**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, mi-ar face mare placere sa ne vedem, dau de stire daca ne hotaram sa venim la mare Si noi avem aer conditionat, dar nu i-am dat drumul vara asta, eu nu sunt asa rea de caldura si-mi este suficient sa dorm cu geamul deschis. Ma gandeam ca daca stai la casa e mai racoare decat la bloc, nu e asa? Pup Andutu matinal
Ema, am mancat gyros la farfurie, cu carnita ca la shaorma si am mancat si suvlaki, stiu diferenta intre ele Chiar e buna mancarea lor

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Anna-e mai racoare decat la bloc insa cum au anuntat canicula am zis sa nu mai amanam si sa-l montam.Eu sunt tare rea de caldura-in vara cand am fost insrcinata dadeam AC pe 16 grade-sotul tremura sub pilota si eu tot nu mai puteam de cald!Acum la casa e necesar mai ales cand gatesc ca se incalzeste in casa.
Mi-ati facut o pofta de suvlaki -e in Constanta un barulet al unui grec unde chiar e ff bun ca si cel facut in Grecia.
Am incercat si eu sa fac tzatsiki insa nu mi-a iesit deloc-e drept ca l-am facut cu castraveti murati -poate incerc in week-end....Si vreau si eu struguri d-aia fara samburi-cand am fost in Turcia am trecut pe langa multe plantatii de acest tip de struguri si ne-am oprit si am cerut proprietarului.......nu va zic cat de mari erau ciorchinii si cat de dulci -ii puneau la soare sa se usuce si se faceau stafide-ne-a dat si stafide...

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Simina, si eu credeam ca tatiki se face cu castraveti acrii, noroc ca m-a luminat Ema. O sa mai incerc si eu sa fac, ca asa de bine merge consumat vara Ohooo, aveai ceva calduri in sarcina, imi amintesc ca si mie in sarcina cu Vladut mi-a fost cald, desi eu sunt o friguroasa, am facut toata iarna cu o hainita subtirica pe mine Acum inca nu m-au luat caldurile, astept sa mai creasca burta M-ati innebunit cu strugurii aia, ce mi-as cumpara si eu

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 17+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

foameaaaaa...numa de mancare vb bre....ntz ntz ntz
tsatsiki se face cu iaurt gras (eu aici foloseam cremoso ca e mai cremos), castraveti proaspeti taiati marunt si scursi de zeama (daca au semintele mari se elimina semintele, daca is mici se lasa), usturoi pisat, ulei de masline, putintel si sare. eu il mai imbunatatesc cu nitel marar verde
am gasit un pui de vrabie si l-am adoptat. bietul nu poate sa zboare si a cazut de pe undeva. norocul lui ca nu a trecut inaintea mea vreo pisica sau masina. m-am chinuit sa ii dau sa pape ceva si nitica apa cu o seringa. acu incearca sa evadeze, il tin intr-o cutie de pampers pana duminica cand o sa aduca de la boxa, al meu tata, o casuta pe care am avut-o pt chinchila. deci am treabaaaaaa
va anunt ca is la marime 36 EUR la Pull&bear. is oleaca deviate marimile, cred ca e un 38 romanesc, dar imi face bine la psihic

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor..

Eu is la fel, numai ca-i mai rau azi, doare, am obrazul umflat, doare si urechea si in gat..si nu-mi mai pot deschide gura decat cat sa intre un deget ..dupa masa ma duc la doctor..vine al meu sot de la munca mai devreme azi, vine Lili sa-mi sta cu fetele si dau o fuga la doctor..parca vad ca trebuie sa-mi dea antibiotic...

Va rog eu nu mai vb de mancare ca eu de abia am reusit sa mananc niste cereale cu lapte ca is mai moi si nu trebuie mestecate prea mult..in rest altceva nu pot baga in gura si nici sa mestec nu mai pot...si am o foame in mine

va las ca a venit lili, pupici

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Eu tot la ai mei. E mai respirabil aici. David e la mare de luni, cu soacra si cumnata. Se simte bine.
Ema cum slabesti? Bv!!!!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

nu stiu ce v-a apucat sa scrieti atat..eu ramasesi ieir fara net si voi v-ati facut de cap

ana ce tare auzi la 7 in parc.Atunci eu sunt norocoasa ca fii-mea nu caraie pana nu aude pasi in casa,dar si atunci daca nu o roade foamea prea tare nici nu zice nimica ci sta cuminte si pigule plushurile de zica ca sunt maimute care socializeaza.pardon..vazusi pe urmaca nu am pus bine pretul la pastrama..72,50 am vrut sa scriu...asta e faliment curat .Urata situatia cu bunica
siminasunt buni si cartofii prajiti cu salata.Moama ce bine e cu AC-ul ,eu l-a lasat deschis aseara pana la pe 12 noaptea si a fost superrrr.
ema eu o alint pe skodita e o fabia sedan,dar o iubesc.Chiar vorbeam cu soata ce urmatoarea masina pe care am lua-o sa fie tot o skodita,dar sa vedem si de care..in functie de buget..si asta peste catva timp
simina am vazut si eu unde e baruletul ala grecesc,dar nu am fost niciodata.Ma gandeam ca ajung acaolo,comand cine stie ce,si in aduce o farfurie la care o sa ma uit la ea ca la masini straine.Tzatziki se face cu castraveti proaspeti,rasi si storsi bine de zeama,iaurt gras,sare,piper,praf de usturoi si ulei de masline.M-ati omorat cu strugurii aia
ema uite ca stii sa faci sosul e o bunanate ce mai.Si asa te-ai facut cu 2 copii..ce parere are darius de vrabiuta?nu ar strange-o de gat?.fata,dar te-ai apucat de cura serios..eu vreau sa ajung la 36 romanesc
pickyce ai facut la medic? Cum te mai simti?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'neatzaaa!!!
In speranta ca la Cris s-a rezolvat problema cu netul ( ieri s-a rupt fibra si nu a avut net toata ziua ) ,dau eu , , ,trabuce ,vogue si ce mai da Cris dimineata .

Mie imi e somn,ca asforait un gras langa mine de la ora 4 de numai somn nu a fost pana la 6.30 cand am cedat si m-am dat jos din pat. Si cu ocazia asta i-am pus pachetul pentru lamunca[D:],de obicei o face singurel.

Picky sper ca ai fost ieri la dr,si ti-a spus exact ce si cum cu maseaua,care u cred ca e o infectie la care ii radiaza durerea ,de pe undeva din gat,sau de la ureche .
Alynta si pe tine si pe copilasi.
Anna la ce racoare ai la munca,iti faci stoc pentru acasa ,de aia nu simti caldura. Eu daca am apa,si daca pap bine,poa' sa fie cat de cald,nu am probleme. Nu ma scurg,nu ma preling,mai greu e cu frigul ca incep sa ma doara sfarcuri,degete,tremur rau ...

Ema ce face puiul de vrabie?

Va pupic, revin mai tarziu,acum nu stiu ce sa fac... sa dorm... sa ma apuc de treaba...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Pana am scris eu a venit Cris ...

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 32+ cu Ioana Teodora
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Am fost la medic cica ar fi de la maseaua de minte, dar nu s-a putut uita bine in gura ca nu am putut deschide gura ..si mie maseaua de minte de sus mi-a iesit..in fine astept azi sa ia al meu antibioticul de ma farmacie, ca deh alaptat plus posibila alergie la penicilina, mai greu sa gaseasca un antibiotic potrivit. Is la fel cu umflatura si durere..noroc cu cataflamul ca ma mai ajuta. Sper sa ma ajute antibioticul si apoi sa merg la stomatolog ..clar anul asta is predispusa la boli si numai belele am cu medici...in fine..

Fiica mea asteapta cu nerabdare sa vina sora sa aia mare Emmy, si ptr ca e nerabdatoare s-a dus si la Anna si i-a zis ca vine Emmy si Tony ..
Apoi il las pe tati acasa cu copii is eu fug prin magazine, fara chef dar daca am hotarat din timp acum nu mai dau inapoi...iar la 2 sa fiu acasa ca avem programare la tuns..eu si fiica mea ..deci o tund

Si ca sa fie tot tacamul complet, pe langa durerile mele mi-am mai facut si nervi ca am auzit ca nasilor le-ar fi greu sa bata drumul de 2 ori, o data pana in be la botez apoi in ro ca are fiica sa bacul ca a picat la o materie, si apoi din nou din ro in germania..si daca nu am vrea noi sa schimbam botezul pe la jumatea lui sptembrie, nu au zis ei ci soacra ne-a zis,..si eu nu vreau..pai dupa ce ca am stat dupa ei si am hotarat de comun acord ptr data de 20 august acum sa ma schimb iar?! si sa schimb totul?! nu vreau si gata ....al meu iar il bate gandul de dus in ro ...dar ptr asta trebuie sa gasim ceva unde sa stam in ro, ok merg cu caravana in camping .dar nu stiu ce conditi sunt acolo...si imi iau multa bataie de cap daca e sa fac botezul acolo..iar fete acre, nervi, ba ca nu vin ai mei, ba ca nu vin ai lui si uite asa clar nu o sa fie concediu si venim mai obositi decat am plecat...
Trebuie sa ne hotaram ca sa vedem cum facem...eu deja am fost si la birou la munca si de pe 5 septembrie incep munca ..si as vrea ca pana at sa terminam odata cu botezul...deci is satula ...

mai intru eu...

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput