INSEMINARE 79

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina_d15

la 48 de ore beta hcg a crescut cu 150%, adica a ajuns la valoarea de 618.3!
ce credeti, nu cumva a crescut cam mult?!

Buna fetelor va citesc de fiecare data si traiesc fiecare moment alaturi de voi... Sa dea Doamne Doamne liniutele mult dorite...Toate rezultatele sa fie pozitive
IRINA val ta beta eu zic k e prognosticul pt sarcina multipla... Felicitari
Va pup si multe liniute

26+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

missy40, nu vrei sa incerci o Beta? Hai, te rog! Refuz sa nu cred in reusita ta!

irina_d15, da-ne o veste buna cu urmatorul rezultat!

nivia, aici ma simt cel mai bine cand vine vorba de bebei. Sunt sigura ca printre noi vei gasi si tu suportul necesar. Ai incredere!

Multi, multi pentru toate celelalte fete!

Laurici, ar putea fii beta modificat acum, in a 25 a zi a CM ? Nu prea stiu cum sa numar zilele : am facut inseminarea pe 10 iulie. Cum se face numaratoarea?
Pup!

Scuza-ma, n-am reusit sa-ti mai raspund, insa am citit ce ti-a scris Alexa 78. Tot asa stiam si eu. Ai incredere, draga mea!

Mergi la inceput

Citat:

Si eu zic ca-i de bine. Pregateste sampania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missy40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Lauricea am stiut ca ovulez in ziua 24 pt ca eram sub monitorizare de vreo 2 saptamani. Atunci mi-a facut IA. La viata mea, mi-am luat si temp si teste de ovulatie si chilombit dupa mucus. Bleah! M-am saturat de astea. MAi bine eco, ca e sfanta! Foarte bine ai facut ca m-ai ascultat! Ca veni vorba de pozitii, cica pe la spate si misionarul sunt cele mai bune pozitii de facut copii. Scuze detaliile astea, dar le-am aflat si eu de la dr.

Angi tu cum mai esti? E totul bine?

Missy pe mine m-a costat ultima IA cam 30 si ceva de milioane. Al naibii Gonal, m-a uscat. Ovarele astea nesimitite vor din ce in ce mai mult gonatropina. Ce ma enerveaza e faptul ca acum vreo 2 ani si ceva, am ajuns la maxim 100ui si am avut rapuns. Eh acum, imi trebuie 150ui, daca nu si mai bine. Hai ca sigur e pozitiv testul!

Irina zic eu ca de bine.

Am fost azi la Cezara. AM facut timp de 3 zile cate 112,5 ui de gonal. Ea imi daduse 100 UI de Puregon, dar v-am povestit cum am ajuns eu la 112. Daca luni, erau vreo 2 de 8,8mm, azi, se pare ca a gasit un dominant de 11 si mai promit inca vreo 2. Erau pe la 9 si ceva. AM ajuns la gonal 150ui. Luni ma duc iar la masuratori. Endo e chiar bun. Sper ca spre sf sapt viitoare sa fac IA si sa fie un succes.

Buna, draga mea! Multumesc pentru ca intotdeuna ai o vorba buna pentru mine !
Sa dea Domnul ca sa reusesti si sa danseze majoretele!
Maiine ar fii a 13 a zi de la inseminare. Sa fac maine testul si Beta?

Pupici multi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Lauricea am stiut ca ovulez in ziua 24 pt ca eram sub monitorizare de vreo 2 saptamani. Atunci mi-a facut IA. La viata mea, mi-am luat si temp si teste de ovulatie si chilombit dupa mucus. Bleah! M-am saturat de astea. MAi bine eco, ca e sfanta! Foarte bine ai facut ca m-ai ascultat! Ca veni vorba de pozitii, cica pe la spate si misionarul sunt cele mai bune pozitii de facut copii. Scuze detaliile astea, dar le-am aflat si eu de la dr.

Angi tu cum mai esti? E totul bine?

Missy pe mine m-a costat ultima IA cam 30 si ceva de milioane. Al naibii Gonal, m-a uscat. Ovarele astea nesimitite vor din ce in ce mai mult gonatropina. Ce ma enerveaza e faptul ca acum vreo 2 ani si ceva, am ajuns la maxim 100ui si am avut rapuns. Eh acum, imi trebuie 150ui, daca nu si mai bine. Hai ca sigur e pozitiv testul!

Irina zic eu ca de bine.

Am fost azi la Cezara. AM facut timp de 3 zile cate 112,5 ui de gonal. Ea imi daduse 100 UI de Puregon, dar v-am povestit cum am ajuns eu la 112. Daca luni, erau vreo 2 de 8,8mm, azi, se pare ca a gasit un dominant de 11 si mai promit inca vreo 2. Erau pe la 9 si ceva. AM ajuns la gonal 150ui. Luni ma duc iar la masuratori. Endo e chiar bun. Sper ca spre sf sapt viitoare sa fac IA si sa fie un succes.

