Concurs Töpfer - 100 de premii pentru voi!
Raspunsuri - Pagina 5
pollet_a spune:
Bun gasit.
In data de 29 iulie a.c., am primit mesaj prin care am fost anuntata ca am castigat. Ulterior am trimis si datele , pentru care am primit si confirmarea. As dori sa stiu, daca se poate sti, cand voi intra in posesia premiului.
Va multumesc.
Numai bine.
Paula M.
Anda08 spune:
Deoarece 3 castigatori nu au mai trimis datele de contact, s-a mai facut o tragere la sorti, iar noii castigatori sunt:
RODY77
Leea111
Dodo-pui
Va rugam sa ne trimiteti de URGENTA datele voastre de contact (adresa, nume/prenume,cod postal) la adresa andraf@desprecopii.com
Felicitari!
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Dodo-pui spune:
Multumim
Felicitari tuturor castigatorilor!
Trimit mail imediat..
Multumim si sponsorului
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Serialbastre spune:
Tocmai am primit premiul prin curier. balsamul pentru fata e binevenit pentru ca Cezara are probleme cu piele de la vant.
Multumim!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Anda08 spune:
va rog sa mai aveti putina rabdare - premiile au inceput deja sa fie trimise
Va doresc o zi buna !
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Anda08 spune:
P.S. Si ii rugam pe cei care au primit premiul sa ne confirme asemenea Serialbastre sa ne asiguram - Multumim !
Citat: |
Serialbastre Publicat la - 26/08/2011 : 11:41:02 -------------------------------------------------------------------------------- Tocmai am primit premiul prin curier. |
Va doresc o zi buna !
bb_yasmi spune:
prin curier?? deci nu trebuie sa vina la posta??
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
Dodo-pui spune:
Acum a sosit curierul
Edit:Balsamul e minunat...miroase super ok...abia astept sa-l folosesc pe zanuca mea.
\Multumim si topfer
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.