Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (432)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca .Pe 29 iunie plecam la Disneyland la Paris.Parca mai spunea cineva ca merge dar nu mai tin minte cine,e in aceeasi perioada |
Io io! Plec pe 30 si stau in Village. Da un PM cu nr de telefon si ne auzim acolo.
mandarinutza spune:
Valentina, cred ca cel mai bine te duci personal la CASMB din Gh Titeica si intrebi acolo cum sa faci. Vinerea nu au program cu publicul. http://www.casmb.ro/sedii_titeica.php
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui valentina_22 'neata fetelor! Am mare rugaminte la voi, poate cineva s-a lovit de asta si ma poate ajuta cu o informatie, desi este off-topic. Pe scurt: nu mai beneficiez de asigurare de sanatate si vreau sa merg sa inchei un contract de asigurari de sanatate, acest act fiindu-mi necesar pentru internarea in spital. De dimineata stau numai pe telefon, am sunat la zeci de numere, gasite pe net si nu raspunde nimeni, in cel mai bun caz ma pun in asteptare apoi vine ton de ocupat.As vrea sa stiu unde sa merg , eventual ce acte imi sunt necesare sau macar un numar de telefon viabil. Nu as vrea sa merg cu copii prin caldura asta infernala si sa nu rezolv nimic. Multumesc! |
Nu te regasesti in cazurile astea?
http://www.casmb.ro/contracte_main.php
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
kriss79, sanatate multa Alessiei!
Tu cum te mai prezinti?
=====================
carpatina spune:
Erina, sa-ti fie de bine tunsoarea! Te-ai obisnuit cu noul look?
=====================
cecilia L spune:
Mi-ar placea tare multa sa ma alaturi voua pe 31 iulie, conditia este sa ne intoarcem de la Baia Mare, unde plecam maine dimineata...asa ca nu promit nimic........dar daca este ok, Luy te pot deranjeza cu un tel cand ajung in Bucuresti...sau lasati pe 30 amanunte aici legate de ora si locatie. Nu pot confirma de acum, din pacate...imi este tare dor de voi si papanasii din dotare.
Sa ne auzim cu bine...peste 2 saptamani.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
'Neatza, poftiti la cafea, arahide si biscuiti
.
carpatina
. Sunt mai bine. Saptamana asta am avut deja 2 migrene
, chiar ma bucuram ca avusesem o pauza. Dar imi revin eu si cu moralul... Acum ceva frumos la care sa ma gandesc : intalnirea de pe 31 iulie
.
E adevarat, tare bine mi-ar prinde o vacanta. O lasam pt la anul, insa.
cecilia, sa nu te mai aud cu deranjatul la telefon
. Suna-ma cand vrei, pt mine orice telefon de la voi e o bucurie
. Mi-ar face placere sa ne revedem - imi amintesc cu drag de intalnirile de acum 3 ani. Chiar acum mi-a revenit in memorie www.flickr.com/photos/35172339@N02/3275836991/in/photostream" target="_blank">intalnirea cu Erika, va rog logati-va cu userul comun pt vizionare. Ce vremuri... 
Si tot cautand pozele de la aceasta intalnire, am mai dat peste una haioasa, ia uitati ce www.flickr.com/photos/11799927@N07/2367225484/in/photostream/" target="_blank">concurs de cheliute ![]()
![]()
![]()
Hai ca m-a apucat nostalgia...
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Alina, imi pare rau ca ratezi intalnirea... Dar cine o sa fie cu bronz 'adevarat' ? ![]()
Hai ca nu mai e mult si facem party de 4 ani petru papanashi... 

Aveti vreo propunere speciala pt anul acesta ?
Rox, nu-i asa ca nu te-ai plicitisit de Disney ? De-abia astept sa ajungem si noi, cred ca peste 2-3 ani, sa mai creasca Iri, ca sa inteleaga si ea ceva.
Valentina, multa sanatate. Imi pare rau ca nu te pot ajuta 
Kriss, ma bucur ca totul a decurs bine si recuperarea e rapida. Pupam frumoasa dulcetica
, am vazut poze pe FB 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )