Strumfi de iul-aug 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 19
mychydutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui musso17![]() ![]() ...mychy,daaa nu e dar naaa un brunet am si eu insa n-am bimbygeorgiana,mamica de mihnea |
a nu se interpreta eronat: ma refeream strict la calitatile lui "domestice": sters praf , aspirat...etc etc
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
Vivela spune:
neata
si la multi ani
pentru ieri strumfilor dragi: Matei, Karina, Iris, Petru, Octavian, 

. Sa va fie viata senina si plina de bucurii si impliniri
.
ieri n-am mai intrat ca am fost intr-o (alta) tura de impachetat. plus ca mi-a fost un rau de am zis ca dau coltu', nu puteam sa tin ochii deschisi, eram pe jumatate lesinata, habar n-am ce am avut. deci am avut un spor senzational
.
d trece printr-o faza de atasament iesit din comun, in sensul ca sta non-stop la tzatza si daca cumva imi indrapt numai privirea in alta parte incepe si el sa bazaie. D, saracul, nu stie cum sa ma aiba si pt el, asa ca face de toate nefacutele. deci, distractie mare la noi.
ref la curatenie, am devenit eu insensibila (a se citi nesimtita rau de tot) sau nu stiu ce-i cu mine, dar mi se cam rupe ca nu e totul perfect. pana la urma eu si ai mei trebuie sa ne simtim bine la noi in casa, nu eventualii musafiri. si nu mai zic ca l-as vrea si pe bb3 (poate fac tripleti, hahaha)...plus ca visez sa ma si intorc la munca, asta intr-un scenariu ideal.
a fi perfectionist cu copiii? hmmm, ce inseamna asta? a fi un bun pedagog pt ei inseamna sa te abtii, muuuult. si e greu al naibii, cand vezi ca piciul sare de o juma de ora de pe un lemn pe altul, e greu sa nu faci scenarii si sa te abtii de la a-l opri. sau cand il vezi ca escaladeaza geamul si iese/intra in casa, idem... si totusi, pt binele lor, trebuie sa faca astea; uneori e bine sa mai si cada...e greu sa-l vezi la 4 ani cu ciocanul in mana batand un cui (adevarat) si sa nu faci o tragedie daca intrevezi riscul de a-si da peste degete.
ies ca sunt amandoi calare pe mine.
ddanagh spune:
Gabi nu stiu ce imi veni, ma uitam pe imobiliare si fara sa-mi dau seama am ajuns pe blogul tau ![]()
m-a distrat la culme D cu :
"Mami, liftul s-a lasat in jos pentru ca Damian e cam grasut, tu esti cam inalta, iar eu....sunt numai bine" 

De fapt cred ca dorul e de vina. Imi vine sa zbor pana la Daria nu mai am rabdare pana cand vine Adi de la servici.
Aseara mi-a cantat un cantecel de vreo 3 ori la telefon. Era tare mandra de ea ca il invatase de la o fata de acolo. Are asa o voce cristalina la telefon 
http://www.youtube.com/watch?v=NQ7CQzJdaSs
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
Kariris spune:
Multumim mult fetelor!
Abia am ajuns acasa (in Ghermanesti) cu o masina plina de baloane si cu heliu si fara. Ne-a oprit un politist si a vrut sa ne amendeze dar noroc cu fetele ca l-au impresionat cand l-au intrebat daca vrea si el tort si sampanie roz sau orange ca mai avem
. Pai noua ne zburau baloanele din masina ca am tinut si geamul deschis si ele se jucau cu zecile de baloane indesate in masina. 
a fost frumos. Le-am sarbatorit si la gradinita (le-am dat in final la FasTracKids la programul de vara). Apoi am mers la un restaurant la terasa unde le sarbatorim noi de la un an si unde s-au simtit taaare bine copiii. Eu insa am primit o veste proasta chiar inainte de restaurant si nu prea am fost in apele mele.
Una peste alta a fost obositor, dar a meritat pentru ca fetele s-au simtit excelent!
Maine avem musafiri, nasii nostri si nasii fetelor si vom inaugura gratarul cel nou. Sper sa ma descurc cu el![]()
Am cules 10 vinete frumoase din gradina si ardei grasi si maine fac o salata. Rosiile insa cred ca nu mi se vor face bune ca vad ca unele au inceput sa aiba niste pete. Dar am marar, leustean, patrunjel, tarhon, telina, gogosari, ardei iuti si grasi si astora vad ca le mere bine.
Antoanela23 spune:
'Na seara,
Hei, ce de sarbatoriti in ultimele 2 zile.
La Multi Ani, Matei! Simo, sa-ti traiasca minunea de baietel.
La Multi Ani, Iris Maria!
La Multi Ani, Karina Maria & Iris Ioana !- Kariris, felicitari, sa-ti traiasca fetele si sa fiti sanatosi cu totii.
La Multi Ani, Octavian Petru & Stefan Rares! Sa fiti sanatosi, puilor. O
pentru mamica voastra .
La Multi Ani, Iulia!
La Multi Ani, Ilinca Teodora!
La Multi Ani, Radu Teodor! Jeni, felicitari, nu ai mai scris de mult.
La Multi Ani, Vanessa!
La Multi Ani, Matei!
La Multi Ani, Keita! Samurai_Lady, felicitari, mai vino pe la noi.
Azi il sarbatorim si noi pe sotul din dotare , sa ne traiasca
. Ne-am luat liber amandoi si am fost prin oras, am luat pranzul impreuna intr-un Irish pub, a fost frumos.
pupici, weekend placut
violetan spune:
Hei, fetele!
La multi ani strumfuletilor de zilele trecute
si celor de azi:
Matei
Iris Maria
Karina si Iris
Octavian Petru & Stefan Rares
Iulia
Sa creasca toti mari si sanatosi!
Kariris,
, sa-ti traiasca fetitzele, sa fie sanatoase si putin mai cuminti, iar tu sa fii sanatoasa si mai relaxata 

Simo, la multi ani lui matei si ani multi si frumosi sa va bucurati impreuna! 

Mychy, iar te iei de dopu' meu?
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
violetan spune:
asa...deci mesajul de mai sus era ala de ieri la care am crezut ca am dat send, da' de fapt n-am dat. ma rog...nu mai stiu de mine de oboseala.
la multi ani keita! si la multi ani si strumfeilor La Multi Ani, Iulia, Radu Teodor, Vanessa si Matei, sa fiti cu totii sanatosi, destepti si realizati! 
Kariris, te vad mai optimista cu toate vestile proaste.
Sper sa te simti din ce in ce mai bine.
Am vrut doar sa va salut, ies ca tre sa ma dezbrac si sa ne pregatim de nani. Pic de somn 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007