Cred ca toate fetele de pe aici sunt cu ochii pe tine, caci presupun a nu fi cineva pe care sa nu o fi sfatuit-o si incurajat-o in momentele dificile. Asa de tare-mi doresc sa ti se implineasca dorinta pentru a doua oara, incat mi se pare ca o fac la fel de mult cat si pentru mine.
Multumesc pentru "detalii". Tot asa stiam si eu.:)
Despre inseminare, asta-mi doresc: sa fie facuta exact la ovulatie. Sa o rog eu cumva pe Cezara, sau de data aceasta sa sper ca asa va proceda. Parca am o urma de indoiala ca nu a prins momentul respectiv. Sa nu ma intelegi gresit, o plac mult pe dr. Bucur, ba chiar la ultimul consult aproape m-a si certat(frumos) ca am batut drumul pana acolo doar ca sa-mi zica sa fac acelasi lucru. Stii ca te intrebasem odata daca pot primi o consultatie telefonic, insa n-am indraznit eu. Mi-a confirmat ca o puteam face. Cand nu reusesti ceva, tot incerci sa gasesti raspunsuri. Probabil ca asta fac eu acum.
Mai am o intrebare: cat de des se face HSG? Prima/ultima a fos in primavara lui 2009. Sa mai repet?

Mergi la inceput

Multumesc fetele mele dragi, Lauricea, Alexa!
Poate o vrea bunul D-zeu si cu mine, atata m-am rugat zilele astea...
Am vorbit la telefon cu o prietena a mea, fosta colega la spitalul unde am lucrat. Era cam ingrijorata sa NU ramana gravidutza ( are 2 copii maricei)...Doamne, eu ma chinui de ani de zile sa raman, chiar si accidental, asa ca ea si ea-mi spune ca "fata, ce bine ca n-am ramas"...Ce sa mai zic...........
Dragele mele, toate fetele de aici, chiar suntem asa de condamnate sa ne ducem crucea? De ce unele nu vor sau nu mai vor copii si noi nu stim ca sa mai facem ca sa-i putem avea?
Pe cuvant, mi-au dat lacrimile dupa ce am vorbit cu ea...

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am sosit de la Albu,intradevar este oprit embrionul este acolo ,dar nu a mai crescut deloc ,in disperarea me abineinteles tot nelamurita am plecat :a zis ca nu imi recomanda sa fac cariotipul fatului ,ca nu ne lamureste prea mult,ca tot fiv si inseminare trebuie sa facem,ca daca vreau pot recolta ,cariotipul nostru de cuplu ,mi-a zis ca din pacate aceste cazuri sunt destule ,o cauza anume nu imi poate spune ,inca nu sa descoperit...........nu stiu ce sa fac sa recoltez ,sfatul vostru care este?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui missy40

Multumesc fetele mele dragi, Lauricea, Alexa!
Poate o vrea bunul D-zeu si cu mine, atata m-am rugat zilele astea...
Am vorbit la telefon cu o prietena a mea, fosta colega la spitalul unde am lucrat. Era cam ingrijorata sa NU ramana gravidutza ( are 2 copii maricei)...Doamne, eu ma chinui de ani de zile sa raman, chiar si accidental, asa ca ea si ea-mi spune ca "fata, ce bine ca n-am ramas"...Ce sa mai zic...........
Dragele mele, toate fetele de aici, chiar suntem asa de condamnate sa ne ducem crucea? De ce unele nu vor sau nu mai vor copii si noi nu stim ca sa mai facem ca sa-i putem avea?
Pe cuvant, mi-au dat lacrimile dupa ce am vorbit cu ea...

Va pup !

Stiu cu e, am intalnit si eu cateva situatii asemanatoare. Chiar mamei mele i s-a intamplat sa ramana insarcinata, acum 7-8 ani. Daca ma gandesc putin, avea 47 ani, graviduta in 7 sapt. Ii era si rusine sa-mi spuna, numai ca o insotisem la spital si a trebuit sa o faca.
Sora mea a ramas insarcinata la trei luni dupa ce-si cunoscuse sotul si, desi era clar ca relatia lor va duce la casatorie, duceam munca de lamurire cu ea sa nu pastreze copilul(mare tampita!). A renuntat la chiuretaj in ultima clipa(urcase deja pe masa si i s-a parut ca nu i-a vorbit tocmai frumos medicul- clinica privata). Dupa ca a iesit de acolo, mi-a spus ca-i pacat sa-si omoare copilul, poate ultimul pe care i-l va da Dumnezeu. Cata dreptate a avut! Si astazi, cand il privesc, ma gandesc ce mare prostie faceam. Sunt adorabili, el si fratiorul ce a urmat.
Ei, Missy, nu numai tie ti-au dat lacrimile. Folosesc si eu un servetel in clipa asta.
Dar..., sa fim tari! Altfel ne cearta fetele si ne pun la colt, nu?:)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MARINAENACHE

Citat:

Buna fetelor va citesc de fiecare data si traiesc fiecare moment alaturi de voi... Sa dea Doamne Doamne liniutele mult dorite...Toate rezultatele sa fie pozitive
IRINA val ta beta eu zic k e prognosticul pt sarcina multipla... Felicitari
Va pup si multe liniute

26+ Unde.s 2 puterea creste 18.oct.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

MARI, te felicit, draga mea pentru puisorii tai!Le doresc sa fie sanatosi si sa le dea bunul D-zeu noroc...

Mergi la inceput

Sensibila, tu ce mai faci? Dar Gia? Va bucurati de vara?

Mergi la inceput