scobutil

scobutil | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

buna fetelor,
am si eu o intrebare va rog. cumnatei mele insarcinata in 4 luni dr i-a recomandat scobutil. imi puteti spune va rog pt ce e bun scobutilul? ca mi-e dr aici mi-a recomandat numai vitamine.
va multumesc mult anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie mi-s fost prescris Scopantilul (scobutil) dupa ce am facut cerclajul pt a nu avea contractii, e antispastic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mathilda

buna fetelor,
am si eu o intrebare va rog. cumnatei mele insarcinata in 4 luni dr i-a recomandat scobutil. imi puteti spune va rog pt ce e bun scobutilul? ca mi-e dr aici mi-a recomandat numai vitamine.
va multumesc mult anticipat
buna fetelor, sunt si eu noua pe aici...am 16 saptamani si 2 zile...si pana acum m-am confruntat cu anumite probleme...greturile si starile de voma care parca nu se mai termina...zilnic, zilnic..pana dupa amiaza...medicul de familie mi-a zis ca am sarcina toxica...si drept urmare, vazand ca nu mai trec de starile astea,doamna ginecolog mi-a prescris o reteta pentru perfuzie, si de cateva zile incoace fac perfuzii...cu emeset.B-uri si Calciu...isi face efectul..dar dupa 2 zile revin la aceeasi stare...si apropo de scobutil...io am facut 3 injectii cu no spa si scobutil pentru durerile abdominale...si e ok...scobutilul stiu ca are si efect antivomitiv...incepusem sa iau acum o doua luni dar n-am suportat pastila....
multa sanatate!

Mergi la inceput