricica Sara-Maria 30.05.2008 trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009 ... |
uof, e greu ca e gradi inchisa 1 luna. Ai cum merge la tara sau undeva sa aiba copiii spatiu sa alerge?
Cat despre vitamine, ti-as recomanda Elevit-ul, ala il luam in timpul sarcinii dar si la alaptat se recomanda.. E posibil si de la caldura sa te lesine toate. Eventual incearca sa iti faci o limonada cu miere de 2-3l pe zi, dimineata, o bagi in frigi, si sa o bei in cursul zilei.
Cu somnul noaptea, cum esti? Ai vreo doapte dormita de la 11 la 6 (in ultimii 4 ani, ma refer)?
Alysh spune:
Dragele mele, Cleo, Lumi, Belleane, Nicole, Gabitzam, Simonacip,, va multumesc mult pentru urari.
Multumesc mult si pt urarile de pe FB, moaaama cate au fost
, pt sms-uri si telefoane, sunteti niste dragute
Noi am intrat oficial in vacanta, adica a luat si tati concediu. azi avem o nunta, maine ne recuperam iar de luni plecaaaaaam! Vom face poze, promit! Am impartit copilasii pe la bunici si matusi. Imi doresc sa ne intoarcem sanatosi si sa-i gasim sanatosi!
Sa va gasesc si pe voi cu bine, multi pupici!