**Buburuze de 2009 in actiune(18)**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mihaita face de 3-4 ori pe zi din pura placere de a sta pe oala . si pipi face la oala din aceeasi placere , iar eu am facut poteca la baie tot ducand olita. la wc nu vrea deloc, asa ca imi continuu pelerinajul ...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

noi mancam gogosi din alea facute cu lingura,si asta fix inainte asa

simina binenteles ca trebuie sa ne conformam,ca doar o fata avem.Uite ca noi nu am patit-o cu cine stie ce cereri nocturne..doar "mama" si "lapte".
mady eu zic sa dai raceala mai departe deseara cand te bagi in pat,cu toate simptomele ei
ana mergem pe burta si nu o sa afle nimeni ca ai as chiulul zi.La partea cu mersul la buda pentru caca,noi avem o problema mareeeeee...face o data la 2-3 chiar zile.Si atuncea e cu cantec,ca se chinuie de-i ies ochii din cap ca la melc si numai in aplauze si urale poate

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ce postare am tras aseara,lipsa cuvinte..de vina e tastatura care nu mai avea baterii siuite asa nu mai percuta cum trebuie
haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Am venit la !
Anna-nu stiu ce sa zic,ma gandesc ca e ok dar cred ca cel mai bine intrebi si pediatra.Mai are si Andu zile cand face de 2 ori insa mai rar.
Laura-lasa ca o sa fie mai bine baiatul atunci cand se va intoarce educatoarea lui!Oricum mi-a placut tare mult cum povesteai de acomodarea la gradi putin cate putin-as vrea sa practic si eu asa cu Andu adik sa-l las cate putin la inceput si apoi din ce in ce mai mult desi asta implica sa-mi iau concediu cel putin o saptamana.
Mady-ai dat raceala mai departe? Oau ce tare Mihaita cu dragul de olita
Lali-azi nu mai bei cafeaua sub vie?
Alynta-veniti pana la urma la mare?

Va las acum dar revin mai tarziu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

O si de la mine pt cine s-a trezit mai tarziu!

Multumesc pt raspunsuri, sa inteleg ca nu e o problema cu digestia lui. Eu ma bucur, la el constipatie e cand face o data pe zi si pietroi, in rest are o digestie tare buna, elimina toate toxinele. Dar sin cauza asta nici nu pune grasime pe el.

Cris, esti matinala? Ce treburi ai pe ziua de azi? Saraca Miru, e rau ca e constipata, papa fructe suficiente? La Vladut meniul intr-o zi e cam asa si papa cred ca aprox jumatate de kg de fructe:
Trezirea: o banana + o felie cu unt, branza sau ceva cu lapte..
Ora 10.30: castronul cu fructe: un kiwi, o piersica si o jumatate de banana
O portocala facuta suc
Ora 13:00: pranz: ciorba+ tocanita+desert (o prajiturica)
Ora 16.00-17.00: doua mere rase ci biscuiti sau o cutiuta de branza cu painica sau un iaurt cu painica
O portocala facuta suc
Ora 20.00: cina: mancarica (legume cu carne) + ceva cu lapte
Mady, cum te mai simti? Tare Mihaita cu olita eu tot nu am reusit sa-l fac sa faca la olita/wc prea des
Alynta, ce-ti mai fac voinicii?

Revin de la serviciu

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 19+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata! cris danke pe si

copchilul meu iar sa trazit azi noapte si a venit la noi in pat..e deja a 3 a noapte consecutiva in care mi se trezeste urland si vine la noi.. nu stiu ce are adica no..stiu ca-i ies ceva masele.. e un marait si jumatate..ieri ma inebunit..numa dupa piciorele mele..cum iesam 2 sek din raza lui vizoala se punea pe un bocit de parca as fi plecat in honolulu ieri am fo pe la bunica mea..si sa pus asta micu iar pe un urlat de numa numa ca vezi doamne am avut tupeul sa ma duc singura la WC...asa m-am enervat si i-am zis la bunica mea ca m-am saturat de miorlate!!! vai sa vede-ti atunci ce teorie mia tinut buna mea..cum pot sa vb asemeanea prosti?!! ca doar un copil am...nu 5 bla bla bla ...a trebuit sa ma duc cu matusa mea pina la magazin sa cumpere apa minerala..am pus copilu in masina, ma pun la volan..incepe teroristu sa urle dupa tasu.. "tataaaa!!!....tataaaaaa!!!...." mai da urla de se uitau oamenii la noi..zici ca nu era copilul meu..ci tocmai il fur de la tasu

Mergi la inceput

simina in austria asa se fac acomodarile..la fiecare gradinita..nu a fo alegerea mea..acum depinde ce copil ai..mai independent, ca cezara de serialbastrecare sa acomodat din prima zi fara probleme, sau nu..dar eu cred ca e mai usor pt tine sa iti iei o saptamina liber de la lucru si sa faci acomodarea incetul cu incetul decit sa iti lasi copilul in fiecare zi plingind la gradi si tu sa mergi cu inima impietrita la munca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata! Am venit la cafea!

Laura, si Cezara are astfel de perioade, cand nu pot iesi din perimetrul ei vizual. Mai nou vrea foarte mult in brate, nu cred ca de lene ci pentru apropiere. Si in perioada asta nu merge decat 2 zile pe saptamana la cresa, deci sta destul si cu mine.

Anna, ce multe fructe papa Vladut. Eu ma rog de Cezara sa manance fructe, mananca dar nu mai mult de o gustare pe zi. Sucul de fructe nu-i place, nci facut, nici cumparat ... ea prefera apa.
Ea are scaun o data pe zi, fara probleme, la olita sau wc. Deja foarte rar avem cate un accident cu pipi.

Pup fetele! O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

anna felicitari pt ..sebastian face cam odata pe zi kk citoedata chiar de 2 ori dar mai rar...

noi cu olita am ajuns asa departe incit la gradi poarta pampers si acasa nu astept sa se intoarca educatoarea fixa ca sa vb cu ea despre lasatul fara pampers si la gradi...cind trebe sa faca kk zice tot timpul...la pisu asa si asa..dar eu daca vad ca nu sa mai cerut de mult( adica daca au trecut ca 2 ore de la ultimul pipi) atunci il duc eu si ii spun sa faca pipi si deobicei face afara mergem inca cu pampers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Pe mine sa ma iertati dar is ocupata cu treburile..ca se apropie timpul si nu le-am pus pe toate in ordine..de aceea si nervi si cearta cu al meu..

Cris cum al tau nu o sa fie in perioada cand venim noi? Pai al meu vrea sa-l vada ..si ma gandeam ca poate veniti si la botez
Lali astept si nr tau, in caz ca nu reusesti sa-l dai pana plec eu de aici , il voi cere Cristinei
Anna Vladut face kk de cateva ori pe zi ptr ca mananca si multe fructe ..eu zic ca-i ok..are si Stefi zile cand face de 3-4 ori pe zi ..dar cel mai des e 1-2 ori. Daca l-ar durea burtica ti-ar zice? Ca Stefi deja imi zice unde o doare... v-ati gandit la nume?
LauraO e o perioada a copiilor cand viseaza urat si se trezesc pe nopate..Stefi imi statea si 2 ore treaza noaptea..o sa treaca perioada..poate ca de vina e si gradinita, ptr ca nu-i mai place acolo din cauza ca se tot schimba ingrijitoarele..
Simina ce poza ti-ai tras la profil....da nu i-ai facut fatza
Mady in toiul caniculei ai racit?! nu-i a buna..deci vezi daca nu asculti si dormi dezvelita noaptea sanatate multa
Getik pe unde mai umbli?
Ema si Ninia am vazut pozicile..mi-au placut si ma bucur ca v-ati simtit bine. Ieri cum a fost?
Andreea

Ies ca am treaba si azi...v-am pupacit

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput