LMA Letizia si Radu- Delfinasi de sarbatoare(158)
Raspunsuri - Pagina 17
carla_2008 spune:
AELITA multumesc muuult!esti atat de atenta cu fiecare!!!!cand ai timp sa ne citesti sa ne raspunzi?eu incerc din rasputeri si tot nu termin treaba in veci.Casa iar e intoarsa

da KATA ma uitat de disneyland,ziceai tu!nu e nimic,ne vedem data viitoare
LA MULTI ANI LETIZIA!!!!frumoaso te tine mami ascunsa,nu te-am vazut de muuuult!!!nici pe tine nici pe mamica ta superba!!!!
CARMEN mai intra sa ne spui cum sunteti?ce e nou?
LA MULTI ANI RADU!!!!matusa sa iti traisac feciorasul mare sanatos si frumos!!!!!
va mai scriu la subiectele dedicate!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
CRISTTEO cum dadeau lapte cu portia cand copilul urla efectiv de foame????
si tu nu mai puteai sa ii aduci de acasa?te controlau?acolo ce lapte le dadea?ufff sistemul asta!saracul copilas!!!!1
carla_2008 spune:
maine fac salata de vinete!asa ca AELITA te anunt daca imi iese maio.de 1 an jumate fac si mi-a iesit,poate totusi nu am mai masurat uleiul si pun mai putin.ufff
carla_2008 spune:
si-a pus poza BTZ poza cu Paulica fara frica la profil!e un scump!
Gabi hai mami si mai vb cu noi ca prea esti rece de un timp!
nu ti-e dor de noi?
katalina spune:
La multi ani Letizia!
La multi ani Radu!
Sa fiti sanatosi!
Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
carla_2008 spune:
off topic
fete,eu acum mi-am deschis un cont nou la BT. intrebare:pot verifica online starea contului?
sau trebuie sa sun undeva?cardul inca nu il am
merci
LATER EDIT:m-am prins trebuie sa semnez o cerere pt internet banking
eu pasez eu centrez![]()
aelita spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!
Letizia 
Radu Gabriel
TINA ce bine ca va uniti si va aduceti mama aproape ! ce bine ca te poate imprumuta si nu mai faci imprumut ! cineva de acolo de sus va vegheaza sa va iasa toate bine 
KATA am vazut pozele,esti superba,sunteti superbi!
nici eu nu stiu cum e cu 3 in concedii..caut hoteluri si cand bag 3 copii dejaaaaaa scad posibilitatile...bag apoi doar 2 adulti ,sunt multe camere ! bag apoi 2 adulti si 2 copii si e ok si asa:) Cred ca asa am sa caut,2 adulti si 2 copii,cumva...
habar n-am !!!
nici unde n-am idee...si sotul m-a lasat pe mine sa decid,sa aleg,loc,data...pfuuuuuu greu!
DENISA,..timp..aivazut ca apoi lipsesc cu zilele,saptamanile...:)
am facut ieri salata cu vinete,dar am copt in acelasi timp si ardei gras,si rosii ,si le-amtocat toate cu ceapa ,fara maioneza..in caz ca nu-ti iese:)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita PAULA daca e viral nu are ce sa vada .ai mei au avut episoade,virale toate,am avut incredere in medic ,oricum mi-a zis sa vin inapoi daca face febra,sau vomita iar...tineau diaree o saptamana.t-am mai spus,aici nu se da regim daca e virus,toti medicii si la rugente mi-au spus acelasi lucru ,ca pana nu se curata stomacelul bine,poti sa tii regim sau nu ca e acelasi lucru...virusul isi face damblaua,doar avut grija sa bea lichide. niciodata nu mi-au scos laptele. a tinut cam o saptamana,10zile,dar voma doar primele vreo 2 zile. nemancare cat cuprinde..slabeau..apoi recuperau rapid. sper sa fie si la voi doar forma usoara. vorba vine usoara...ca e greu..dar nu cum am auzit la altii ,saracutii,care ajung in spital cu perfuzii.. |
mie mi-a recomandat totusi pediatrul un regim usor, in sensul de a evita fructele (exceptie banana si mar copt) si a pune o mai mare pondere pe combinatii de orez, morcov, carne si peste. dar poate manca orice, inclusiv iaurt
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
baby,
cucuiul, daca a mai ramas din el...
tina, e bine ca sunteti uniti si uite ce frumos se aseaza lucrurile!
eu am net cu portia
, pe cand imi e lumea mai draga ma lasa astia si fara net si fara tel fix si e parca n-as avea o mana si un picior
. ma gandesc deja sa ma schimb -iar- de companie...
sa dau si eu frumos buna dimineata, si o
pentru mamicile matinale. pentru cele care se trezesc mai tarziu, facem una proaspata
. si eu as fi fost printre cele de mai tarziu, dar Isa la 7 mi-a dat desteptarea miorlaind, asa ca solutia a fost sa o pup si sa ies din camera. daca nu ma vede, adoarme. si eu bantui ca un zombi picat de somn. ca iar avem episoade de refuz de a dormi. nicicum nu e bine, nici daca nu e obosita, nici daca e prea obosita! la amiaza doarme 3 ore jumate, deci avem timp si energie sa iesim la plimbare seara. ieri am fost in centru putin, apoi in parculet, pana pe la 23. nu vroia sa lase hinta
. a papat toata portia de laptic (300 facem seara) si a inceput circul: pus in patut, ridicat din patut, rasucit, miorlait. la un moment dat, orice-i faceam, tot plangea. ori o mangaiam, ori ii vorbeam, ori plecam de langa ea, ori nu faceam nimic. ea o tinea pe-a ei
. si in patul mare la fel, intr-un tarziu mi-am amintit sa-i dau nurofen, nu stiu ce efect o fi avut, ca pe la miezul noptii eu am adormit si ea continua foiala, tati saracul in salon astepta sa-l chem la culcare (stie ca daca intra in dormitor si minunea e pe punctul de a adormi, se strica toata sandramaua!!). dupa o jumate de ora de motaiala (a mea motaiala) am pus-o in patutul ei si-am iesit. tati scumpul imi pregatise si mie mancarica, dar cui ii mai era foame?!
si uite-asa m-am mai invartit de 2 ori prin casa, am pus de-o paine sa fie gata acum dimineata si m-a prins ora 2. net n-aveam... si ma gandeam ca iar dorm pana la 10 si eu ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
rodyka spune:
LA MULTI ANI LETI si DUCU
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!