Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 60 -
Raspunsuri - Pagina 32
Cristinuta_M spune:
La mine ProC. Global a fost de 0,65 la o luna dupa oprirea sarcinii in evolutie, cand am facut analizele la Fundeni. Iar proteina C era la 85% (intr-un interval de 70 - 140 %)
Dupa inca o luna am refacut analizele la Synevo iar proteina C a scazut la 74%, din acelasi interval (70 - 140 %)
O sa le refac dupa inca o luna, sa vad daca sunt modificari dupa tratamentul cu aspenter, magne B6, folowise si acid folic...
30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex YLARI, se fac cele 2 analize, dar nu stiu daca la orice clinica, mai bine suni maine dimineata si intrebi. Din cate imi amintesc, parca toate analizele care tin de trombofilie se fac in Grozovici. _ Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru |
Banuiam eu
Poop.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
kitty20_l spune:
MeAlex, nu am facut analize la Synevo. Pe trombofilie nu am decat ce mi s-a facut la Fundeni. In rest, mai am o groaza de alte analize facute in Galati. Ceea ce mi se pare interesant e ca analizele de coagulare(antifosfolipidele, anticoagulantul lupic etc) facute la ceva timp dupa primele doua sarcini pierdute erau bune; dupa ultimul avort, le-am repetat imediat, la o zi, si au iesit in afara valorilor normale. Asa am ajuns la Fundeni.
nokianne spune:
Tonirro multumesc mult mult
Nu am inceput inca niciun tratament hormonal pregatitor pentru ca nu am inca o schema clara de tratament...iar tu esti inca un exemplu in sensul ca...dincolo de ce ne recomanda medicii...si noi ne putem orienta tratamentul!O sa fac cum mi-ai recomandat si o sa vorbesc atat cu madam U cat si cu alti hematologi
MeAlex si Cristinuta si eu sunt in cercetari cu privire la aceasta Proc Global!La mine Proteina C era in timpul celei de-a doua sarcini peste limita maxima admisa si mi se pare de neinteles de ce Proc Global nu isi revine in timpul tratamenului cu anticoagulant!
Ma innebuneste analiza asta!![]()
![]()

MTHFR 1298c homozigot PAI 675 4G/4GHomozigot si istoric trist:3 sarcini pierdute:20s;10;5;
anioana2002 spune:
Am vazut ca ati vorbit de ProC Global...mie mi-a iesit 0,8 si din cate am inteles este valoarea minima...
In schimb APCR care am inteles ca este rezistena la proteina C activata mi-a iesit mai mica decat valorile de referinta...adica valoarea minima era 120 si mie mi-a iesit 118...nu prea stiu ce inseamna ca nu mi-au spus nimic..voi ce valoare aveti la APCR?
DenyAnd spune:
Fetelor imi ziceti si mie daca stiti, in cate zile vine rezultatul de la TORCH? Tot asa ca si la lupus anticoagulant(anticardiolipini si fosfolipide)?
Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
MeAlex spune:
La TORCH, vin mai repede rezultatele decat la celalalte, si in general mai devreme decat termenul dat de ei.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Torch = analize pentru depistarea infectiilor: toxoplasmoza, rubeola, cytomegalovirus, herpes simplex
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Cristinuta_M spune:
Anioana, la mine APCR a iesit 2.75 iar intervalul este de 2.18 -3.38.
Nu imi dau seama cum la tine a iesit 118...
30 de ani, sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, posibila trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi