**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

mementan suntem la capitolul baie unde sectorista se tot chinuie sa fabrice ceva,dar e cu cantec ...
Am lasat zarzavaturile pe jumate tocate in bucatarie si pazesc maimutica in procesul ei special

simina si mie mi-e groaza de perioada cand o sa mearga la gradi ca partea cu acomodarea e cu cantec
ana as mai fi dormit eu,dar pot?Azi am o gramada de lucru ca am fuzionat cu cineva si preluam clienti care trebuie sa-i bag in baza de data si iar vad ca maapuca ca si ieri 10 noaptea.nu prea se omoara cu fructele,dar si in perioada in care era disperarata dupa ele,tot asa aveam scaune.Am vorbit la medic si cica ar fi colonul ei prea lung si de aceea are ea scaunele la intervale asa mari.Si clar..papam toata ziua daca e posibil..parca copilul meu e nascut in anul foametei
laurao am patit si eu cu Miru asa o perioada de timp,scurta ce-i drept dar am tras oleaca.Sper ca sa treceti si voi repede peste momentele astea
andreea asa si fii-mea..nu bea suc de nici o culoare,in schimb spoturile alea publicitere de la Tv in care ne este recomandat cosumul de minim 2 l de apa pe zi i se potriveste de minune la sectorista
picky speram la un contract in spania,si plecarea ar fi zilele astea.O sa fie al naibii de greu,dar altfel nu o mai scoatem la capat.Si se pare ca eu cu fii-mea o sa-l duc la aeroport.Spor la impachetat
mady nu mai fi chitroasa si da si la altii cativa pui de raceala
lali vaiiiiiiii,mi-ai luat-o inainte cu porumbul..dar lasa sa vezi ca o sa se faca si la mine si o sa papa chiar din gradina.
laurao asta e bine,ma bucur ca a inceput sa fie ca inainte cu gradinita
alic lasa fata ca as ii e felulnu toti copilasii pap la fel.A mea mandra are noroc ca s-a mai inaltat ca altfel dadeam cantarul peste cap
alynta mamaaaaa,nu pot decat sa-mi imaginez ce fac indienii tai pe acolocred ca e tare placut dar sigur eu as fi in camasa de forta si drumul pavat cu flori pana la Socola.ma demoleaza o singura tero ..nu as faca fatza la 3

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alic, cam asa mananca si Cezara mea in zilele cand e acasa. La cresa ... cine stie?! Ingrijitoarele zic ca mananca, dar cu siguranta are zile si zile. Si mananca putin cantitativ, dar e vioaie, se misca intr-una, propabil pentru ea e suficient. ma straduiesc sa nu o inghesui, pe mine "m-a omorat" obiceiul cu "termina tot din farfurie".
Mi se pare in schimb important sa nu ciuguleasca intre mese, dar nu ne iese mereu.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna fetele
ieri m-am vz putin cu Virginia, cat am stat la o cafea si dupa am mers in market sa luam una alta. m-am dus fara pitic pt ca inainte de a ma vedea cu ea am avut nitica treaba. Mathias a stat la locul de joaca pt copii (asa ceva in Be nu e, unde il lasi si-ti faci treaba) si a fost tareeeee incantat. gogosica Elena, adorabilaaaa de-mi venea s-o pap.
sper sa nu se schimbe cap. pana termin eu mesajul
ano poi la cat papa Vladutttttt, ce vrei???? si la cate fructe papaaaaaa, e normal sa iasa de 2-3 ori. fructele au fibre, ajuta la digestie.
ca sa scriu si eu un menu....ca la noi in fiecare zi e diferit...azi i-am dat piticului oua de prepelita, 2....le-a vz asa mici si-mi zicea 'oua cucu'...la noi, tot ce are pene si 2 picioare e cucu....avem 2 pormbei pe care ii hranim la marginea balconului, Darius ii stie de cucu si de acoloooo....totul e cucu, un barni cu capusuni, inainte de nani chiftele de pui cu spanac, s-a trezit si a infulecat struguri si pepene. mai inainte ciorbita de pui si cred ca pana diseara nu mai papa nic, doar daca rontaie ceva....disearaaaaa, functie de inspiratie. lapte nu papa decat seara inainte de nani si rar, dimineata cand se trezeste. nu mai vrea.
in rest ce sa va zic, ma topesc de cald, e o atm apasatoare
va pup si mai revin eu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Am citit, dar nu stiu daca mai apuc sa si scriu...

Voiam sa va spun ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la mancare, al meu mananca bine (multumesc, ca la cat nu mi-a mancat decat lapte recupereaza si el acum), dar si daca ar manca mai putin nu m-as ingrijora prea tare, ca tine de organismul fiecarui copil. La pranz manaca 3 feluri incluzand si desertul, dar nu va imaginati ca acum mananca cate un castron plin cu ciorba, unul cu tocanita si o farfurie de desert, mananca si el din toate cantitati mai mici, fireste, cat pt stomacelul lui.
In plus, nu pune pe el grasime tocmai pt faptul ca are scaune dese, el pastreaza cred ca in organism doar ce e sanatos, restul elimina rapid. Pe de o parte e bine, pe de alta parte la cat il vezi de slabanog te gandesti unde baga atata mancare

Trimit si incer sa revin

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Laura, asa face si al meu, numai dupa fundul meu e, cred ca trec ei printr-o perioada de mamoseala maxima Felicitari pt progrese la olita, este extraordinar! Sper sa participe si educatoarea la acest progres in ceea ce priveste gradinita
Andreea, sa stii ca sunt tare fericita ca imi papa atatea fructe, acum cateva luni nu manca decat banana, acum, de cand cu fructele de sezon i s-a deschis apetitul pt fructe. Ce fericita trebuie sa fii ca ati scapat de pampersi, ai fetita mare si intelegatoare
Picky, da, imi zice cand il doare burtica sau altceva Ne-am gandit la nume, mai mult eu, as vrea Eva Ioana, sotul mai degraba Maria in loc de Ioana...el nu e f incantat nici de Eva..

Gata, am fugit, nu mai reusesc sa termin de scris. Revin maine. Seara buna!

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Ema cum se fca chiftelele de pui cu spanac? hai, poate incropesc o reteta noua

Anna, mie imi place foarte mult Eva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

hai ca vad ca-i plin capt, asa ca intru sa fac altul nou .

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuze2009 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput