Calendarul gradinarului vesel (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

b.nica - despre ce firma vorbesti? B sau S??? Sau alta?

Gabriela,de la B am catalogul de bulbi deja de prin iulie dar fara noutati si preturi mari,eu ma refeream la S de unde cred ca o sa mai iau ceva care ma tenteaza dar astept si celelalte oferte.

Mergi la inceput

Fetelor eu am citit ca acolo unde puneti panza/scoarta/mulch,trebuie sa delimitati cu un sant ceva mai adanc si mai lat in care se pune(numai in sant) ceva gen folie neagra pense care se pune pietris care sa arate ca bordura;nu mai stiu dimensiunile,parca 30/30.
Ideea este ca sa se impiedice intinderea buruienilor catre zona cultivata sau in jurul pomilor.
Eu nu am facut asa dar ma gandesc serios sa trasez ronduri sau o zona serpuita/dreapta pt. cu arbusti si pomi;sa pun in jur folie si scoarta iar marginea de care va vorbeam mai sus sa fie trasata artistic:la 1,5 m in jurul pomilor si la 1 m in jurul arbustilor.Restul gazon dar pe care trebuie sa-l refac si tuns regulat,mocheta sa iasa!
Acum studiez de zor o carticica nostima din colectia "Poti sa faci singur"care se refera la cum se poate strange si folosi apa din precipitatii,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anja spune:

Am pus poza cu trandafirul mancat de ceva. ASa este si zmeura. Iar frunzele la mar si liliac sunt chircite.

www.facebook.com/photo.php?fbid=2126336731201&set=a.1703138071499.89642.1629397558&type=1&theater " target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2126336731201&set=a.1703138071499.89642.1629397558&type=1&theater

Anja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

am pus un trandafir in urma cu vreo 2 luni si din pacate toate florile si lastarii proaspetii mi maninca caprioarele.
nu avem ce face si va trebui sa-l transferam in scaptele casei unde e ingradit.
pe palmierii sage au aparut niste pete mici galbene. cred ca e un fungus ceva....
murele cele cumparate cu fructe parca nu au dat inainte. celelate insa le merg foarte bine, cu noi lastari.
portocalul, lime-ul si grapefruitul, le-a dat fructe dar le pica. vecinul mi-a spus ca asa o sa tot faca anul asta si la anu. poate doar peste 2 ani ma voi bucura de ei.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Anja, nu pot sa-ti vad poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am primit o oferta de bulbi de lalele, zambile, narcise, crocus si alte bulboase (1 leu/buc.), daca va intereseaza va pot da detalii pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Suna bine Ioana, da-mi si mie pe PM detalii te rog!
b.nica - am comandat si eu catalogul nou de la S si il astept cu nerabdare - dar on-line nu era...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

.Gabriela ,catalogul de la Si... sigur este, vezi pe ce apesi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Ioana vreau si eu pm , te roog
Fetelor eu nu inteleg de ce nu pronuntam Bakker sau Siebertz, pana la urma nu fac concurenta in vre-un fel desprecopii, deci? si este clar ca nici nu e afacerea de familie a vre-uneia dintre noi....
revenind la bulbi, eu cica am facut curat in iunie si i-am scos si acum stau cuminti in beci dar....amestecati. La toamna sper sa am rabdare si putere sa-i aranjez frumos in ladite si sa-i ingrop asa ca sa nu mai am treaba cu ei de acum incolo.
ce bine ca ploua

Mergi la inceput

Hai mai Tala ca ne-ai stricat "Conspiratia",!
Nu te-ai grabit cu bulbii?Adica, nu cumva i-ai scos cam devreme?

Mergi la inceput